Şimdi Ara

GEARBEST madurlari

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
606
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 24 aralikta mavic air drone siparis verdim.Hala gondermediler.Devamli su zaman bu zaman seklinde mesaj atip oyaladilar.
    Diger forumlarda da benzer şikayetler gördüm.Belki tek baslik altinda toplanirsak baskalari bize fikir verir yada baskalarina bir fikir vermis oluruz.Aliexpresten verdigim siparislerde hic problem yasamamistim.Gearbestten 3. Alisverisimde beni hayal kirikligina ugratti.
    Merak ettigim sey gercekten tedarik sorunu mu var yoksa baska bir durummu var bilen varsa bilgilendirirse sevinirim selamlar



  • şerefsiz gearbestten aldığım 609 dolar tutarındaki mavic air dronu 1buçuk ay sonunda hala göndermedikleri için siparişi iptal ettim.3319 tl kesilmişti.Bakalım ne kadar yatıracaklar.Tam zarar ziyan aliexpresin gözünü seveyim.Kuponla indirimli aldığım için mi yoksa böyle çakallıkları devamlı yapıyor mu gearbest bilmiyorum.Bir daha asla gearbeste yanaşmam.
  • başlıkta da mağdurları yerine madurları yazılmış.Bilmediğimden değil tuş basmamış bende kontrol etmedim.
  • Aynı şekilde benimde sipariş tarihim : 17/01/2019 13:30:50
    Aldığım ürün QCY T1C kablosuz kulaklık hala daha kargolamaladılar ne zaman online destekten yardım istesem ellerinde stoklar tükendiği için yollayamadıklarını söylüyor, her seferinde ileri bir tarih veriyor.
    Üstelik bu adamlar hala daha bu ürünü satmaya devam ediyorlar hani elinizde stok yoktu ne oldu ?
    Bu gearbestten ilk siparişimdi, aman diyim kim sorarsa sakın diyeceğime eminim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkcan123 -- 21 Şubat 2019; 19:19:38 >
  • İade konusunda aliexpresten daha iyidir tamam bazi urunlerde stok sorunlari var ve bunu bildikleri halde satiyorlar fakat aliexpress te de rastladim ben bunlara ve saticilar hic bir turlu iptal de etmiyorlar ve kargolama surecini hep uzatiyolar 1 ay bekledim boyle ama gearbestte iptalini hemen yapiyorlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.