Şimdi Ara

Geely Emgrand EC7 (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.252
Cevap
19
Favori
686.346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: faruk_dere

    Arkadaşlar çin malı araçlarda güvensizlik günümüzde bence söz konusu değil. şu an çin malı araçlarda kalite sorunu var. anadolu araçlar ve mermerler otomotiv geely ve chery araçların çarpışma testlerini inceliyor ve araştırıyorlar. ben şu cümleyi gördüğümde çok sinirleniyorum. "madem araçlarına güveniyo soksun euroncap'e" bu kadar yüzeysel düşünmeyin arkadaşlar.


    Euro ncap'ın ne kadar güvenilir olduğu belli
    LANDWİND CV9 : 2 YILDIZ
    CİTROEN PİCASSO:4 YILDIZ
    evet o zamanın test koşulları da aynıydı. ancak o zaman çarpma hızı 56 km civarıydı.


     Geely Emgrand EC7


     Geely Emgrand EC7


    bu işin bencesi sencesi yok. yüzeysel düşünmeyin dediğiniz arkadaşlar sizden daha mantıklı düşünüyorlar. ayrıca aracın ne kadar dağıldığıyla ölçülmüyor güvenlik yıldızları. geçen bir konuda megane aracıyla kaza yapan arkadaş anlatmıştı: araç tamamen parçalanmış ama kendisinin burnu bile kanamamış. belki de bu topicteydi bilmiyorum o mesaj. yani araç dağılmaz ama yolcuya zarar geliyorsa alır 2 yıldızı...




  • klon mlon benzetme ne olursa olsun. en azından herifler yapıp satıyorlar dünyaya. biz daha bişey üretebilmiş değiliz. çinliler kadar yokuz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: faruk_dere

    Arkadaşlar çin malı araçlarda güvensizlik günümüzde bence söz konusu değil. şu an çin malı araçlarda kalite sorunu var. anadolu araçlar ve mermerler otomotiv geely ve chery araçların çarpışma testlerini inceliyor ve araştırıyorlar. ben şu cümleyi gördüğümde çok sinirleniyorum. "madem araçlarına güveniyo soksun euroncap'e" bu kadar yüzeysel düşünmeyin arkadaşlar.


    Euro ncap'ın ne kadar güvenilir olduğu belli
    LANDWİND CV9 : 2 YILDIZ
    CİTROEN PİCASSO:4 YILDIZ
    evet o zamanın test koşulları da aynıydı. ancak o zaman çarpma hızı 56 km civarıydı.


     Geely Emgrand EC7


     Geely Emgrand EC7



    Sayın @faruk_dere,

    Can güvenliğini düşünmek 'yüzeysellik' değildir!

    Çin malı, Hint malı, Romen malı ... Hiç birine karşı değilim, ön yargım da yok. Aksine, otomotiv sektöründe bu kadar çalışanı, kurum-kuruluşu olan bir milletin ferdi olarak hicap içerisindeyim; Başka markalardan motor vb. parça alarak da olsa, üretim yapan tek bir markamız bile yok.

    Geçmişte bindiğimiz araçlar şöyleydi, böyleydi... Onlar geçmişte kaldı, teknoloji gelişiyor, insanlar her zaman daha iyisini, daha güvenlisini arıyor. 70 yaşındaki babam sırf kendini daha güvende hissetmek, abuk-sabuk araç kullananlardan korunmak için Navara aldı. Dediğine göre kimse aniden önüne çıkmıyor, yol veriyorlarmış. Tabii ki ,navara beş yıldız değil. yaşının da etkisiyle sürat yapmıyor, O' na göre oldukça güvenli.

    İyi ve kalite, güvenlikle birleşip, uygun fiyatla tüketiciye sunulduğu sürece, satış adetleri üreticisini memnun eder. Bu hemen her sektör için böyledir.

