Şimdi Ara

Garmin & Baytekin (73. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.478
Cevap
24
Favori
177.455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • felekman kullanıcısına yanıt
    İkinci harita basit bir dünya haritası, poiler gmapsupp dosyası içinde gömülü
  • Arkadaşlar merhaba.

    Garmin Drivesmart 50 GPS cihazıma bir hafta önce güncelleme yaptım ve sonrasında cihaz açılışta dondu. Defalarca kapatıp açtım ve onay ekranından öteye gidemedim. Tekrar bilgisayara bağladım ancak cihaz bir türlü görünmedi. Reset işlemi yaptım ve şimdi açılışta sadece Garmin yazısı olan donuk bir ekran. Cihaz ne kapanıyor, ne açılıyor ne de bilgisayara bağlanıyor.

    Bir çözüm önerisi olan varsa Allah rızası için bir yardımcı olsun lütfen.
  • youcq Y kullanıcısına yanıt
    Çok geç cevap veriyorum ama bu Giyilebilir Teknolojiler konusunda olması gereken bir başlık, o yüzden. :)

    30 KM'lik bir sürüşte dağda bir dağ bisikleti sürüşü değilse 1400 kalori yakamazsınız. Birkaç saat önce bir saatlik bir sürüş yaptım 30 KM mesafeli, yanlış hatırlamıyorsam 752 kalori yakmıştım.
    Garmin Connect'te aktivite seviyeleri ile ilgili bir ayar var. Aktivite yoğunluğunuzu ayarlıyorsunuz oradan. Muhtemelen o ayarınız yanlış, fazla düşük olabilir. Bir de girdiğiniz max. min. nabız değerlerinizde de hata olabilir.
  • Beyler Garmin cihazlar için artık sıkıntısız buradan indiriyoruz hala değil mi? 2018T2 çıkmış galiba.

    https://www.baytekin.com.tr/harita-guncelleme



    Bu arada Garmin cihazlar Başarsoft kullanmıyor muydu? Yani Navcity.



    Kilitsiz harita. Ne güzel.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 11 Ağustos 2018; 13:2:42 >
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt
    Başarsoft kendi haritası bulunan cihazlara desteğini bu güne kadar sürdürdü, devam da edecekler görünen kadarıyla. Diğer taraftan Garmin Türkiye için de kendi haritasına geçiş kararı aldığı için bir gurup cihaz da HERE harita verisiyle sunuldu tüketiciye. Belki yine eski düzene dönüş söz konusudur; şartlar çok değişti ileriye dönük gelişmeleri izleyip göreceğiz.
    Bu noktada bakmamız gereken önemli bir ayrıntı var; Başarsoft’un veri tabanı ile Garmin’in harita yazılımı çok uyumlu değildi o dönemlerde. Örneğin rotalama hataları sıklıkla yaşanıyordu, kavşak görüntüleri çalışmıyordu, şerit yönlendirmeleri stabil değildi, hız sınırları görünmüyordu, vs, vs. Tüm bu olumsuzluklara karşı Garmin’in iyileştirme yönünde ne yaptığını bilmiyoruz ama Başarsoft Garmin’i hiç bırakmadı. Dileğim odur ki yazılım ve harita verisi tutarsızlıkları giderilmiş olur da Garmin kullanıcısı tekrar en kapsamlı Türkiye haritasına geçiş yapsın.

    Keyifli sürüşler.




  • dinchr D kullanıcısına yanıt
    ben cihazi yurt disindan media mark tan aldim aliken suresiz guncelleme icin extra ucret odedim ama guncelleme yapamiyorum ucret istiyor .bu problemi nasil cozebilirim. yardim edebilecek birisi var mi acaba.tesekkur ederim
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt
    Yenisi çıktı sanırım

     Garmin & Baytekin
  • quote:

    Orijinalden alıntı: agtr

    Yenisi çıktı sanırım

     Garmin & Baytekin
    Açıklamadaki Gmapbmap.img dosyası yeni mi hocam? Bende eskiden beri gmapsupp.img dosyasını güncellemek yetiyordu. Cihazlar farklı olunca mı dosyalar değişiyor acaba?
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt
    O sadece dünya haritasındaki sınırları, büyük nehirleri filan gösteren 5-10 mb lık bir dosya hocam, ama ikisi birlikte, zip ya da rar olarak iniyor diye hatırlıyorum, o dosyayı yenilemenin bir artısı yok, upp olan yetiyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi agtr -- 21 Eylül 2018; 22:26:38 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: agtr

