Şimdi Ara

Geçmişe dönük yaralamalı trafik kazansına dava açabilir miyiz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba konu doğru oldumu bilemiyorum ama yanlışsa kusura bakmayın konuyu anlatıyım babama 2018 yılında bir araç çarptı maşallah öyle hızlı çarpmış ki babamı fırlatmış ve babamda 2 veya 3 tane araca deydirmiş (bir aracın kaputu çıkmış vs.) bir arabada kamera vardı herşey belli ama o video bizde yok maalesef (adamın numarası var bizde diye biliyorum arasak alırız) ve bu arkadaş sayesinde o zamanki neredeyse tek varlığımız 1986 model 1.4 broadway aracımız pert oldu hurdaya verdik ve babamın kafası yarıldı 8 tane diye hatırlıyorum metal zımba ile dikiş atıldı o olaydan sonta babam işten de atıldı araba olmayınca gidemediği için kısaca çarpan kişi bizim maddi durumumuzun içinden geçti davaya vermiştik ama mahkeme hep uzadı en sonundada bizim mükemmel dürüst avukat mahkemeyi satmış bize 1.500 tl verdiler ki arabayı tamirciye gösterince 10.000tl gibi fiyatlar almıştık zaten 2.el broadway alsak 13.000tl yani araba mahfolmuştu arabanın masrafının 10/1.5 ini falan verdiler ve o arkadaş sağolsun 5 yıldır araçsız kaldık babamda işsiz adamlar bizde maddi durum diye birşey bırakmadılar yine dava açabilir miyiz uzun anlattıysam kusura bakmayın ama insanın sinirlerini bozdular

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >







  • Durumunuzu bir avukat incelemeli bir dava açılmış bu davanın talepleri beyanları verilen karar çok şeyi etkiler. Çünkü mahkemeye sunduğunuz her dilekçede beyanda açılacak davanın sonucunu etkileyen beyanlar olabilir. Keza tarafları ve konusu aynı dava tekrar açılamaz. Bitmiş bir mahkemeyi kesim hüküm nedeni ile açamazsınız. Sadece olağanüstü hallerde (sınırlı sayılan birkaç durum için olan bazı yeniden yargılama gibi kanun yolları) bitmiş bir dava tekrar incelenebilir. Bu da 100 davada 1 rastlanır bir durum olur.

    Avukat ile uyap vatandaş portalı aracılığı ile dosyanızı inceletebilirsiniz. Normalde dosya inceletmek avukatların paralı yaptığı bir işlemdir. Ancak artık bilgisayar ile dosya incelenebilmesinin kolaylığı kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez mantığı ile meslek genelinde bu incelemenin ücret alınmadan yapıldığını da görmekteyiz. İnceleyecek kişi ile öncesinde konuşup sonrasında para sıkıntısı yaşamamanızı tavsiye ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Storm Raider kullanıcısına yanıt
    Saolun bir bakarım

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.