    Masada kalma oranı yüksek bir hastahanede çok basit bir ameliyatı dahi olmak istemezsiniz. İnsanın kendini emniyette hissetmesi her şeyden önce gelir, benim takıntımdır. Sizi bilemem, Ben güvenliği soru işareti olan aracı almam, alana da mani olmam.

    Lütfen 'güvenliği sorgulayanlara sinir' olmayınız!

    Saygılar.




  • ya bu LANDWİND nedir abicim ikidebir videosunu koyuyonuz?
  • Çin malı bir araba sizi öldürür mü?

    Çinliler almanlara (ADAC) test için araba yollamışlar.
    Video da izleyiniz.

    (Cevap: evet öldürür!)

    Test sonucunu alan Çinli üretici ADAC a mail ile cevap vermiş: Bizim hedef kitlemiz dikkatli sürücüler ve önceliğimiz güvenlik değil!!!!
    (Bu şaka değil)

    http://www.youtube.com/watch?v=rcBoVgyKjH8&feature=related



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi veteriner69 -- 26 Aralık 2010; 2:39:49 >
  • Proton Türkiyeye geldiğinde de aynı bu şekilde allayıp pullamışlardı markayı... Şimdi sanayide tornacılarda parça yaptırıyorlar sahipleri... Bundan 5 sene sonra Gelly sahipleri bakalım ne yapacak...
  • hocam o fiyata gerçek olan bir sürü araba var.mesele kopya değil,malzeme kalitesi de değil.artık araba üretmenin bazı olmazsa olmazları var.sanki içinde can değil patates taşımaya üretilmiş.avrupa'da 1 ülkeye bile sokmadılar da bize sattılar.biz avrupa'nın bilmediği ne biliyoruz?

    geely bir ciple clio çarpışmasına bakmıştım.clio geely'nin arka koltuğa kadar girdi.mankeni de sapasağlamdı.ncap'tekiler gülüyor falan.isterse bedava olsun ne farkeder. sanki 20000-30000tl'ye araba kalmadı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aycibin -- 27 Aralık 2010; 23:30:15 >
  • Orijinalden alıntı: Janjan


    Orijinalden alıntı: crayzcop




    Araca gelince bir arkadaşımızın sözü çok hoşuma gitti dediği gibi ncap ın yıldız manyağı mercedes susurlukta ne hale geldiğini gördük.




