Şimdi Ara

Gearbestte Kargo Ücreti Olan Ürünleri Daha Uyguna Alabilme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
2
Favori
1.098
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar benim gibi almak istediği üründe yüksek kargo ücretini görüp ürünü almaktan vazgeçen arkadaşlar için bu konuyu açıyorum. İşine yarayacak arkadaşların olabileceğini düşünüyorum. Yurtiçi veya yurt dışı alışverişlerde genelde ürün alırken kargo ücreti ödemek alışverişin en hoşlanmadığım kısmını oluşturuyor. Bu daha çok gittigidiyordan aldığım ürünler yüzünden oluşmuş bir fobi oldu benim için.(shopto.net de benzer durum yüzünden bırakmıştım.) Forumdan bir arkadaştan aldığım ufacık ps4 joystick için ısrarla gittigidiyor gönderi kodunu kullanmasını talep ettiğim halde 27TL kargo ücreti ödemiştim. Savunmasıda ürünü zaten ucuza satmasıymış. O arkadaşa burdan tekrar selamlarımı iletiyorum. Neyse konuyu fazla dağıtmadan asıl mevzuya geçeyim.

    Öncelikle kargo ücreti yüksek çıkan diğer ürünlerde de az çok etki ettiğini belirteyim. Ben almak istediğim Xaomi Mijia Smart Desk Lamp için bir kaç kez kargo ücreti yüzünden direkten döndüğüm sırada tesadüfen fark ettim. Fotoğraflar bu üründe takipli kargo ücretini sıfırlayabilmek için hazırlanmıştır. Tabi sihirli değnek dokundurmak gibi bir anda ortadan kaybolmuyor kargo ücreti ama yaklaşık yarı fiyatına karşılığında ürün almış alarak sıfırlayabiliyoruz.


    Gearbestte Kargo Ücreti Olan Ürünleri Daha Uyguna Alabilme

    Gearbestte Kargo Ücreti Olan Ürünleri Daha Uyguna Alabilme

    Gearbestte Kargo Ücreti Olan Ürünleri Daha Uyguna Alabilme
    Gearbestte Kargo Ücreti Olan Ürünleri Daha Uyguna Alabilme


    Ürün ve sepete eklenebilecek uygun fiyatlı ürünlerin linkleri:

    Xiaomi Mijia Akıllı LED Masa Lambası / İndirim Kodu: TRGB18010605 / 30$ ~> satın almak için tıklayınız
    KSD - A23 Kulaklık Mikrofonlu Kulak İçi Kulaklıklar - Mavi 6,17TL ~> satın almak için tıklayabilirsiniz
    Araba Kaymayan Mat Cep Telefonu Kaymaz Yastık 2,68TL ~> satın almak için tıklayabilirsiniz
    30 x 70cm Mikrofiber Yıkama Bezi Temizleme Havlu 2,68TL ~> satın almak için tıklayabilirsiniz
    KSD - A22 Kordonlu Kulak İçi Kulaklıklar, MIC İle - Beyaz 4,62TL ~> satın almak için tıklayabilirsiniz

    Berkan Bey'in paylaştığı 1$' altı promosyonlu ürün linklerinden istediğiniz ürünler ile sepetinizi gönlünüze göre oluşturabilirsiniz. Bu arada linkleri Berkan Bey'in referansları ile oluşturmaya çalıştım umarım yapabilmişimdir. Sağolsun konusu ile bize uygun fiyatlı ürün alma avantajını sağlıyor. Kendisine ufacık bir yararım dokunursa bu konu ile sevinirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HitokiriKenshinBattousai -- 16 Şubat 2018; 9:40:26 >







  • ben bunu yapamadım. acaba belli ülke depoları için mi geçerli.. illa tr-ch mi olması gerekiyor. ürünlerin toplam ağırlığının belli bir miktarı geçmemesi mi gerekiyor.. adet olayı mı önemli.. tam olarak mantığını çözemedim...
  • gurkanilhan kullanıcısına yanıt
    TR-CN depo için geçerli hocam. Aldığınız ürünler ağır ise eğer kargonun fiyatını tekrardan arttırabiliyor. Xiaomi kalemler gibi belli kargo firmaları ile taşınması zorunlu olan ürünlerde de bu işlemi uygulanabilir değil. Fiyat olarak pahalı ürünler ile daha az ürün ilede kargo fiyatını sıfırlayabilirsiniz. Burda amaç 40 TL lik takipli kargo ücretini 15-20 TL lik ürün alarak uygun hale getirmeye çalışmak hocam.TR-CN depo ürünleri ile deneme yanılma yaparak hangi ürünün ne kadar kargo fiyatını indirdiğini rahatlıkla görebilirsiniz. Genelde 1 dolarlık ürünlerden alınca yaklaşık 2 dolar kargo fiyatı düşüyor. Aşağı yukarı oran böyle oluyor ucuz ürünlerde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.