Şimdi Ara

GeekBox Open Source Cross TV BOX Android Ubuntu Dual Boot 4K (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
214
Cevap
3
Favori
7.489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • rating R kullanıcısına yanıt
    4tb harici hdd ile deneme imkanınız oldu mu acaba? >>> 4tb hard diskim yok ancak bence bir sorun olmaz çalıştıracaktır.

    Görüntü kalitesi nasıl beğendiniz mi? Media player olarak rastladığınız bir olumsuzluk var mı? >>> ben normalde bilgisayarımı HDMI çıkışından televizyonuma bağlayarak (Philips 55" 1080p) internetten videoları veya seyirtürk ü izliyordum. bu geekbox ile arasında görüntü kalitesi açısından hiç bir fark ben göremedim.

    Flash desteği nasıl? >>> androidte yok, açıkçası linux üzerinde denemedim, deneyince bilgi verebilirim.

    Digitürk+ play var mı? >>> android play store da olan tüm app leri sorunsuz çalıştırıyor. digiturk play app i yüklenince çalıştıracaktır.
  • arkadaşlar 03/12/2015 tarihinde sipariş ettiğim geekbox ım 10/12/2015 te yola çıkıp 25/12/2015 te elime ulaşmıştır. kısaca bir kutu açılış fotoğraf albümü paylaşacağım sizinle. daha 10 dakika ancak kurcalayabildim ama kullandıkça izlenimimi sizlerle paylaşırım. fotoğrafın birinde beyaz bir kağıt göreceksiniz. o kağıt aslında normal bir kartvizittir. ona göre bir boyut kıyaslaması yapabilirsiniz. ilk olarak diyeceğim kumandası hakikaten kötü, tuşları geç algılıyor. önceki mesajlarımda aldığımı söylediğim kumanda ile sorunsuz ve hızlı bir şekilde kullanılabiliyor. elimdeki bazı filmleri denedikten sonra yorum yapıcam size.
     GeekBox Open Source Cross TV BOX Android Ubuntu Dual Boot 4K GeekBox Open Source Cross TV BOX Android Ubuntu Dual Boot 4K GeekBox Open Source Cross TV BOX Android Ubuntu Dual Boot 4K GeekBox Open Source Cross TV BOX Android Ubuntu Dual Boot 4K GeekBox Open Source Cross TV BOX Android Ubuntu Dual Boot 4K GeekBox Open Source Cross TV BOX Android Ubuntu Dual Boot 4K GeekBox Open Source Cross TV BOX Android Ubuntu Dual Boot 4K GeekBox Open Source Cross TV BOX Android Ubuntu Dual Boot 4K



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrhsnl -- 26 Aralık 2015; 16:25:59 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ender

    quote:

    Orijinalden alıntı: musakilic

    Wifi olayı iyi gibi duruyor ama baglantıda zayıf ev ortamında cok iyi ama ev ortamı dısında benim gibi wifiyi arkadaştan alıyorsanız sorun orda başlıyor iki diş goruyor ama zor baglanıyor
    Kullandıgım firefly dan cok kotu ve auntudu puanı 36500 civarı benim frirefly 56000 wasser gibi arkadaşlar el atarsa iyi olacak birde cok ufak yahuu hdmi kablosunun ucuna sankibirsey takılmış gibi

    firefly dedıgınız cihaz rk3288 chipli bir cihaz... dikkat edersenız artık android rk3288 lerle nerdeyse tam uyumlu ama rk3368 ler piyasaya yeni cıktı en kısa surede beklenen sevıyeye gelecektır. papirus arkadasın dedıgı gıbı antutuya cok takılmamak gerek. fılmlerını oynatıyor ınternetınde dolandırıyor ve performansıda yerınde ıse gayet guzel bir cihaz... wifi performansının kötü olmasını düşünemiyorum zira firefly dedıgınız cıhazda cok eskı bir ap serisi kullanılıyor ama bu chazda en yeni ap serisi mevcut... olsa olsa bu cıhaz kutulu sızın cıhaz kutusuz oldugundan dolayı wıfı alımı iyi olabilir... cunku firefly ların belli başlı kutuları yok her tarafı acık bir cihaz..