    Peki o kamyonun ne hale geldigini gördün mü dingilleri pörtlemisti üstelik o aracin icinde bir sag insan cikti ...
  • Yaklaşık 2,5 ay önce GEELY EMGRAND sunroof'lu modelini aldım, aynı aracı bende görüp inceleyen bacanağım da sunroofsuz modeli aldı.
    Aracımı almadan önce ve aldıkdan sonra sürekli buradaki yorumları takip ediyorum, şimdiye kadar bir yorum-görüş veya tartışma başlığı
    açmadım ama yorum yapacağım derken bazı arkadaşların iyice saçmaladığını gördüm.
    Yaklaşık 7000 km'lik kullanımdan sonra edindiğim izlenimler sonucunda burada bazı kişilerin her nedense çamur atmaktan başka birşey
    yapmadıkları kanaatine vardım. Tahmin ederim ki bu araç kendi sınıfındaki araçların işini bayağı zorlayacak. Bu fiyata alınabilecek en uygun araç bence ,
    nedenini sorarsanız; estetik var, donanım var spor bir havası var her yaş ve ihtiyaca cevap verebilecek donanıma sahip.
    Bir de anlamadığım nokta şu; euro n-cap testlerine bu kadar bel bağlamanız bence yanlış, Testlerdeki çarpışma hızlarına bakarsanız 55 ile 65 km arasında değişiyor,
    ve herşey labaratuar ortamında yapılıyor. Rüzgar etkisi, hava sıcaklığı , yol durumu, yağış, görüş mesafesi , lastiklerin durumu vs. ve en önemlisi insan faktörü, bunların hiçbiri yok.( Yurtdışı forumlarda bunların tutarsızlığı ve tartışması hala yapılıyor, incelemek isteyenler araştırabilir.)
    Biraz klasik tabir olabilir ama tam anlamıyla Trafik canavarı olmuş birisine altında 100-150 bin TL’lik bir mercedes veya muadili ÜNLÜ bir marka araç ile sadece 150 km hızla bir kazadan sağlam çıkabilme garantisini, değil 5 yıldız veren Euro n-cap , hiçbir firma veremez. Tamam kimse bu aracı bir MERCEDES veya BMW ile kıyaslamamalı ama bu kadar da insafsız olmayın. Fiyatına göre alınabilecek en uygun araçların arasında bence. Yok ikincin eli düşükmüş, yok satmak istendiğinde yarı fiyatına zor satılırmış; satmak için alacaksanız hiç almayın bence. Arabayı alıp kullandıktan sonra ikinci elde pirimli olarak satıp kar etme devri 80'li yıllarda kaldı beyler. Artık yeni alınan araçlar, birkaç gün sonra 2. el olarak satıldığında en iyi ihtimalle % 15-20 altında satılabildiğini herkes tahmin edebiliyordur herhalde, hele daha yüksek bedelli lüks araçlarda bu fark daha da yükseliyor.
    İddaa ederim ki burada sürekli olumsuzluk pompalayan bazı arkadaşlar , henüz bu arabayı değil kullanmak doğru dürüst görüp incelememişlerdir bile. (Neden böyle davranıyorlar anlamış değilim, insan pisikolojisi ile alakalı bir konu olsa gerek). Aracı dün görüp bugün yorum yapan ve beğenmediğini tutarsız sebeplere dayanarak söyleyen arkadaşların samiyetinden de şüpheliyim. Ben aldım, 2,5 aydan beri kullanıyorum , ilk günler buradaki bazı yorumları okurken ben bile şüpheye düşmeye başlamıştım ama ne kadar saçma sapan olduklarını zaman geçince anladım, şimdiye kadar gayet menunum , gerisi beni bağlamaz. Almış veya alacak olanlara da şimdiden hayırlı olsun. Gerçek ve dürüstçe yorum yapan , atrısını ve eksisini belirten arkadaşları tenzih ederek söylemeliyim ki; önyargılı arkadaşlar sakın bu arabayı almayın, ama alanlara da laf atmayın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hookman -- 30 Aralık 2010; 9:01:57 >




  • Ben bundan 1.5 ay önce geely emgrand kiralamıştım. hem aracı tanıma hemde sürüş izlenimi edinmek için. araç 63 bin km'de idi. aracın içinde deformasyon kararma koltuklarda en ufak yamulma veya deri buruşması yoktu. Ben şunu söylemek istiyorum. Bu aracı beğeniyorum arkadaş.

    Biri çıkıp bu araç kötü diyor öbürü çıkıp daha 2000 de debriyaj balatası bitti diyor.chery kötüdür geely kötüdür diye hafızalarına kazıyorlar insanların.yukarıda arkadaşın dediği gibi psikolojik bi olay.sürü psikolojisi. Ben bu sürüye katılanları çok iyi tanıyorum. gerek burada gerek başka sitelerdeki yorumlarda bazen aynı isimde başka sitelerde ben kullanıyorum deyip kendini belli ediyor. yani kim görse bunun bu kişi olduğunu anlar. hadi bakalım hangi çin düşmanı daha çabuk alıntı yapıp ateş püskürecek




  • Tabi kişisel fikriniz ve saygı duymak gerekiyor. Bence de bu fiyat aralığına cruze varken bu arabaya bakmak bile gereksiz.
    Tip ve genişlik olarak, donanım olarak bundan geri değil. Ayrıca esp ve 6 hava yastığı ve ncap 5 yıldız gibi artıları var.