    O sadece dünya haritasındaki sınırları, büyük nehirleri filan gösteren 5-10 mb lık bir dosya hocam, ama ikisi birlikte, zip ya da rar olarak iniyor diye hatırlıyorum, o dosyayı yenilemenin bir artısı yok, upp olan yetiyor
    Açıklamanız için tekrardan çok teşekkür ederim hocam. Selamlar.
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt
    Rica ederim, iyi akşamlar☺
  • arkadaşlar bir konuda yardımınızı isteyecektim. Adres girilip hesaplar yapıldıktan sonra cihaz beni sürekli otobandan çıkarıp parasız yola sokmaya çalışıyor. Örneğin İzmir Menemenden Konak'a gideceğim zaman sürekli otoban çıkışlarından çıkmamı ve Çanakkale yoluna (anadolu caddesi) girmemi söylüyor. Ne yaptıysam bu durumu düzeltemedim. Harita ayarlarında paralı yollara izin ver, en kısa mesafe v.s tüm ayarları değiştirdim ancak yine de bu uyarıyı yapıyor. Güncellemeleri de düzenli olarak yapıyorum.
  • 2019 T1 haritası yayımlandı çok ilginç! 2018 t4 gelmeden direkt olarak 2019 a geçtiler şu anda hayretler içindeyim. dosya büyük yaklaşık 650 mb ve ne olduğunu bilemediğim bir yazılım (program ile birlikte download yaptım)
    https://www.baytekin.com.tr/harita-guncelleme
  • felekman kullanıcısına yanıt
    harita 466 mb, bir yanlışınız var
  • agtr A kullanıcısına yanıt
    İçinde garmin PC için yazılım programını da atmışlar harita eski boyutlarda bende şaşırdım ancak PC driver hepsi mevcut
  • Şu an düzeltmişler sanırım, sadece basemap ile güncel harita iniyor
  • merhaba;
    arkadaşlar bana garmin içindeki ses dosyalarına ihtiyacım.
    turkce_aylin.vpm
    turkce_ipek.vpm

    yardımcı olabilecek misiniz.
  • teo16 T kullanıcısına yanıt
    Cihazınızdaki bu dosyaları sildiyseniz Garmin Express ile haritanızı yeniden yükle bölümü var ordan tekrar yüklerseniz geleceğini düşünüyorum
  • Garmin DriveAssist 51 LMT-S Kameralı Navigasyon Cihazı

    Dahili Araç İçi Kameralı Gelişmiş Navigasyon

    Dahili fırlatma kamlı GPS otomatik navigatör, İleri Çarpışma Uyarısı 5 ve 5.0-inç kapasitif dokunuş gibi gelişmiş sürücü uyarıları, kıskaç-to-zoom ekranı
    Kuzey Amerika'nın ücretsiz ömür boyu güncellemeleri ile ayrıntılı haritaları
    Canlı trafik² ve temel hava durumu gibi gerçek zamanlı hizmetler sunar
    Hedefinize yaklaşırken sokakta halka açık park yeri için fiyatlandırma ve doluluk eğilimleri de dahil olmak üzere canlı park bilgilerini görüntüleyin3
    İsteğe bağlı ses özellikli dahili kamera kamera sürücünüzü sürekli olarak kaydeder ve dosyaları otomatik olarak darbeye kaydeder; GPS kayıtları, olayların nerede ve ne zaman gerçekleştiğini
    Türkçe Menü ve Seslendirme

    Garmin DriveAssist 51

    Garmin DriveAssist, dahili bir çizgi kameralı GPS navigatör ile direksiyonun arkasındaki kamera desteğinin keyfini sürün. Bu navigatör, Bluetooth® hands-free arama 4 ve canlı servisler ile kameradan yardım alan sürücü uyarıları gibi akıllı özelliklere sahiptir ve bu da size göz kulak olmanıza yardımcı olur. Gelecek Garmin'de. Sadece ileriye bak ve sür.

