Şimdi Ara

Gearbestten Tablet Almak ( Gümrük & Süre )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
891
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba. gearbest üzerinden tablet almayı düşünüyorum. gümrüğe takılır mı ve oralama ne kadar sürede elime ulaşır? ürün fiyatı dışında ek masraf çıkar mı?



  • Bu bir tahmindir: SIM kart girişi yoksa %22 vergi + 4.6 lira masraf çıkar diye düşünüyorum.



    Kesin bilgiyi tecrübeli arkadaşlar yazar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün 150$ indirimi ile ezpad6 aldım Middle East express seçeneğini seçtim, Türkiye’de aramex ile çalışıyorlar sanırım, onlar da yurtiçi ile gönderim yapıyormuş. Gümrükte takılma durumunda aramex arayıp vergiyi havale ile talep ediyormuş, dhl’den daha makul deniyor internette. Teslim süresi kısa görünüyordu, süreç neticesini konuya yazarım mutlaka.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Adieu

    Dün 150$ indirimi ile ezpad6 aldım Middle East express seçeneğini seçtim, Türkiye’de aramex ile çalışıyorlar sanırım, onlar da yurtiçi ile gönderim yapıyormuş. Gümrükte takılma durumunda aramex arayıp vergiyi havale ile talep ediyormuş, dhl’den daha makul deniyor internette. Teslim süresi kısa görünüyordu, süreç neticesini konuya yazarım mutlaka.

    hocam bende yurtdısından laptop aldım aramex aradı maıl atacakmıs parayı havale yapın diyorlar güvenli midir ? sizde bir sorun oldu mu aramexle ilgili ?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ben aldım bozuk çıktı 100tl gümrük vardı 70 tl de geri gönderme parası verdim, adres bile vermiyorlar göndermek için paypal halletmişti güvenim yok bilin istedim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.