    50-60 km ile yapılan testlere göre güvenlik belli olmaz mantığı doğru değil. Bu hızlarda bile çoğu araç dağılıyor ve içindeki maketler yaralanıyor. Allah'ın taktiri tabi ölüm ama emniyet kemeri bağlamadan uzun yola çıkmak gibi bir şey bu tarz araçlara binmek. Terçih meselesi tabi hala birçok kişi kemer bağlamıyor.

    quote:

    Orijinalden alıntı: hookman

    Yaklaşık 2,5 ay önce GEELY EMGRAND sunroof'lu modelini aldım, aynı aracı bende görüp inceleyen bacanağım da sunroofsuz modeli aldı.
    Aracımı almadan önce ve aldıkdan sonra sürekli buradaki yorumları takip ediyorum, şimdiye kadar bir yorum-görüş veya tartışma başlığı
    açmadım ama yorum yapacağım derken bazı arkadaşların iyice saçmaladığını gördüm.
    Yaklaşık 7000 km'lik kullanımdan sonra edindiğim izlenimler sonucunda burada bazı kişilerin her nedense çamur atmaktan başka birşey
    yapmadıkları kanaatine vardım. Tahmin ederim ki bu araç kendi sınıfındaki araçların işini bayağı zorlayacak. Bu fiyata alınabilecek en uygun araç bence ,
    nedenini sorarsanız; estetik var, donanım var spor bir havası var her yaş ve ihtiyaca cevap verebilecek donanıma sahip.
    Bir de anlamadığım nokta şu; euro n-cap testlerine bu kadar bel bağlamanız bence yanlış, Testlerdeki çarpışma hızlarına bakarsanız 55 ile 65 km arasında değişiyor,
    ve herşey labaratuar ortamında yapılıyor. Rüzgar etkisi, hava sıcaklığı , yol durumu, yağış, görüş mesafesi , lastiklerin durumu vs. ve en önemlisi insan faktörü, bunların hiçbiri yok.( Yurtdışı forumlarda bunların tutarsızlığı ve tartışması hala yapılıyor, incelemek isteyenler araştırabilir.)
    Biraz klasik tabir olabilir ama tam anlamıyla Trafik canavarı olmuş birisine altında 100-150 bin TL’lik bir mercedes veya muadili ÜNLÜ bir marka araç ile sadece 150 km hızla bir kazadan sağlam çıkabilme garantisini, değil 5 yıldız veren Euro n-cap , hiçbir firma veremez. Tamam kimse bu aracı bir MERCEDES veya BMW ile kıyaslamamalı ama bu kadar da insafsız olmayın. Fiyatına göre alınabilecek en uygun araçların arasında bence. Yok ikincin eli düşükmüş, yok satmak istendiğinde yarı fiyatına zor satılırmış; satmak için alacaksanız hiç almayın bence. Arabayı alıp kullandıktan sonra ikinci elde pirimli olarak satıp kar etme devri 80'li yıllarda kaldı beyler. Artık yeni alınan araçlar, birkaç gün sonra 2. el olarak satıldığında en iyi ihtimalle % 15-20 altında satılabildiğini herkes tahmin edebiliyordur herhalde, hele daha yüksek bedelli lüks araçlarda bu fark daha da yükseliyor.
    İddaa ederim ki burada sürekli olumsuzluk pompalayan bazı arkadaşlar , henüz bu arabayı değil kullanmak doğru dürüst görüp incelememişlerdir bile. (Neden böyle davranıyorlar anlamış değilim, insan pisikolojisi ile alakalı bir konu olsa gerek). Aracı dün görüp bugün yorum yapan ve beğenmediğini tutarsız sebeplere dayanarak söyleyen arkadaşların samiyetinden de şüpheliyim. Ben aldım, 2,5 aydan beri kullanıyorum , ilk günler buradaki bazı yorumları okurken ben bile şüpheye düşmeye başlamıştım ama ne kadar saçma sapan olduklarını zaman geçince anladım, şimdiye kadar gayet menunum , gerisi beni bağlamaz. Almış veya alacak olanlara da şimdiden hayırlı olsun. Gerçek ve dürüstçe yorum yapan , atrısını ve eksisini belirten arkadaşları tenzih ederek söylemeliyim ki; önyargılı arkadaşlar sakın bu arabayı almayın, ama alanlara da laf atmayın.





