Şimdi Ara

Garmin & Baytekin (68. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.478
Cevap
24
Favori
177.509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bazen düşünüyorumda kullandığımız garmin ,dünyaca ünlü bir firma değilde çakma çin firmasının bir markasımı

    Nasıl bu kadar sorunlu bir cihaz olabilir? yazılımlar rezalet,hatalar diz boyu..
  • Selamlar,
    dün itibarıyla EUROPE 2017.30'u Garmin express'ten gps'e yükledim ancak İstanbul için konuşursak, 3. köprü ve bağlantı yolları hala ortada yok.
    Bu güncelleme konusunda sorumlu kimdir, kim bilgi verebilir?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SilverBlue

    Selamlar,
    dün itibarıyla EUROPE 2017.30'u Garmin express'ten gps'e yükledim ancak İstanbul için konuşursak, 3. köprü ve bağlantı yolları hala ortada yok.
    Bu güncelleme konusunda sorumlu kimdir, kim bilgi verebilir?


    Osman Gazi köprüsü de güncellemede yer almamış. Sanırım güncelleme Türkiye'yi içermiyor.
  • Büyük bir hevesle geçtiğimiz nisan ayında 2689LM ürününü satın aldım. Sonuç büyük bir hüsran ve hayal kırıklığı.
    2011 yılında aldığım QX-F401 Navitech cihazımdan bile kötü. Biri 80 TL diğeri 680 TL. Bu kadar fiyat farkı verince insan doğal olarak mükemmel bir alet bekliyor ama nerdeeeeee!!!!
    İstanbulun en çok kullanılan yolu E5 te Pendik köprüsünün metro çalışmaları yüzünden kapalı olduğunu bile bilmeyen bir harita, ters yöne ısrarla gitmemi isteyen bir navigasyon, Beni ısrarla kapana sokup lastiklerimi patlatmak isteyen bir navigasyon. Pendik gözdağı tepesi ibb tesisileri diye girdiğim adresi Aydos tepesinde stabilize bir yolda bitirip tesis sağda diye dalga geçen navigasyon :) . istanbuldaki bir çok sokağı bilmeyen navigasyon. ismi 3 yıl önce değişen benim oturduğum Bahçelievler Lüle sokağı halen 3 yıl önceki ismi Platin sokak olarak tanıyan navigasyon. ses komutunun 20 seferde 1 sefer ancak doğru çalıştığı navigasyon. Smartphone link ile telefonuma bağladığım ama çok kötü metalik ses olduğu için iptal ettiğim telefon görüşmesi erişimini ısrarla iptal edip sürekli bağlanan navigasyon. 30 dakika daha erken götüreceğini söyleyip beni e5 ten çıkarıp ara yollara sokup 1 saat geç kalmama neden olan navigasyon (ha birde bu rotada 30 dakika kazandınız diye birde dalga geçiyor). virajı bitirdiğim halde ekran düzelmediği veya çok yavaş düzeldiği için sapak kaçırdığım navigasyon, ben araçla dönüyorum ama onun beyni bir türlü dönmüyor. Yanyola gir diyor giriyorum yan yol tıkalı ana yol açık güya daha hızlı gideceğim. Bunlar 9 aydır yaşadıklarımdan sadece hatırladıklarımdan bazıları. Satın alacaklar bence bir kere daha düşünsün. biz köprüler yollar açıyoruz onlar bir türlü haritalarında bunu göstermiyorlar güncelleme yapamıyorlar nasıl oluyorsa anlamadım, Yazuz Sultan, Osman Gazi ve bir çok yeni yolda aynı sıkıntı. İş cihazda değil güncel haritalarda iyi bir güncellemede biri Garmin yetkililerine bunu hatırlatsa iyi olur. Arama yerine Aras kargo pendik yazıyorum 10 dakika dönüyor inanın ki tam 10 dakika döndü ve bulamadı. Önce bir arkadaşınızdan bulup kullanın sonra satın alın yoksa benim gibi büyük pişmanlık yaşarsınız ben uyarayım karar sizin. Eski navigasyonumdan tek farkı büyüklüğü ben başka bir fark göremedim. Eski navigasyonuma döndüm çünkü beni hiç yanlış bir adrese götürmedi bugüne kadar!!! Bunun kada afilli değil ama doğru adrese götürüyor.Telefonumdan ücretsiz olarak kullandığım Yandex bile tıkalı yolları daha iyi biliyor ve nasıl beceriyorlarsa hep güncel bulmadığı adreste yok. Verdiğim ücrete çok pişmanım. Cihaza değil iyi güncelleme yapan haritaya veya firmaya para verin. İllaki sende 4 defa mı güncelleme yapılır. Yeni yol veya köprü açıldıysa hemen bunu gir neden senede sadece 4 defa anlamak mümkün değil. telefonla bağlanınca güncelleme varsa otomatik yap neden ben cihazı ofise götürüp bilgisayara bağlamak zorunda kalayım, zaten her gün telefonla bağlanıyoruz bu devirde bu fiyata bu teknoloji keşke o fiyata iyi bir tablet alıp Yandex kullansaydım hemde hep güncel!!!




