Şimdi Ara

GEARS 5 ANA KONU 3 Ağustos operation 8 Güncellemesi! (20. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
399
Cevap
6
Favori
28.776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Xbox Series S cihazımda Gears 5 offline modunu bitirdim fakat online moda (karşılıklı 5’e 5 olan mod) girdiğimde darmadağın oluyorum. Sürekli oldürüyorlar. Ping 60-70 aralıgında cok değil.

    Grasher shotgun kullanamıyorum bile karşı taraf iki arışta beni vuruyorken benim onu indirebilmem için 5-6 atış yapmam gerekiyor. Karşı taraftaki oyuncular klavye mouse kullanıyor olabilir mi? Çapraz oyun var mı yok mu bilmiyorum.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • kocakserdar7 kullanıcısına yanıt

    Ping ülke şartlarına göre iyi onu kafana takma. Refleks çok önemli oynadıkça geliştirirsin mesela Shotgun kullanırken hedef almadan vurmaya alış.


    Seni iki atışta öldüren mermileri tam isabet ettirmiştir. Bazen ben 99 vuruyorum adam 100 beni öldürüyor mesafe çok önemli.


    Çapraz platform var Pc oyuncuları çok geliyor eskiden kapatabiliyorduk son güncellemeyle kapatılmıyor.

  • Bu oyunda zannımca yukarıda belirtildiği gibi ping problemi var. Bu ping resmen fiziksel olarak saniyeye bile dönüştürülebilir. Şöyle açıklayayım, ben adamın yanına giderken beni sırtı dönük bir şekilde öldürebiliyor pingi benden düşük olduğu için. Yani ben adamın bana baktığını bile anlamıyorum. Gears of War 3'te lag ne kadar çok olursa olsun oyun yine de kestirilebiliyor fakat Gears 5'te pingim 30-50 arası olmasına rağmen 0-20 pingli birisiyle vs atmam benim çok büyük dezavantajım oluyor. Diğer multiplayer oyunlarda da pingim böyle olmasına rağmen ilk defa bu oyunda pingimi bu kadar hissediyorum. O yüzden Gears of War 3'e devam...

  • TsubasaXP kullanıcısına yanıt

    Genellikle Game Pass ile bir oyunun hikaye modunu bitiriyorum ve aynı oyunu bir kaç multiplayer oynadıktan sonra silip farklı oyunlara geçiyorum. Soru sormak için attığım son mesajdan beri oyuna ve multiplayer moduna adeta aşık oldum. İlk etapta sniper (tek atış) modunu oynadıkça kendi çapımda uzmanlaştım. Sonrasında Sürü ve Gnasher modlarını da öğrenmeye başladıkça bu aralar oynadığım tek oyun Gears 5 oldu.


    Üstelik ping seviyelerim yeri geldiğinde 130-150 aralığına çıkmasına rağmen (çünkü bazen sadece ping sebebiyle öldüğüm oluyor) pek fazla dert etmiyorum. Youtube üzerinde çok güzel ipuçları vermişler bir ara detaylı inceleyeceğim ben de. Teşekkürler bu arada.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kocakserdar7 -- 29 Ocak 2022; 10:17:0 >
  • Çıktığından beri haftada en az 2 gün online girerim. Genelde control oynarım (eski king of the hill). Oyunda ping sorunu olduğunu düşünmüyorum. Şu an oyunda kalanlar dinazor gears fanları. Benim gözümü bağlasanız yine de adamı vurabilirim   Pc'den xbox series koluyla oynuyorum. Eski xbox'çı olduğum için klavye mouse'a alışamadım, bana pratik gelmedi. Crossplay'den yakınan arkadaşlar için söylüyorum bunu, benim gibi pc'den kol ile oynayanlar da var. Bu oyun mouse ile oynamaya çok müsait değil bana göre. Gamepad ile wall bounce yapmak ve analog stickle ile aim koymak daha rahat benim için.

  • https://www.xbox.com/en-US/play/media/TMQKAYYJ


    Multiplayer Sniper modunda çok güzel bir gameplay anımı yakaladım ama Xbox cihazlarda kronik bir sorun sanırım video ses uyumlu değil o sebeple gitti güzelim record :) Düzeltebilir miyiz acaba

  • x3x kullanıcısına yanıt

    Konsolu alırken Counter Strike gibi türlerden yola çıkarak bu tür oyunların klavyesiz oynanamayacağını düşünüyordum ama Gears 5 ve Halo oyunları bunu yıktı adeta controller için üretilmişler.


