Şimdi Ara

Gebze teknik hakkında...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Gebze teknik üniversitesinde makine mühendisliği veya endüstri mühendisliği okumayı düşünüyorum.Fakat kafamı kurcalayan nokta endüstri mühendisliğinin bu sene açılıyor olması.Lisansüstü eğitimini 2015 ten beri veriyorumuş endüstride fakat lisansı yeni açılmış bir bölüm.Szice risk alıp yazmaya değer mi? Ayrıca gebze hakkında bilgi verebilecek biriolursa sevinirim.
    edit:Sıralamam 35 bin,puanım 438



  • Kocaeli'de yaşıyorum, bu aralar sıkça aktarma amaçlı uğradığım bir yer Gebze. Üniversiteyi bilmiyorum ancak Kocaeli hakkında sorun varsa elimden geldiğince cevaplamaya çalışırım.
  • Gebze teknik üniversitesi elektronik mühendisliğinde okuyorum. 2014'ten önce Gebze yüksek teknoloji enstitüsü olarak geçiyordu. Benim bildiğim kadarıyla belli bir süre sadece yüksek lisans programları vardı. Lisans programları sonradan açıldı.

    Endüstri ve makina mühendisliği hakkında bir bilgim yok ama sıralamanıza göre bilgisayar mühendisliğinide düşünebilirsiniz. 2018 taban başarı sıralaması 34.290'mış belki sıralamanıza sarkabilir.

    edit:Daha iyi bilgi edinebilmek için 18-31 temmuz arasında tanıtım günlerinde okulu ziyaret edebilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi had safhada -- 22 Temmuz 2019; 18:46:59 >
  • merhaba hocam, 45 bin sıralama ile elektronik gelir diye düşünüyoruz. Gebzede Elektronik mühendisliği nasıldır tavsiye eder misiniz? size göre eksileri nelerdir acaba? (kardeşim için bilgi almak amacıyla soruyorum)
  • 33k ile gtü elektronik gelmez diye düşünüyorum kuzenime, bence sıralaması en fazla yükselen üniversite olacak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • haberleşme, sinyal işleme, kontrol vs hepsi elektroniğin alt dallarıdır. isminde haberleşme geçmemesi haberleşme alanında uzmanlaşamayacağın anlamına gelmiyor. 3. sınıfta 2 tane zorunlu haberleşme dersi var ayrıca 4. sınıfta seçmeli haberleşme dersleri alııp uzmanlaşabilirsin.
  • Le0 kullanıcısına yanıt
    Yazılım üzerine çalıştığım için tercih yapanlara elektronik mühendisliğini pek önermiyordum. Sıralamaya göre Sakarya üniversitesi bilgisayar mühendisliği gelebilr.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.