Şimdi Ara

Gelecek yıl tüm maçlar canlı yayınlanacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Gelecek yıl tüm maçlar canlı yayınlanacak
    Digiturk Genel Müdür Yardımcısı Kerem Ertan önümüzdeki sezon oynanacak bütün lig maçlarının canlı yayınlanacağı müjdesini verdi.

    Fenerbahçe-Trabzonspor maçı öncesi bir açıklama yapan Digiturk Genel Müdür Yardımcısı Kerem Ertan, önümüzdeki sezonda itibaren yapılacak devrim niteliğindeki yeniliğin müjdesini verdi.

    Gelecek yılki değişiklerle ilgili bilgi veren Ertan, “Örneğin Anadolu takımlarının taraftarı sadece kendi takımının maçını izlemek istiyor. Dört Büyükler dışındaki bir takımın 34 lig maçını da izlemek isteyen futbolseverler için düşük ücretlik tarifeler uygulayacağız. Bu sistemi getirebilmek için her hafta oynana 9 maçı da canlı yayınlamanız gerekir. Gelecek yıldan itibaren bu uygulamaya gideceğiz” dedi.

    İhale sonrası artması beklenen fiyatlarla ilgili de konuşan Ertan, “Anadolu takımlarının sezonluk maçları için açacağımız paketi 9.99 TL’den satmayı planlıyoruz. Bütün maçların izlenebileceği Süper Paket için 50 TL civarında bir fiyat belirlemeyi düşünüyoruz” şeklinde konuştu.







  • Ben bu paket işlerinden bir türlü anlamadım. Kimisi ayda 20 lira ödüyor kimisi 40, kimisi 59 ödüyor.
    Tutturabildiğine farklı fiyat çekiyorlar galiba.
    Gelecek sezon belki internet yayınını kullanabilirim, paketler tam olarak belirlensin düşünücem.
  • e nihayet. devrimmiş, bizim dışımızda tüm avrupa'da böyle bu durum..
  • Devrim naklen yayında degil,alınacak ücrette olacak.Bakalım aylık kaça çıkacak faturalarımız.
  • Sadece 4 B. takım dışındaki takımlar için mi bu şimdi?
    Kendi maçını izlemek isteyenler için aylık 10 tl süper bir rakam.
  • eee toplamda 8 tane 4 büyükler ile maçlar yapılacak o zamanda aylık9.99 mu olacakmış? Peki mesela ben kasımpaşanın paketini aldım diyelim. 5 ci hafta kadıköyde FB ile maçı var deplasmanda o zmn ne olacak? kesin bi çakallık var bu işin içinde.
  • 50 TL yine iyidir aylık tüm lig maçları için.Zaten şu anda 60 a yakın birşey ödüyoruz bizde.
  • Ben aylık 19 tl ye bir aylık taraftar paketi aldım internetten fb maçında o ay 5 maç izledim, son hafta maçın ilk 10 dakikasında bazı takılmalar yaşandı. Adamlar aradı beni problemden dolayı özür dilediler bir sonraki maç ücretsiz olarak sisteminize girildi dediler, ertesi hafta maille yaptılar aynı işi 7 maç izlmiş oldum.
    Performansa gelirsek ilk hafta fb maçında televizyona bağladım bilgisayarı gayet net bir şekilde hiç takılmadan izledim. son haftalarda bir kaç defa kısa süreli takılmalar oldu ama çok az. ben gayet memnunum seneye de internetten izlerim heralde maçları
  • internetten maç izlemek sevksiz, görüntü 1-2 dk geç geliyor, gol olup bitiryor sen sorna öğreniyosun
  • Ya defolsunlar gitsinler 6-7 senedir üyeyiz bi indirim yaptıkları yok her yıl 8-9 tl zam ayda.Yeni gelenlere 50 yaparlar bizede 70den vermeye çalışırlar adamlar kapattırıcam zaten.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.