    Ap si geekbox a gore eski olabilir ama zamanın en iyi ap sidir suana kadar gprdugum en iyi cihaz diyebilirim tabi zamanla buda cok iyi bir cihaz olacak re dirması nedense konları paylaşmak ıstemiyor onun için stabil versiyon cikaramadıkları aşikar ve 2.5 lik hdd okuması cok iyi suana kadar pek fazla bir modelde yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • hocam utorrent tarzı programlar çalışıyor mu? bi de simpletv programı var, torrent dosyalarını indirmeden izleme programı, bu ikisi çalışır mı ?
  • Utorrent sorunsuz calışır.
    Sipmlev tv ilk defa duydum

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar birkaç filmi deneme şansım oldu. elimde 300 ün bluray hali vardı kabataslak baktığımda hiç takılma görmedim. ama the martian ı bsplayer ile izlediğimde arasıra kare atlamaları olduğunu fark ettim. oynatıcı bsplayer dı. takılmalar neden olabilir emin değilim. acaba oynatıcı kaynaklı mı yada codec sorunu falan mı bilemiyorum. kodi nin kurulumunu daha yapamadım. denedikçe size bilgi aktaracağım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mrhsnl

    arkadaşlar birkaç filmi deneme şansım oldu. elimde 300 ün bluray hali vardı kabataslak baktığımda hiç takılma görmedim. ama the martian ı bsplayer ile izlediğimde arasıra kare atlamaları olduğunu fark ettim. oynatıcı bsplayer dı. takılmalar neden olabilir emin değilim. acaba oynatıcı kaynaklı mı yada codec sorunu falan mı bilemiyorum. kodi nin kurulumunu daha yapamadım. denedikçe size bilgi aktaracağım.

    marslının 1080p sini indirmiştim bende takılmaları bir tek bunda hissettim.. 720p sini yeniden indirdim sorun yoktu.. sanırım 1080 de sorun vardı
  • Videolarda goruntu kalitesi cok iyi

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1Tb hdd ile 64gb Flash taktım.. sorunsuz oynatıyor... Filmlerdeki görüntü kalitesi Ciddi manada iyi...
    WiFi bana göre ve önceki kullandıklarıma göre çok çok iyi....
    cihaz minicik bişiy ama her şeyi yerleri yerinde birinci sınıf bir urun gibi duruyor...
    OTG girişinede USB kablo taktık toplamda cihazda 3 adet Usb girişim olmuş oldu...
    5.1.1 e alışamadım biraz... 4.4 bana daha kullanılası bir android gibi gelmişti.
    Kodi oldukca hızlı calısıyor.. tepkisi inanılmaz hızlı..
    aslında cıhazın yanında gelen usb kablosu ile direk olarak tv nin 2A lık USB girişineda b ağlayıp kullanabılırsınız.. cihazıda tv nın arkasına bir yere cift taraflı band ile yapıştırıp ortalıkta gorunmemesini bile sağlayabilirsiniz...
  • GÜNCELLEME:

    Cihazı biraz daha kurcaladım. Özellikle ubuntu üzerinde baya vakit geçirdim. Ubuntu çalışırken çok fazla takılma oldu. mouse hareketleri bile (usb wireless mouse kullanıyorum) arada sırada takılma atlama gibi durumlar oluşuyor. sebebini anlayamadım.

