Şimdi Ara

Gazi Tıp'ta ülkücüler var mı? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
3
Favori
6.855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • BagdahtsSniper B kullanıcısına yanıt
    Hocam her ne olursa olsun hiçbir üniversitenin sınırları içine siyaset girmesini doğru bulmuyorum. Sol tarfı dinlesek kendilerince sebepleri var, sağ tarafı dinlesek onların da kendilerince sebepleri var. En iyisi eğitim yuvalarını bunlardan temizlemek

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Eğer ılık bir liboşsan seni yerler😳😳

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sayıları az oldukları için yürüyüşlere tehditle erkek öğrenci toplamaya çalışıyorlar. Böyle bir ortam var şuanda. Tıp fakültesinde durum nasıldır bilemem. Ana kampüs için konuşuyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-4EFAAD745

    Dostum bana ne kim neyse. Ben eğitim kurumlarında siyasi yapılanma kötüdür diyorum. Ülkücü olup da çok iyi niyetli arkadaşlarım var, bırak Barış Manço' yu. Ama böyle yapılanmalarda her zaman bir iki çürük çıkıyor ve eğitim yapılan yerlerde yeri yok. Dışarı çık istediğini yap. Derdim bu. Üniversite içi ülkücü yapılanmalarla ilgili de hep kötü şeyler duydum. Duyduklarımı paylaşıyorum.
    Alakası bile yok, Yüksek öğrenim kurumlarında çatışma olmadan özgür düşünce ortamı sağlanmalı ve siyasi görüşlere de pek ala yer verilmeli.Hali hazırdaki her ile üniversite sistemi zaten gençleri en dolu dizgin zamanında uyutmayı;siyasal düzene karşı çıkmamalarını sağlamayı misyon edinmiş bir sistem.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Ülkücü falan değilim
    Ben onların peygamber iddiasında da bulundugunu da söylemedim zaten..
    Irz namus özgürlüğüne karşı geliyorsa o kimseler onlarla mücadelede sonuna kadar haklısın hatta bende seninle beraber olurum.(Ki Peygamber efendimize bile bir gömleğin hesabını sorabilen sahabeler insanlar oldu).
    Bunlar gayet normal şeyler..
    "Devleti korumak ve yüceltmek zorbalıkla olmaz" demişsiniz.
    Kim zorba kim silahlı ? Önce bunu bir ayırın
    İkincisi el işareti ile kol sallayan her insan bu cemiyetin üyesi olabilir!!!.Halka açık her grup bu tarz riskleri taşır..
    Dediğinin şu konuya katılıyorum
    Öncedendi silah ve kabadayılık Türkiye'de çok iş yaptı bu üslup..
    Ancak şuan Kalem ve bilim silahın yerini almalı alsın zaten..
    Sizi tenzih ederek tekrar anlatayım bazı arkadaşlar anlamamış özelden yazıyorlar..

    Ben parti üyesi falan değilim, çevremde yaşanan durumları anlattım genelleme yapılmasına karşıyım..ama yine ilim irfan ile böyle insanların olmasını isterim onu da ifade edeyim..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Ülkücüler bu ülkenin temel taşıdır. Korkmayın gidin oturun masalarına bi çaylarını için dertlerini hayallerini dinleyin. Rahat olun bizde sizler gibi insanız.
  • Hayırdır Türkiye Cumhuriyeti adli makamlarını ve kolluk kuvvetlerinin yetkilerini üç beş tane çakal ülkücüye bıraktı da haberimiz mi olmadı? Kulüp faaliyetlerini gözlüyorlarmış, yok ya?

    Bu ülkücülerin arasında az gelişmiş bir ayak takımı var, tetikçiden fazlası değiller. O tiplerden gayet de korkun, haftalık 200 lira para + 4 paket sigaraya Ülkü Ocakları'nın ayak işlerini yapıyorlar. Olur da bu az gelişmişlerin kabile şefiyle takışırsınız 5-6 kişiden temiz bir dayağı bedava yersiniz. Bu mesajı atan arkadaş gibiler de diyor ki pkk eylemi yaparsan karşına çıkarlar PKK eylemi yapmanıza gerek yok, mafya gibi gezerler okulda, artık piyango kime patlarsa.

    Edit: Eğer bu arkadaşların sınıf grubunda goy goy yaparak pkk eylemi yapan(!) arkadaşlara nasıl davrandığını okumak isteyen varsa buyursun :https://eksisozluk.com/13-mart-2020-gazi-universitesi-ulkucu-rezaleti--6410448

    Bu arkadaşlar lisede de böyleydi. Lisede takım elbise giyer biraz ciddi olun kardeşim derdi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1AB9A40D5 -- 14 Ağustos 2020; 12:55:36 >




  • genelleme yapmayı hiç sevmem fakat lisede bizim sınıfta bi ülkücü vardı, çok boş bi çocuktu, böyle muhabbet edeyim diyorum çocukla hemen işi siyasete getiriyordu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Annalise kullanıcısına yanıt
    Gazide mi okuyorsun ?
  • Aynı üniversitenin farklı bir fakültesinden mezun oldum.Ülkücüler kendi halinde olan insanlara ve gruplara karıştıklarını görmedim.Hatta kavga ettiklerini,kişileri kenara çekip dövdüklerini de görmedim.Sadece sınıflara bazen gelirler nutuk çekip giderlerdi.Bunu da normal öğrencileri ürkütmemek,arada bir samimiyet olsun diye yaptıklarını söylerlerdi.