    Bu arada Sniper, Sürü, Kaçış ve Control modlarına oyuncu bulmak zor olmuyor genelde. Fakat bunların dışındaki diğer modlara İnfaz 2.0 vs oyuncu bulamıyorum bazen çok beklemeden oyuncu aramayı durduruyorum. Oyunda kalanların sayısının az olmasıyla ilgili sanırım.

  • kocakserdar7 kullanıcısına yanıt

    Yani evet oynayan sayısı ilk çıkışa göre düşmüştür illaki ama topluluk zaten o saydığın modları oynuyor sadece. Hatta ben control harici hiçbir oyuna uzun süredir girmedim. Bir de online işi eskisi gibi değil, oynanacak çok fazla online oyun var, rekabet çok arttı eskiye göre. Özellikle battle royale türü baya bir online oyuncuyu diğer türlerden kendine çekti. Bir de gears gerçekten oynaması zor bir oyun. Ben x360 zamanından, ilk gears'dan beri oynarım ona rağmen öyle adamlar geliyor ki bazen baş etmem mümkün değil. Yeni başlayanların baya bir sabırla oyunu öğrenmeleri lazım. Sabredemeyen veya beceremeyen oyunu bırakıp diğer oyunlara yöneliyor..

  • xbox series x kullanıyorum bir sürü oyun bitirdim halo infinity, forza horizon 5 dahil hiç sorun yaşamadım ama gears 5 oynarken konsolum aniden kapanıyor bu kapanma sorununu yaşadıktan sonra diğer oyunları tekrar oynadım hatta gears 5 i oynadıgımdan çok daha fazla oynadım ama onlarda hala sorun yok oyunu silip yükledim, onun oncesinde oyunları sakla sistemi sıfırla özelliğini de denedim ama nafile sorun konsolda mı oyunda mı emin olamadım ürün japonya dan ithal oldugu için 2900 tl servis ücreti çıkıyor o yüzden göndermek de istemedim.

  • Arkadaşlar selam.


    Oyunun hikayesini yakın zamanda oynayan oldu mu? Kaç yıllık Marcus'un yüzü bende bu şekilde çıkıyor. Ayar oldum. Genel bir değişiklik mi yoksa bendeki sürümde mi sorun var bilemedim...


  • nusibet kullanıcısına yanıt

    Son güncellemeyle gelmişti o özellik (marcus'u batista olarak oynama) yanlış hatırlamıyorsam. Sefer ayarlarından kapatılabiliyor.


  • Kestenbetsa K kullanıcısına yanıt

    Bilgi için teşekkürler. Marcus reisin yüzünü değiştirmek hangi sivri zekalının fikriydi acaba!?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pc de oynayan var mı oyunu ping 170ten aşagı düşmüyor artık ya sinir etti beni ,xboxtayken 70 ping falan alıyodum,keşke bölgemizde daha çok tutsa şu oyun başka bşi istemiyorum,şunun multisi bi başka :D ama işte rakipler hep10-20lerle oynuyor




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tremere117 -- 8 Mart 2022; 1:26:43 >
  • Tremere117 kullanıcısına yanıt

    Xbox ta oynuyorum 39 40 ms ping var.. En iyi konsol da oynanıyor..


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zooe kullanıcısına yanıt

    benimde düzeldi şu aralar 40-50 arası :D çok nadir bi iki maçta 110lara çıkıyor

  • Gears 5 e girin otomatik olarak 2 tane Achievement açılacak tüm kullanıcılara.


    Ekip yeni oyun üzerinde çalıştığı için Map Builder gibi özellikleri kaldırmış onların başarılarını veriyor.

  • TsubasaXP kullanıcısına yanıt

    bilgi için teşekkürler hocam


  • Beyler bu Kovan Avcılarının sonunda tüm ekip toplu intihara mi gitti ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar biz oyunu 5 kişi oynamak istiyoruz. Story modu 5 kişi oluyor mu ? Crossplatform oynayacağız?

  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.