    Ubuntu'da REMMINA isimli uzak masaüstü programını denedim ve sonuç oldukça güzeldi. uzaktaki windows 10 bilgisayara bağlanıp sorunsuzca çalıştırabildim. (tabii yukarıdaki takılma durumu hariç)

    Bu mouse takılma durumuna bir kaç defa da ANDROID üzerindeyken rastladım ancak benim mouse mu sorunlu yoksa başka bir sorun mu var bilemiyorum. aliexpress'ten "MeLE F10 Deluxe Fly Air Mouse" aldım. bu gelince umarım aynı sorun devam etmez.
  • ben de hariçi adaptörlü 3.5 external harddiskimi ve 64 gb flashımı taktım ikisini de gördü. bir de usb hub takıp 2 tane externalı hub a bağladığımda ne yazık ki sadece birini gördü. usblerin birine kumandanın alıcısını taktığım için öbür usb yi çoğaltmaya çalıştım ama ne yazık ki hüsranla sonuçlandı. sipariş ettiğim micro usb den 4 usb li hub gelince gene deneyeceğim. olmazsa artık daha büyük bir harddisk alıp birleştiricem herhalde. peki kaç gb a kadar destekler ki acaba bilen var mı ?
  • Kodi yi Tv deki CEC özelliği ile TV kumandası ile kullanmayı denediniz mi acaba ?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ender

    Utorrent sorunsuz calışır.
    Sipmlev tv ilk defa duydum

    teşekkürler
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rfve

    Kodi yi Tv deki CEC özelliği ile TV kumandası ile kullanmayı denediniz mi acaba ?

    denedım sorunsuz...
  • arkadaşlar dün kodi nin addonlarını kurarken ilk denemelerimde hep hata verdi. geri tuşuyla working yazısını iptal edip tekrar denemelerimde zar zor kurabildim. bir hata logu yazdı ama logun yerini de bulamadım. sizler böyle bir sorunla karşılaştınız mı acaba?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mrhsnl

    arkadaşlar dün kodi nin addonlarını kurarken ilk denemelerimde hep hata verdi. geri tuşuyla working yazısını iptal edip tekrar denemelerimde zar zor kurabildim. bir hata logu yazdı ama logun yerini de bulamadım. sizler böyle bir sorunla karşılaştınız mı acaba?

    http://fusion.tvaddons.ag yi ekleyip burdaki wizard kurup onun uzerınden addonları kurun ..en kısa yolu bu oluyor. her şey otomatık geliyor..
  • ben de aynı dediğiniz gibi yapıyorum. addon installerla istediğim addonları seçiyorum. working yazısı çıkıyor uzun bir süre bekledikten sonra hata veriyor. ama tekrar kur deyip working yazısı çıktığında geri tuşu ile işlemi sonlandırıp tekrar kur dediğimde kuruyor. sportsdevili search kısmından bulasıya kadar en az 4 defa işlemi sonlandırıp tekrar ara diyerek bulabildim. sorunun ne olduğunu konusunda fikir de yürütemiyorum çünkü log un yerini bulamadım bir türlü. bir de güya 12 mbit internetim var genesisten filmi bir izleyemedim. bu durum benim için çok can sıkıcı oldu ne yazık ki.
  • Over clock your Geekbox

    http://forum.geekbox.tv/viewtopic.php?f=2&t=178

    nasıl yapılacak ... bilen birisi var mı ?
  • Merhabalar,

    Farklı üreticilerin yazılımları parca parca deneme isterseniz... elimizdeki update.img dosyasını
    boot
    kernel
    misc
    recovery
    resource
    system
    uboot ...vs..vs gibi extract ederek... başka üreticinin dosyalarını kullanabilirsiniz.

    http://dosya.co/hkmvm82xhjdg/RK3xxx_firmware_tools_5.23.18.rar.html
  • Kodi uygulamasında DTS HD sesleri verebiliyormu ayrıca NAS cihazları görüyormu yani Qnap Nas cihazımdaki filimleri Ethernet veya Wifi aracılığı ile oynatabiliyormu.

    Ayrıca siparişi versem ortalama kaç günde İstanbul teslim olur.

    Yurt dışı alışverişi ilk defa yapacağım Gümrük vergi uygulaması 100 USD midir.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.