  • Kusura bakmayın ama güvenlik bir arabada herşeyden önce gelir.
    Euro n-cap a o kadar güvenmeyin lafı çok anlamsız.
    Yapılan testler standart ve bazı büyük markaların arabaları 3-4 yıldızda kalırken daha mütevazi modeller 5 yıldız alabiliyor.
    Son örnek Chevrolet Cruze %96 sürücü güvenlikli olmak üzere 5 yıldız aldı ve bir çok dev markadan daha güvenli çıktı.
  • Bunlar da Yeni Gelly ler... Bakalım bunlardan da getirecekler mi... Öncelikle Pick-up versiyonu gelirse Ssang Young a büyük rakip olur bana göre... tabi ki adam gibi bir dizel motor koyarlarsa... Spesifikasyonlarını bilmiyorum şu andaki araçların

    En alttaki resim de yeni SUV modeli sanırım... Türkiyeye bence getirmezler

     Geely Emgrand EC7


     Geely Emgrand EC7


     Geely Emgrand EC7


     Geely Emgrand EC7



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BIXI MAN -- 30 Aralık 2010; 11:14:59 >




  • Öncelikle Çin hakkında gerçekten hiçbir fikri olmayan insanların Çin araçlarını savunmak için saçmalamalarını izlemek çok keyifli. Bu dünya üzerinde paran varsa herşeyi, ki aklınıza gelebilecek herşeyi, yapabileceğiniz az yerden birisidir Çin. Bu kendinizi yırttığınız otomotiv firmaları da parayı dökerek ülke içinde bir çok lisansı ihlal ederek araç üretiyorlar. Bu Geely Çin araçları içerisinde bile en iyi marka değil, en çok satan marka değil.

    Genel olarak Çin araçları maliyeti kısmak için bir çok donanımdan mahrumdur veya muadil malzemelerle bu donanımlar konulur. Bu donanımlara hem güvenlik hem estetik hem konfor donanımları dahildir. Mesela sunrooflu alıyorsanız aracı o sunroof'un sanayi usulü tavanın kesilerek oturtulduğunu bilin. Bu araçlar Çin'de bile satmıyorlar, ülkenin daha fakir olan güney kesiminde küçük şehirlerde satan araçlar, Beijing, Shanghai, Shenzu, Hong Kong gibi şehirlerde mumla aramanız gerekir bu araçlara denk gelebilmek için.

    Çin'de doğru düzgüne en yakın araç üreten firma BYD, en çok iç pazara ve Asya ülkelerine ihraç eden marka BYD ama bu marka Türkiye'ye getirilmiyor. Bunun sebebi de gümrüksüz ham araca Geely, Cherry 5.000 USD derken BYD'nin 6.000 USD demesi. 32.000 TL plastik kalitesi Toys'R'Us seviyesinde bile olmayan araca verilir mi, yazık günah. Burada da sattığınız, zamanında size sattıkları, satarak para kazanacağınız araçları komik bir şekilde savunmaya kalkmayın. Kimse bu firmalara sadece sempati duyuyorum ayağı yapmasın buradaki insanlar showroomlarda kafaladığınız, arabayı sadece komşuda insanı sadece çarşıda görmüş insanlar değil. Bu araçlar paralarını haketmiyorlar. Eğer Bu araba 20.000 TL'ye satılsa anlarım, ama o fiyata bu arabadan onlarca kat daha iyi arabalar alınabilirken, insanları dolandırmaktan hiç bir farkı yok bu araçların satılmasına bile sebep olmanın. Yarın öbürgün birileri bu araçların içinde canını verirse vebali üstünüze olacak, değer mi değmez mi tekrar düşünün.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: veteriner69