    Dahili Dash Cam

    Garmin DriveAssist, en çok ihtiyaç duyduğunuzda görgü tanıklığı hesabı için aracınızı isteğe bağlı olarak araç içi ses kaydıyla sürekli kayıt eden kompakt, dahili bir çizgi kamerası ile birlikte gelir. Olay Tespiti G-sensörü, video çekimlerini otomatik olarak darbe üzerine kaydeder. GPS, olayların tam olarak ne zaman ve nerede gerçekleştiğini kaydeder. Değiştirilebilir bir microSD ™ kart bulunmaktadır ve videoyu cihazınızda kolayca oynatabilirsiniz. Ya da daha sonra uyumlu akıllı telefonunuzda veya tabletinizde çekimleri izlemek için ücretsiz VIRB® uygulamamızı kullanın.
    Sürücünüz için Canlı Hizmetler

    Zamandan tasarruf sağlayan alternatif güzergahlarla ya da tamamen önlenerek zekice trafik sıkışması. Daha sonra, canlı bilgi ile, park yeri aramak için bloğu çevrelemek için daha az zaman harcayın. Trafik uyarıları, ilgili yeniden yönlendirme yönergeleri ve güncel hava durumu tahminleri için, Garmin DriveAssist navigasyon cihazınızı uyumlu akıllı telefonunuza bağlayan Smartphone Link uygulamasını indirin. Hedefinize yaklaşırken sokakta halka açık park yerleri için fiyatlandırma ve doluluk eğilimleri görüntüleyerek park alanından stresinizi alın. Smartphone Link uygulaması aynı zamanda LiveTrack²'yi etkinleştiriyor; bu sayede sürücüler konumlarını paylaşmalarına olanak tanıyor ve böylece arkadaşlar kasabanın etrafında işyerinde çalışıyor veya uzun bir yolculuğa çıksın nerede olduğunuzu takip edebiliyor.

    Kamera yardımlı Sürücü Uyarıları

    Garmin DriveAssist'te bulunan yenilikçi sürücü farkındalığı özelliklerinden yararlanın. Aracınız trafikte durduğunda "Git" Uyarısı önünüzdeki trafik akışı başladığında sizi uyarır. İleriye Dönük Çarpışma Uyarısı 5 , aracın önüne çok yaklaştığınızda sizi uyarır ve yaklaşan trafik veya yola saparsanız, Lane Departure Warning 5uyarılarını alırsınız . Garmin Real Vision ™ özelliği sayesinde ev numaralarını okumak için kolayca gezinin. Adres hedeflerine yaklaştığınızda navigasyon ekranınız, gitmeniz gereken yere işaret eden parlak bir ok gösteren bir kamera görüntüsüne geçecektir.

    Smart'ı Akıllı Bağlanabilirliğe Verme

    Bluetooth özellikli akıllı telefonunuzu Garmin DriveAssist ile senkronize ettiğinizde, ellerinizi direksiyonu kapalı tutmadan bağlanmanıza izin veren harika özellikler elde edersiniz. Eller serbest telefon görüşmesi yapın ve navigasyon cihazınızın ekranında özelleştirilebilir akıllı uyarılar 6 alın. Bu, telefonunuza ulaşmak zorunda kalmadan gelen çağrıları, kısa mesajları ve takvim hatırlatıcılarını görebileceğiniz anlamına gelir.

    Sesle Etkinleşen Navigasyon

    Yön bulmanız mı gerekiyor? Sadece sözcüğü söyle. Garmin DriveAssist, komutlarınıza yanıt veren ve daha sonra nereye gitmeniz gerektiğine giderek sesle etkinleştirilen gezinme özelliklerine sahiptir.
    Wi-Fi®, sizi güncel tutar.

    Garmin DriveAssist navigasyon cihazının dahili Wi-Fi özelliğine sahip olması sayesinde haritalarınızı ve yazılımlarınızı güncel tutmayı kolaylaştırıyoruz. Yeni bir güncelleme hazır olduğunda ve kablosuz ev ağınızdaysanız, ekranda otomatik olarak bir bildirim alırsınız. Cihazınızı herhangi bir prize takıp, şarj olurken Wi-Fi üzerinden güncellemesine izin verin. O zaman yine yola çıkmaya hazır olacaksın.

    Sürücü Uyarıları: Çevrenizi Bilinir

    Garmin DriveAssist, daha güvenli sürüşü teşvik etmek ve durumsal farkındalığını artırmak için keskin eğriler, hız değişiklikleri, demiryolu geçitleri ve hayvan geçişleri için sürücü uyarıları sunar. Buna ek olarak, navigasyon cihazı tek yönlü bir sokakta yanlış yoldayken sizi uyaracak ve yakındaki okullara ve okul bölgelerinde sizi uyaracaktır. Işık kameraları ve hız kameraları yakındaki kırmızı için bildirim alın 7 yorgunluk uyarıları almak bile, ve 8 sürüş birkaç saat sonra potansiyel dinlenme alanları göstermektedir.

