Şimdi Ara

Geil 2x2 DDR 800 OC

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle herkese merhaba. OC konusunda çok çok acemi olduğumu belirterek konuya girmek istiyorum. Uzun zamandır denemek isteyip, bir türlü yapamadığım bir olguydu OC fakat işlemcimin buna yatkın olması beni cezbeden bir etken oldu. Forumun bu bölümünden okuduklarım kadarıyla Q6600 G0 revision işlemcimi stok fan ile 329x9 seviyesine getirdim ve stabilite sağladım.


    Elimden geldiğince Oc ile ilgili tüm başlıkları okudum fakat RAM konusunda hala elimi kıpırdatamadım. RAM'lerim başlıkta da yazdığı gibi Geil 2x2 DDR 800(5-5-5-15). Birkaç yerden edindiğim bilgi kadarıyla GEIL Ram'ler Voltajı seviyormuş ve +0,2 ile performans artışı sağlıyorlarmış fakat sormadan bunu denemeyi cesaret edemedim. Konudan çok sapmadan devam edeyim, CPU-z ile gördüm ki DRAM Frekansım 329.9 Mhz seviyesine düşmüş

    yanılmıyor isem bunun 400 olması gerekiyordu değil mi? Şimdi Mhz'yi düşürüp, zamanlamayı düşürerek daha mı fazla randıman alırım diye bir soru sormak istiyorum. Bunun için de sanırım öncelikle voltaj sorumun cevabını almalıyım.

    Bu da anakartım;




    Herkese şimdiden teşekkür ederim, saygılar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi charmashaoki -- 13 Aralık 2008; 23:20:01 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.