    Kusura bakmayın ama güvenlik bir arabada herşeyden önce gelir.
    Euro n-cap a o kadar güvenmeyin lafı çok anlamsız.
    Yapılan testler standart ve bazı büyük markaların arabaları 3-4 yıldızda kalırken daha mütevazi modeller 5 yıldız alabiliyor.
    Son örnek Chevrolet Cruze %96 sürücü güvenlikli olmak üzere 5 yıldız aldı ve bir çok dev markadan daha güvenli çıktı.



    Tamam güvenlik önce gelir. Örnek vermek için Biraz önce özellikle internette araştırma yaptım ama bulamadım, eğer hatırlayanınız varsa önceki hafta içerisinde haber kanallarında da yayınlanmıştı; E-5 üzerinde sıkışık trafikte rolantide çalışan bir araç birdenbire alev almış, sürücü kendini zor kurtarabilmişti, araç alev topuna dönüp cayır cayır yanarken aracın markasının chevrolet cruze olduğuna hiç dikkat etiniz mi?
    Şimdi buradan chevrolet cruze adlı aracın kaba tabirle dandik,işe yaramaz veya teneke gibi bir sonuç mu çıkarmamız lazım. Alllah korusun yukarıdaki olayda, sürücü bayan ya araç içerinden çıkamayıp orada kalsaydı, sonuç ne olacaktı. Nerede verilen 5 yıldız, bu verilen yıldızlar insan hayatını kurtarmaya yeter mi sizce...Netice olarak alınan her araç bir kul yapısı hangisinin başına ne zaman ne geleceğini kimse bilemez. Benim şahit olduğum bir başka olayda da, arkadaşıma ait yine ünlü bir alman malı aracında motorun daha 5. ayında alev alıp yandığını bilirim, değil araç değişimi, garanti dahilinde onarımını yaptırabilmek için göbeği çatlamıştı. Sürekli bir güvenlik diye konuşuyoruz ama bunun kriteri nedir, Euro n-cap'in verdiği yıldızlar mı? Kapitalist bir dünyada yaşıyoruz ve bu dünyada acıma yok, büyük balık küçük balığın yaşamına izin vermez. Euro ncap adlı kuruluşun yapısını, gelir kaynaklarını, masrafları vs. ve devamlılığını sağlamak için kanaklarını bilen veya araştıran var mı? Bugün medyada gazeteler bile kendisine reklam veren büyük şirketlerin yolsuzluk,rüşvet veya kanunsuz işlerini gündeme getirebiliyorlar mı ?Getiremezler, bunları açıkladıkları an kendi iplerini kendileri çekerler, çünkü tek gelir kaynakla reklam, sadece gazete satış rakamlarına kalsa hiçbiri 1 haftadan fazla dayanamaz. Düne kadar Daewoo adıyla gelen araçlar bir türlü Türkiye piyasasında yer bulamazken, adı değişip Chevrolet olunca mı kıymete bindi. Yoksa arkasındaki GM'nin medya veya finans gücü mü etkili oldu.

