Şimdi Ara

GAZİANTEP-ANAMUR YOLU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar tayinim anamura çıktı fakat Anamur yolu berbat diyorlar hangi yoldan gideyim bir de konya yolu varmış birde 1 aylık bebeğim var en güvenli ve rahat yol hangisi tarif eder misiniz? Bir de saat kaçta çıkmak en mantıklısı?



  • Tek seçeneğin var sahil yolu başka Anamura yol yok zaten.Konya Anamur yolu Sertavul Geçidi Mut Gülnar Aydıncık üzerinden ineceksin.Çok berbat hiç tavsiye etmem.Adana Mersin Silifke Taşucu Aydıncık Anamur hattını izleyeceksin.Yollarda çalışma var eskiye göre daha iyi Yeşilovacıktan sonre ve Aydıncık Bozyazı arası kötü diğer yerler düzelmiş korkacak bişey yok Anamurluyum aslen.Anamurda Nereye tayininiz çıktı.Ne işle meşguldünüz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratdoktor -- 27 Ağustos 2013; 14:14:12 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: muratdoktor

    Tek seçeneğin var sahil yolu başka Anamura yol yok zaten.Konya Anamur yolu Sertavul Geçidi Mut Gülnar Aydıncık üzerinden ineceksin.Çok berbat hiç tavsiye etmem.Adana Mersin Silifke Taşucu Aydıncık Anamur hattını izleyeceksin.Yollarda çalışma var eskiye göre daha iyi Yeşilovacıktan sonre ve Aydıncık Bozyazı arası kötü diğer yerler düzelmiş korkacak bişey yok Anamurluyum aslen.Anamurda Nereye tayininiz çıktı.Ne işle meşguldünüz.

    @muratdoktor wow dan sonra burada damı paylaşım yapıyorsunuz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.