Şimdi Ara

Gayrimenkul ( ev arsa tarla ) ALIM SATIM TAVSİYE (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
198
Cevap
24
Favori
19.083
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba. Tekirdağ Marmaraereğlisi taraflarında denize yakın sayılabilecek yerden arsa bakıyorum. Elektrik, suyu vs. olan. Prefabrik koyacağım kısmet olursa. Var mıdır tavsiyesi olan?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • çubuk'taki kooperatif hisseli yeni yeni oluşan hobi bahçeleri hakkında ne düşünüyorsunuz hocam ? bu yıl içinde imar affı geleceği söyleniyor o yüzden piyasa hareketli gibi hepsi aceleyle ev yapıyor bahçelere. @JNG90 @muratan61

  • Merhaba,


    mavi renkli tapuda "dubleks betonarme ev ve arsası" yazan bir müstakil konut alınır mı? Banka bu tarz yerlere kredi verir mi acaba?


    Tapu mavi renkli olduğu için peşinen iskanı yoktur diyebilir miyiz?=

  • Merhaba.

    Nakitim fazla yok ama 10 sene krediye girebileceğim yeni bir proje arıyorum. Mümkünse bitmiş veya bitmek üzere olup kiraya verebileceğim bir daire.
    Kendim İstanbul'da oturuyorum ama İstanbul'da ev almak artık çok zor. Ankara'da fiyatlar daha uygun ve evler daha büyük.
    200K TL nakit, en fazlada 1000K TL 10 sene kredi çekebileceğim yatırımlık bir proje öneriniz olursa hemen değerlendirebilirim.

    Teşekkürler..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radyohead -- 16 Haziran 2022; 13:24:22 >
  • radyohead R kullanıcısına yanıt

    Dostum senle ayni durumdayim. Bulursan bana da haber versene

  • radyohead R kullanıcısına yanıt
    1 milyon kredi mi ben de aynı şartlarda bakıyorum bulursak birbirimizi bilgilendirelim

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Herkese selamlar
    13 yıllık site şeklinde ful aktiviteli bir daire var.Alanyanin dışında kalıyor biraz .Yatirimlik alınır mı?
    Yoksa sıfır daireye mi bakmalı
    Sıfır dairelere de kredi az cikiyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam hala konuyu takip ediyor musunuz bilmiyorum ama verdiğiniz tavsiyeler için teşekkür ederim.

    Babamlar Keçiören Çalseki tarafından bir arsa almışlar ve üzerine de ev yaptırmak istiyorlar. Bir yerle konuşmuşlar ve adam malzeme fiyatını ödeyin biz evi yaparız demişler. Nereden kazık yeriz, başımıza ne iş gelebilir hiç hayal edemiyorum. Babamlar bu konularda hemen gaza gelirler ve zarara girebiliyorlar. Bir defa da benzer bir konuda para kaptırmışlardı.

    Bu işlerin raconu nedir nasıl yapılır ben de hiç anlamadığım için olayı takip edemiyorum. Çok arada kaldım ve tedirginim.

    Ne yapmak lazım, nasıl bir sözleşme imzalamak gerekiyor? Sözleşme önemli mi yoksa sadece kağıt olarak kalır mı?

    Akıl verirseniz sevinirim.

    @muratan61



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MCErgun -- 14 Temmuz 2022; 12:32:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MCErgun kullanıcısına yanıt
    Merhaba, sözleşme yapmak faydalı işi yaptıracakları insanları yakından tanımıyorlarsa.. mümkünse tanıdıgınız biri varsa malzemeyi ondan kendiniz alın işçilik ücretini de iş bittikçe verin. Örneğin temel için anlaşın bir bedele temel bitince verin gibi. Bir anda tüm ödemeyi yapmayın. Eğer malzeme parasını kendileri istiyorlarsa bu riskli, hangi kalite hangi marka kullanacaklar malzemeleri bunu kendiniz belirleyin fiyat alın birkaç yerden.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • MCErgun kullanıcısına yanıt