    Gelelim fiyat meselesine, bazı arkadaşlar bu fiyata cruze alırım diyor ama hagi vesiyonu belirtmiyor.Cruze da inceledim benim düşündüğüm donanımlı versiyonu yani 1.6 16V LS Plus versiyonun 36.632 TL fiyatı var, GEELY EMGRAND arasında neredeyse 6 - 7.000 TL fark var. ( otomatik vitesli olan ise 38.950 TL)Bu mu aynı fiyat?
    Hem para kolaya kazanılmıyor diyenler var hemde alternatif olarak tavsiye ettikleri araçlardaki bu fiyat farkını görmezden geliyorlar. Ben bunu anlamıyorum işte.
    Bence isteyen istediğini araştırıp ve özellikle test edip öyle alsın (ben öyle yaptım ve vicdanım çok rahat).Kimisine çok iyi gözüken Chevrolet Cruze bende hiç öyle bir düşünce oluşturmadı. Daha önce dediğim gibi zevkler, renkler ve tercihler kişiden kişiye değişir, isteyen istediğini seçmekte özgür.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hookman -- 30 Aralık 2010; 12:01:01 >




  • 1- Önce Cruze'nin içine binip kapıyı kapatıp bir 2 dakika oturun, sonra Emgrand'ın.

    2- 36-32=4. Para kolay kazanılmıyor diye 2500 TL'ye araba almak da var, bir de para kolay kazanılmıyor diye paranın hakkını veren araba almak var.
  • Son olarak lütfen bir google açın ve önce chevrolet cruze yazın ve gelen siteye bakın bir de geely emgrand ec7 yazın ve gelen siteye bakın. Markaların ciddiyetini bile buradan anlayabilirsiniz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Nashquil

    Son olarak lütfen bir google açın ve önce chevrolet cruze yazın ve gelen siteye bakın bir de geely emgrand ec7 yazın ve gelen siteye bakın. Markaların ciddiyetini bile buradan anlayabilirsiniz.



    Arkadaşım şimdi forumda Gelly yi yere göğe koyamayanlar bundan 10 sene önceki Proton furyasında araç alıp ta şimdilerde sanayi de parça arayanların durumuna düşecekler 10 sene sonra...

    Nedir bu Gelly sevdası anlamadım gitti.. Adamların elle tutulur hiç bir şeyi yok ama bir gaz bir gaz almış başını gidiyor... Millet bi tutturmuş 60 km ile gitmiyoruz ki , çarp 150 ile zaten her arabada ölürsün..

    Böyle bir sabit fikire ne anlatabilirsin ki... ??? Hiç bi şey...

    Arkadaş 80 le giden araba ile karşıdan gelene tosladığında ya da hızını düşürmeye çalışırken vurduğunda belki adam akıllı bir araba ile en fazla bacakların kırılır sıkışmadan ötürü veya daha az hasarla atlatırsın , ama böyle araçlarda o saç yığını seni sıkıştırır hamam böceği gibi ezilir kalırsın...

    Ayrıca E-Ncap otomotiv piyasaında kabul gören , akredite bir kuruluştur... Öyle bizim ülkedeki gibi ver parayı al yıldızı veya al Tse belgesini gibi çalışmazlar...

    Ayrıca insanların en büyük argümanı Bmw , mercedes değil ki bu araçlar.. Yaa arkadaş sadece bu iki firmanın araçları mı iyi sonuçlar alıyor Ncap testlerinden... ???

    Bakın aşağıdaki liste E-ncap sitesinden rastgele seçtiğim small family car sınıfındaki araçların test sonuçları... Gördüğünüz gibi bundan seneler önce üretilen araçların bile bazılarındaki güvenlik seviyeleri çok üst düzeyde

    Citroen C4 (2004) 5 YILDIZ
    DACİA LOGAN (2005) 3 YILDIZ
    Fiat Stilo (2005) 5 YILDIZ
    Ford Focus (2004) 5 YILDIZ
    Nissan Almera (2001) 4 YILDIZ
    Renault Megane (1998) 4 YILDIZ
    Kia Cerato (2006) 3 YILDIZ



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BIXI MAN -- 30 Aralık 2010; 12:46:56 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: BIXI MAN


    quote:

    Orijinalden alıntı: Nashquil

    Son olarak lütfen bir google açın ve önce chevrolet cruze yazın ve gelen siteye bakın bir de geely emgrand ec7 yazın ve gelen siteye bakın. Markaların ciddiyetini bile buradan anlayabilirsiniz.