    Kendi gözlemlediğim kadarıyla ülkücülerin sadece pkk ve sempatizanlarıyla uğraştıklarını söyleyebilirim.Mesela bizimle aynı sınıfta olan lakin pkk gibi sol terör örgütlerine sempati duyan ve bunu açıkça dile getiren bir elemanı bir hafta içinde okulu bırakmasını sağlamışlardı.Bir de bir gün terör örgütü sempatizanlarının fakültede bildiri dağıtacakları söylentisi ortaya çıkmış ancak tüm ülkücülerin fakülteye gelmesi üzerine bırakın bildiri dağıtmayı kendilerini açıkça gösterememişlerdi bile...

    Ha şimdi uzun saçtır,yırtık pantolondur,küpedir insanların giyim tarzlarına gelirsek..Dört yıl okuduğum süre boyunca bu nedenle insanlara bulaştıklarını,insanları rahatsız ettiklerini görmedim.Arada böyle bir iki çürük elma oluyordu.Yani ülkücü olup kendini bir otorite gibi gören,ülkücü kimliğini ortaya koyup kızlara sulanan tipler oluyordu ancak onlar diğer ülkücüler tarafından fark edilince anında ülkücülerle olan iletişimi kesiliyordu.Yani kendi aralarından da atıyorlardı.Bu tipleri kendi aralarında barındırdıklarını da görmedim.

    Kısacası günümüz ülkücülerinden çekinmeye gerek yok.Eskidenmiş saçı uzun diye adam dövmeler falan.Ülkücüler sadece pkk gibi terör örgütlerine karşı tetikteler.Açıkçası pkk sempatizanlarının egemen olduğu bir fakültede okumadığım için mutluyum.Eğer sizde kendi halinde bir insansanız sizi rahatsız edeceklerini düşünmüyorum.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mamaklıyız GARDAŞŞ

    Gazide mi okuyorsun ?
    Evet.
  • Long Nightt kullanıcısına yanıt
    Yahu kusura bakma da şu yazdığın şeyi bize lisede nutuk diye atıyorlardı hocam. Ben yemem bunları. Ülkücüler pkklı olmaktan ne anlıyorlar biliyor musun? Solcu olmayı. Solcu olman pkk sempatizanı olman için yeterli. Solculuktan tutup Atatürkçü ve Ulusalcı CHP'lileri de anlama, onları kast etmiyorum. Sosyalist bir adamsın sen diyelim, potansiyel dayak sebebi bu. Niye çünkü Ülkücüler için insanlar iki ayrılır, ülkücüler ve PKK'lılar. Ha mesela ODTÜ de ağırlıklı solcu bir yerdir, hiç ülkücü dövdüklerini duydun mu? Bir adam fikri yüzünden dayak yer mi ya? Böyle şeyler olmuyor gibi davranma lütfen, gözlerimle gördüm ben bunları.
  • Ne oldu yazdığın şeyin saçmalığından utanıp mesajı değiştirmişsin. Kimse sana ben Ülkücyüm dedin diye o mesajları atmadı. Dedin ki bu arkadaşlarımız pkk faaliyeti önlemek için kulüp gözlemliyor(!) Bravo ama, Ülkü Ocaklarına uyum sağlamaya başlamışsın. Sık sık yer değiştirmeleriyle meşhurlar.
  • Nedense ülkücüler kadar PKK sempatizanları dert olmuyor. Garip.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0qwerby0 -- 23 Temmuz 2021; 11:25:18 >
  • Mithrandir. kullanıcısına yanıt
    bırak koreliyi uygur bile dövmüşlerdi çinli diye
  • Mithrandir. kullanıcısına yanıt
    bu ülkenin ülkücülerden daha kanseri varsa solculuk adı altında pkk sempatizanlığı yapanlardır
  • buyur bir surum mu var?
  • Ne yapayım hayran kaybettim diye üzüleyim mi şimdi Yazdığın şey bu arkadaşların yaptığı terörü meşrulaştırıyor, farkında değilsin. Yaşına mı versem, bilmediğine mi bilemedim. Geçen sene Hacettepe'de bir arkadaşım bu ülkücülerin şiddetine maruz kaldı. Nası adamlar olduğunu iyi biliyorum ben. pkk sempatizanlarının kulüp faaliyetlerini gözlemlemiyorlar, sen saçma sapan şeyler yazıyorsun. Kendi gözüne kestirdiği kıza bir başkası yanaşırsa kabile refleksi gösterenleri de var.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.