Şimdi Ara

Gece farları kapatıp sisleri yakmak (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • bir gün farları yakmadığınız için sizi görmeyip sağdan sola dönen bir kamyonun yandaki yakıt deposunda patlayıp güme ggidereseniz siz ahirette sis farıyla şekil yapmaya devam ederken bu dünyada sizin yüzünüzden hiç yere ceza alacak kamyon şoförüne üzülürüm

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam direkt çakmakla gezin bence. bir deneyin derim.
  • Kaliteli csb aferim. Tüm forum galeyana geldi resmen

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler öncelikle bahsettiğim şirket arabasının sözleşmesi bitti hepinizin yorumları için teşekkür ederim tüm yorumları 5 dakika önce kahkahalar içinde okudum. 2 yıl önce açmış olduğum konuya gelecek olursak arabanın sözleşmesi dolana kadar geceleri sislerle gezdim herhangi bir ceza almadım yaptığım davranışın doğru olmadığını kesinlikle biliyorum ancak öyle bir alışkanlık ki bu şuanki şahsi aracımda da aynı şekilde geziyorum 2 yıl önce bu konuyu açarken şirket arabası olduğunu,modelini hatta sözleşme süresini neden belirtme gereği duyduğumu bilmiyorum 😂 bu arada benim bu park sis alışkanlığım galiba daha çok devam edecek bilmiyorum gece arabanın normal farlarıyla gezerken kendimi sakalsız geziyormuşçasına çirkin hissediyorum. forumda bu duruma sövenler vs benim gibi gezenler arasında bi anlaşma sağlanmasını istiyorum rahatsız ettiğimin farkındayım linççi tayfa var mı tavsiyeleriniz ?
    Not. gayet samimiyim :D

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Sırf senin gibiler için şimşek etkili xenon taktırdım uzunlara, bakıyorum sisleri açmış gelen var beynine bi flaş çakıyorum geçene kadar röntgen mr tahlil sonuçlarını çıkarıyorum

  • sis farı normal farlardan daha mı iyi aydınlatıyor diyeceğim ama alakası yok arabanın 2 mt önünü zor aydınlatıyorlar. sis farının amacı sis gibi görüşün az olduğu ortamlarda karşıdan gelenin sizi rahat görmesidir. sizin yolu görmeniz değildir. sis yere yakın bölgelerde daha az yoğun olduğundan tamponun altına konumlandırılır. sizin sis farı dediğiniz şey rallicilerin arabalarında kullandığı farlar değilse şayet.

  • Arabanın önünde işi arabanın önünü aydınlatmak olan "Far" var. Adam onu yakmıyor da ayrı bir far olan sis farı ile yolu görmeye çalışıyor. Değişik bir kafa yapısı.

  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.