    Arkadaşım şimdi forumda Gelly yi yere göğe koyamayanlar bundan 10 sene önceki Proton furyasında araç alıp ta şimdilerde sanayi de parça arayanların durumuna düşecekler 10 sene sonra...

    Nedir bu Gelly sevdası anlamadım gitti.. Adamların elle tutulur hiç bir şeyi yok ama bir gaz bir gaz almış başını gidiyor... Millet bi tutturmuş 60 km ile gitmiyoruz ki , çarp 150 ile zaten her arabada ölürsün..

    Böyle bir sabit fikire ne anlatabilirsin ki... ??? Hiç bi şey...

    Arkadaş 80 le giden araba ile karşıdan gelene tosladığında ya da hızını düşürmeye çalışırken vurduğunda belki adam akıllı bir araba ile en fazla bacakların kırılır sıkışmadan ötürü veya daha az hasarla atlatırsın , ama böyle araçlarda o saç yığını seni sıkıştırır hamam böceği gibi ezilir kalırsın...

    Ayrıca E-Ncap otomotiv piyasaında kabul gören , akredite bir kuruluştur... Öyle bizim ülkedeki gibi ver parayı al yıldızı veya al Tse belgesini gibi çalışmazlar...

    Anadolu grubunun bir bak bakalım tarihine şimdiye kadar hangi markada müşterilerini hayal kırıklığına uğratmışlar. Bu senin hüsnükuruntundan başkabirşey değil. çamur atalım izi kalsın taktiği sizinkisi .. ya bu çekemezliğin sebebi nedir bi anlasam yardımcı olucam da anlamıyorum ki





  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ankebutx


    quote:

    Orijinalden alıntı: BIXI MAN


    quote:

    Orijinalden alıntı: Nashquil

    Son olarak lütfen bir google açın ve önce chevrolet cruze yazın ve gelen siteye bakın bir de geely emgrand ec7 yazın ve gelen siteye bakın. Markaların ciddiyetini bile buradan anlayabilirsiniz.



    Arkadaşım şimdi forumda Gelly yi yere göğe koyamayanlar bundan 10 sene önceki Proton furyasında araç alıp ta şimdilerde sanayi de parça arayanların durumuna düşecekler 10 sene sonra...

    Nedir bu Gelly sevdası anlamadım gitti.. Adamların elle tutulur hiç bir şeyi yok ama bir gaz bir gaz almış başını gidiyor... Millet bi tutturmuş 60 km ile gitmiyoruz ki , çarp 150 ile zaten her arabada ölürsün..

    Böyle bir sabit fikire ne anlatabilirsin ki... ??? Hiç bi şey...

    Arkadaş 80 le giden araba ile karşıdan gelene tosladığında ya da hızını düşürmeye çalışırken vurduğunda belki adam akıllı bir araba ile en fazla bacakların kırılır sıkışmadan ötürü veya daha az hasarla atlatırsın , ama böyle araçlarda o saç yığını seni sıkıştırır hamam böceği gibi ezilir kalırsın...

    Ayrıca E-Ncap otomotiv piyasaında kabul gören , akredite bir kuruluştur... Öyle bizim ülkedeki gibi ver parayı al yıldızı veya al Tse belgesini gibi çalışmazlar...

    Anadolu grubunun bir bak bakalım tarihine şimdiye kadar hangi markada müşterilerini hayal kırıklığına uğratmışlar. Bu senin hüsnükuruntundan başkabirşey değil. çamur atalım izi kalsın taktiği sizinkisi .. ya bu çekemezliğin sebebi nedir bi anlasam yardımcı olucam da anlamıyorum ki


    Bence tamamen yanlış tercih yapıp farklı bir aracı seçmenin pişmanlığı olsa gerek...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hookman -- 30 Aralık 2010; 12:49:48 >




  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.