    Garmin Smartwatch'tan daha fazla gezinme

    Bu navigatörü uyumlu Garmin akıllı gözlemcinizle (ayrı olarak satılır) eşleştirdiğinizde, arabanızı park ettikten ve varış noktanıza doğru yürüdükten sonra bile bileğiniz üzerinde doğrudan navigasyon alabilirsiniz. Ayrıca saatinizde yararlı sürücü uyarıları alabilirsiniz. Kalabalık bir otoparkta aracınızı kaybetme konusunda endişelenmeyin; Akıllı gözlem park edilmiş aracınızdan varış noktanız ve aracınıza tekrar pusula kılavuzu sağlar.

    Olay Bildirimleri

    Kendinize ve sevdiklerinize, bir olay meydana gelirse derhal haberdar edileceğini bilerek biraz huzur verin. Seçtiğiniz kişiyi belirlemeniz yeterlidir ve ileti göndermeden önce ileti istemini iptal etmezseniz otomatik olarak bir metin iletisi 4alacaktır . Metin bildirimi, olayın nerede meydana geldiğine ilişkin bir harita bağlantısı içeriyor.

    Travelade ™ ile Ride'yi Yeniden Saptayın

    Bir sonraki yolculuğunuza dair harika bir video oluşturmak için dahili fırlama kamını kullanın. Travelapse özelliği, uzun, manzaralı sürüş görüntüsünü yakalar ve kısa bir video özeti oluşturmak için uyumlu akıllı telefonunuzdaki ücretsiz VIRB uygulamasını kullanmanızı sağlar. Bundan sonra, anıları tekrar tekrar yaşamak için sosyal medyada paylaşmak kolay.
    Yol Gezileri Sadece TripAdvisor ile Daha İyi mi?

    Alanı tanımıyorsanız, doğru yönde işaret edecek bir şey olması güzel. Bu nedenle, TripAdvisor adresini Garmin DriveAssist navigasyon cihazınıza getiriyoruz. Rotalarınızdaki veya varış noktanızın yakınındaki oteller, restoranlar ve gözde mekanlar gibi ilgi çekici seyahat noktalarının derecelendirmelerini görüntüleyin. Dünyanın en büyük seyahat sitesinden doğrudan arabanıza kadar, yolculuğun tamamını hedefin bir parçası haline getiren durakları bulmanıza yardımcı oluyoruz. Dahası, yol boyunca ilginç durak önererek yol gezilerine eğlenceli katan Trip Planner aracıyla yeni konumlar da bulun.

    Garmin Real Directions ™'dan Dostu Kılavuz

    Garmin Gerçek Yönergeleri ile "konuşulan adım adım" tarifleri yeniden tanımlayın. Anlaşılır anlaşılan yol tarifi, konuşulan sokak isimlerine ek olarak tanınabilir yerler, binalar ve trafik ışıklarını kullanıyor ve sanki en yakın arkadaşınız yolcu koltuğunda oturuyor gibi sizi yönlendiriyor. Uzak sokak işaretlerini okumak için daha fazla incelik atmaya gerek yok. Garmin Real Yönlerini dinlemek için "Turnike'den sonra sola dönün" veya "Kırmızı bina sonrası sağa dönün" diyerek dinleyin. Aşağıdaki talimatlar hiç bu kadar kolay olmamıştı.

    Garmin Yedek Kamerası ile çalışır

    Garmin DriveAssist, eksiksiz bir navigasyon çözümü için BC 30 Kablosuz Yedekleme Kamerası ile eşleşir (ayrıca satılır, profesyonel kurulum önerilir). Bağlandıktan sonra, Garmin DriveAssist ekranında geriye doğru hareket ederken araçların, yayaların ve diğer engelleri kolayca görebilirsiniz. 4 AYLIK CİHAZ SIFIRI 2800 TL FİYAT 1500 TL YE VERECEM




  •  Garmin & Baytekin Garmin & Baytekin Garmin & Baytekin Garmin & Baytekin Garmin & Baytekin Garmin & Baytekin Garmin & Baytekin Garmin & Baytekin Garmin & Baytekin Garmin & Baytekin Garmin & Baytekin Garmin & Baytekin Garmin & Baytekin




  • 
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.