  • Anlattiklariniza gore Turkiye'de epey sikintili Garmin. Turkiyedeyken next kullaniyordum. Su anda Kanada da yasiyorum. 4 ay once 2689LMT satin aldim ve cok memnun kaldim. Harita guncellemesi kendi yazilimiyla cok kolay ve benim icin sasirtici olan cok sik harita guncellemesi almasi oldu. Yanilmiyorsam 3 veya 4 defa guncelleme aldi satin aldigimdan beri. Genelde sehir icinde kullandim. Yonlendirme yaparken butun sokak isimlerini soyluyor o da hosuma giden bir ozelligi oldu. Turkiyede bu kadar basarisiz olmasi sasirtti beni, sonucta fiyati diger cihazlara gore pahali. Umarim duzeltirler servislerini.

    @omeryil
  • omeryil O kullanıcısına yanıt
    Aynı sıkıntıları bende yaşıyorum. durduğun yerde hareket halinde gösterme, soldaki sokağa girip 100 mt sonra ulaşacağın yere saçma sapan yerleri dolaştırarak ulaştırma , tek yön sokakların bilinmemesi v.s. v.s. fihriste benzer sokakların aradığın sokak mı olup olmadığının anlaşılamaması. Firmaya söyledim adamlar iyi niyetli ama iyi niyet yetmiyor istanbul gibi bir yerde çok büyük sıkıntılar.. sonuçta türkiye de garmin sıkıntılı. " Product.Support@garmin.com "



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esin34 -- 10 Ocak 2017; 18:12:5 >
  • benim yurt dışından alınma garmin nüvi1200 cihazım var. şu anda üzerinde europe 2017.10 harita var. daha güncelini nereden bulabilirim bir de Türkiye ye yönelik poi ve hız kamerası eklentileri varmıdır. teşekkürler
  • quote:

    Orijinalden alıntı: vahittelli

    benim yurt dışından alınma garmin nüvi1200 cihazım var. şu anda üzerinde europe 2017.10 harita var. daha güncelini nereden bulabilirim bir de Türkiye ye yönelik poi ve hız kamerası eklentileri varmıdır. teşekkürler

    Bilgisayarınıza Garmin Express'i yükleyin. Sonrasında USB kablo ile navigasyonu bilgisayarınıza bağlayın. Garmin Express'i başlattığınızda güncellemeyi yapacaktır. Şu andaki harita 2017.30.

    POI'ler de harita ile birlikte güncelleniyor. Ekstra bir eklenti var mı bilmiyorum.
  • hvarol H kullanıcısına yanıt
    cevap için teşekkürler. ancak benim cihaz kayıt dışı yani resmi garantisi yok bu yüzden galiba benim güncelleme için ödeme istiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Garmin Nüvi 57 LMT kullanıcısıyım. Yazılım sürümü: 4,40
    Sesli sürüm 2,20
    Metin sürümü : 1,80

    Bu sürümler güncel midir acaba?

