Şimdi Ara

GeForce Experience Hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bilgisayarı formatladım daha sonra nvidia geforce ex. açınca "Geforce experience encountered an error and must close." hatası aldım.Geforce kaldırdım.İyice temizledim ccleanerdan falan.Daha sonra geforce tekrar kurdum ve ekran kartını manuel olarak güncelledim.Şimdi de geforce aç diyince hiçbir tepki vermiyor.Geforce logosu çıkıyor daha sonra hiçbir şey açılmıyor.Hata falanda vermiyor.Yardım edin lütfen.



  • Geforce Experience son çıkan sürümünde bu hata mevcut.Genel bir hata var.
    Şuanda yeni sürümü beklemekten başka bir çare yok sanırım.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı sorun bende de mevcut. Program görev çubuğunda çalışıyor görünüyor ama açmıyor. Biraz arama yaptım, son 4 gündür bu konu hakkında açılan bir sürü konu olmuş. Sanırım beklemekten başka çare yok şu an için..
  • Az önce bir güncelleme yaptı GeForce Experience fakat değişen bir şey olmadı. Program açılmamakta ısrarcı. Bizi de Shadow Play kullanmaktan alıkoyuyor haliyle. Sizdeki son durum nedir?
  • Haplo kullanıcısına yanıt
    Aynen devam ediyor,açılmazsa açılmasın ama shadw play'i kullanabilsem dert değil.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: EĞİNLİ

    Aynen devam ediyor,açılmazsa açılmasın ama shadw play'i kullanabilsem dert değil.

    Silip yükledim yine değişen bir şey olmadı. Hayır, iki üç haftadır bir güncelleme ile gideremeyecekleri nasıl bir sorun yarattılar kendilerine anlamıyorum. Madem son güncellemede böyle bir sorun doğdu, o zaman önceki versiyona döndürsünlerde adam gibi bir güncelleştirme yayınlayana kadar son güncellemedeki değişimleri askıya alsınlar. Beta sürüm güncellemelerini falan da yüklemiyoruz yani. Yine de buglarla uğraşıyoruz... Yapacakları iş iş değil yemin ediyorum. Böyle amatörlük olmaz. Kızdım.




  • Haplo kullanıcısına yanıt
    Bende kızgınım günlerdir,her iki işletim sistemi (7 ve 10) uğraşıyorum kaç kere kaldırdım&yükledim aklıma google sormakda gelmedi İlk defa nvidia'da sorun yaşadım çabuk düzeltilir umarım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.