    Keçiörenin müteahhitleri sakat olur dikkat edin. Yıllar önce bu dediğiniz şekilde bir müteahhit bizi dolandırıp kaçacakti. Esenboğa da yakaladık beyefendiyi dış hatlar uçağına binmeden. 30 bini faiziyle alıp yolcu etmiştik.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba şimdiden yardımınız için teşekkür ederim sakarya kaynarcadan tarla arsası almayı düşünüyoruz yatırımlar tavsiye eder misiniz bölgenin gelişim durumu ile ilgili bilginiz var midir


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar selam konu da actim ama pek bilgilenemedim ben aydin germencikten bir arsa aldim tapu niteligi arsa yaziyor ama kaks gabari sormayi unuttum tapuda arsa yazan yerin kaks i gabarisi kesin var midir belediyeden ogrenemiyorum cunku haftaici calisiyorum ve aydin merkez de yasiyorum imar durumunu nasil ogrenebilirim ayrintili olarak prefabrik biryer dusunuyorum da uzerine , emeklilik icin

    https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/155213419

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar, izmirde ikamet ediyorum. Klasik bir beyaz yaka olarak tanımlayabilirim kendimi. İlerisi için zeytinlik alma planım oluştu kafamda ufak ufak araştırmak istedim. Bölge olarak tavsiye verebilecek olan var mı? Ulaşım gelişim vs. açısından zorlamayacak.

  • İlçe belediyelerin kent bilgi sistemlerinde genellikle imar planı yayınlanır fakat küçük belediyelerde de olmayabiliyor. Belediyenin imar birimini arayıp ada parsel bilgisi vererek de istediğiniz bilgileri alabilirsiniz. Yoldan ve diğer kenarlardan kaç metre çekilmesi gerektiğini de sorun mutlaka.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kalorx K kullanıcısına yanıt
    Yaşadığınız veya yerleşmeyi planladığınız yere yakın olması önemli. Uzak yerlere bakmayın. Satın almadan emlakçılar ve ziraat mühendisleriyle de istişare edin.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oktaykrmn O kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle yatırım için bölgenin en idel yeri.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • kalorx K kullanıcısına yanıt
    Bütçe ve beklentiniz nedir?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • muratan61 kullanıcısına yanıt

    HOCAM selamlar bütçe 200 300 bin tl arası. İstanbulda yaşıyorum. Kocaeli-Sakarya-Bursa-balıkesir de olabilir muğla civarıda olabilir. Bu işlere çok uzağım o yüzden nasıl yol almalıyım bilmiyorum. Yani bölge olarak ve imarlı imarsız, tarla bahçe olayından bağımsız bir kaç bilgi verirmisiniz acaba. Yatırım amacıyla hangi bölgelere bakmalıyım vs.

  • ilker1834 kullanıcısına yanıt
    Selam, kullandığım yapay zeka 350.000 bütçe için yatırım amaçlı tekirdağ, ankara, bursa, çanakkale, izmir diyor.. ama amacınız kafa dinlemeye bir yer yapmak ise istanbul’un anadolu yakasında yaşıyorsanız sakarya düzce tarafını avrupa yakasında yaşıyorsanız tekirdağ tarafını tercih edebilirsiniz, gerçi 3. Köprü kullanan biri için marmara otoyolu ile sakarya düzce de epey yakın. Yatırımdaki amaç önemli.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Merhaba , Kaynarca çevresindeki tarlalarda ulusal öneme haiz sulak alan (Acarlar longozundan dolayı) şerhi var. Bunuda ya satın alırken görüyorsunuz yada arsa sahibi web tapudan arsa üzerindeki şerhlere bakınca görebiliyor. Bu konu hakkında bilgisi olan varmıdır. Bu şerh olan yerden arsa alınırmı.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kkalayci -- 30 Mayıs 2023; 14:15:33 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.