    Bir de 300 küsür TL vererek aldığım bu cihaz, 6 aylık kullanım tecrübesinde öyle aman aman bir fark yaratmadı diyebilirim. Telefondaki Yandex bile bazen daha iyi çalıştı.. Ben çok gezen birisiyim ve adres konusunda gerçekten sıkıntılar yaşadığım için sırf navigasyon özelliği olan bir cihaz almıştım. Ama harita güncellemesi biraz hayalkırıklığına uğrattı diyebilirim. Tamam iş görüyor ama bazı adreslerde ciddi sıkıntı yaratıyor. Yolu uzatıyor ya da hiç girilemiyor adres. Ben daha iyi olmasını beklerdim..
  • almanyadan bi tanıdığımdan hediye olarak garmin 2597 navigasyon cihazı aldım,bi senedir araç olmadığından kullanmamış kenarda duruyodu güncelleme yapmak istedim garminexpress aracılığı ile ilk başta usb kalboyu taktığımda program tanıdı nüvi2597 diye tanıttım.. güncelleme için 7.5 gb civarında bi yükleme var dedi yükleme işlemi yaparken bağlantı sorunu yaşadım yükleme yapmadı ve cihaz bağlı değil uyarısı verdi.. usb çıkarıp 2 farklı usb ile denediğim halde cihazı tanıtamadım cihaz bağlı değil uyarısı veriyo. yanlış bişey mi yaptım bilgisi olan varmı acaba.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi woredij -- 30 Ocak 2017; 10:48:41 >
  • araç adaptörü arızalandı ne yapmamı tavsiye edersiniz ?
  • Ankara'daysanız Kavaklıdere de Garmin servisi var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araç adaptörünü cihaza takınca Garmin Express yazıyor sanki pc ye takmış gibi.

    Orjinal adaptör kullanın diyor ama orjinal zaten..

    Ne yapmak gerekiyor? Garanti kapsamında değiştirirlerni?
  • merhaba, şu an için başarsoft'dan en güncel harita versiyonu hangisidir?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dogansc

    merhaba, şu an için başarsoft'dan en güncel harita versiyonu hangisidir?

    Navcity 2016 T3
  • 2017 t1 yüklenmiş baytekin server'ına, t3 yazdığına bakmayın, 375 mb lık yeni harita yüklü



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi agtr -- 12 Şubat 2017; 0:40:20 >
  • Merhabalar garmin 2567 lmt cihaza sahibim,benim iki sorum olacak
    1.aracı her çalıştırdığımda cihaz otomatikmen açılması ve araç stop ettirildikten sonra sanırım 10-15 saniye geri sayıp kendini kapatıyor,burada cihazın otamatikmen açılıp kapanması yerine sadece istendiği zaman açılmasını istiyorum.
    2.Cihazdaki geçmiş adresleri yada kayıtlı adresleri silmek istediğimde hepsini silmem gerekiyor,fakat ben hepsini silmek yerine istediğimi işaretleyip silme şansım yok'mu ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: agtr

    2017 t1 yüklenmiş baytekin server'ına, t3 yazdığına bakmayın, 375 mb lık yeni harita yüklü

    Aynen öyle. Haritayı indirip cihaza yükleyince 2017 T1 olarak görünüyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler herkese selam, bugün farkettiğim kadarıyla uydudan otomatik saat güncelleyen Garmin 3590LMT cihazımın saati bizim hükümetin GMT+2 yerine GMT+3'e geçmesi nedeniyle 1 saat geride eşitleniyor. Elle manuel olarak ayarladım ama yine de sıkıntı.

    Siz farkettiniz mi bu sorunu?
  • 
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.