Şimdi Ara

Gece ve gündüz iki ayrı varlıktır . (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
1.730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • AkMolla A kullanıcısına yanıt
    Bana bak ak molla. Yazdığın mesajınla nickname'in uyumlu olmuş. Konuyu uzatma cehaletin ortaya çıkmasın.

    Astronomi ile sadece amatör olarak ilgileniyor olsam bile, burdaki bilim kültürün eskilerinden birkaç kişi hariç hiçkimseyle bilgim kıyaslanmaz.

    Forumdaki cahillere güzel güzel anlattıkça kendinizi bişey zannediyorsunuz. Kendinizi bilin, susun.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya hocalarım gözünüzü seveyim biraz kitap okuyun. Bırakın Kuran, hadis, siyer vs. okumayı. Onları zaten yaladınız yuttunuz. Biraz da Stephan Hawking okuyun, kara delik neymiş, bigbang neymiş, evrim neymiş okuyun da öğrenin. Adama diyom ki hocam evrim var mıdır? Haşaa kesinlikle evrim yoktur, maymundan gelmedik eğer öyle olsaydı şimdiki maymunlar bla bla bla.. Adam daha evrim ne onu bilmiyor. Ben de dedim ki madem öyle neden şimdi topraktan insan yaratılmıyor? O ilk insan içinmiş sonra doğarak nüfus artışı oldu. Ee o zaman da ensestlik olmuyor mu dedim? Yok olmaz çünkü çaprazlama eşleştirme oldu diyor. İyi de ikisi de aynı ana babadan gelmedi mi diyorum? Evet ama Allah burada onları ayırdı diyor. Aslında bu soruda cortladı. Eminim ki yolda kendi kendine sormuştur. Ulan umarım pot kırmadık diye.


    Kısacası bu cami hocaları iyiliğine iyiler ama harbiden boşlar. Bak yalan yok çoğu hocayla çok tartıştım ama zerre yanlış hareketlerini görmedim. Mesela beni ifşa edebilirlerdi. Her şey aramızda kaldı. Ama biliyorum ki o hocalar da benim kafadalar. Çünkü her şeyin en iyisini Allah bilir demekten başka bir şey diyemiyorlar. Kendileri de yalnız kaldıklarında kesinlikle bunu kendilerine soruyorlar. Cevap ise boş ve anlamsız yanıtlar. Kesinlikle tatmin olmuyorlar ama inanmış gibi görünmeye devam ediyorlar. Çünkü mecburlar.


    Siz bunların prof.dr bilmem ne ünvanlara sahip olduklarına bakmayın.. Ülkeye ve dünyaya zerre katkıları yoktur. Ve eminim hükümet değişirse çoğu kişinin ünvanı ellerinden alınacaktır.


    Eyy hocalar.. Biraz sümer tableti okuyun da karşı cevap hazırlayın.


    Esenlikler...





  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.