Şimdi Ara

GB230 JULİA DONMA problemi için YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba Arkadaşlar,

    Bir buçuk ay önce aldığım LG gb230 telefon 5 defa kilitlenince, ( bazı arkadaşlar donma diyor ) servise göndermek zorunda kaldım. Arızayı bulamayan servis 3. cü defa yazılımı değiştirip bana gönderdi, servisten her geldiğinde 3 ya da 5 gün sonra aynı donma tekrar meydana geliyor.

    Telefon konusunda bilgi sahibi olan arkadaşlardan ricam;
    bu arıza neden meydana gelir??. Benim yanlış yaptığım bir şey mi var acaba ?? 2Gb lık hafıza kartı kullanıyorum. ( TELEFONUN ÖZELLİKLERİ BÖLÜMÜNDE 2 GB KULALANILIR) diye yazıyor. Bu kart kilitmenmesine sebep olabilir mi acaba ??

    İlgilenecek arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ediyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gezgin35 -- 28 Şubat 2011; 21:47:14 >



  • Bu problem için yardım edecek kimse yok galiba,

    LG'nin servisi bile bu problemi çözemedi, en son gönderdiğimde test ettik sorun bulunmadı diye geri gönderdiler, fakat yine kilitlendi, Servis sorunu kabullenmek istemiyor. Fakat ben kabul ettirmek için mücadeleye devam edeceğim.
  • hafıza kartında virüs olabilir ve kartı yollamıyorsan servis bunu bilemez kartı takmadan kullan eğer yine böyle bir sorun olursa servisle tartış üstlerine git hakkını ara bu telefon sorunlu değiştirin filan diye
  • quote:

    Orijinalden alıntı: marine-gear

    hafıza kartında virüs olabilir ve kartı yollamıyorsan servis bunu bilemez kartı takmadan kullan eğer yine böyle bir sorun olursa servisle tartış üstlerine git hakkını ara bu telefon sorunlu değiştirin filan diye




    Onu da denedim, önce karta bigisayarda format attım, sonra telefonda biçimlendirdim, ondan sonra kullanmaya başladım. Fakat geçtğimiz pazar günü tekrar kilitlendi. Hafta içi kilitlenseydi olduğu gibi hemen servise götürecektim. Arayanlar ulaşamaz düşüncesiyle pilini çıkarıp tekrar taktım.
    Bir daha kilitlendiiği anda hemen servise götürüp rapor tutturmayı düşünüyorum.

    Benim aklıma takılan, bu web sitesinden yada bu web sitesinin LG ile ilgili bu bölümünden, LG'nin Türkiye temsilcilerinin ya da Distribütör'ünün haberi yok galiba, tüketiciler ürünleri hakkında neler konuşuyor, ürünleri için ne düşünüyorlar, ne gibi şikeyetleri var.
    Adamlar o kadar ilgisiz ki, ben hep müşteri temsilcilei ile muhatap oldum, onlar da (BEN BİLMEZ MERKEZ BİLİR) felsefesi ile hareket eden insanlar gibi, "sen kullan tekrar bizi ararsın " cümlesinden başka bir söz söylemiyorlar. Sanki Türkiye'de merdiven altı imalat yapan bir firmanın ürününü almışım gibi hissettim kendimi. Müşteri hizmetleri sıfır. Servistekiler ise, Sanki durduğumuz yerde kafamızdan arıza üretmişiz gibi, neredeyse yalancılıkla suçlayacaklar insanı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gezgin35 -- 8 Şubat 2011; 22:13:41 >




  • Arkadaşlar,

    Beşinci defa donma arızası için servise giden telefonu, ( Ekranı donmuş bir halde servise teslim edip, arıza kaydı yazıldığı halde ) LG müşteri hizmetleri değiştirme isteklerimi duymamazlıktan geliyor.

    LG markasını tercih eden arkadaşlar bu yaşanan olayları da göz önüne alarak LG markasını tercih etsinler.

    4077 sayılı TÜKETİCİNİN KORUNMASI HAKKINDAKİ KANUNU yok sayarak, ayıplı mal olarak kabul etmeyen bir markaya dikkatinizi çekmek istiyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.