Şimdi Ara

Garip DNS Hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar merhaba;
    çalıştığım firmadaki bir abi benden bilgisayarının internete bağlanamadığını söyledi. "getir abi" dedim. bilgisayarın driver yüklemesi falan sorunluydu ama bi şekilde hallettim. geri teslim ettim. bir gün sonra sordum "giriryor, sıkıntı yok," cevabını aldım. geçen gün sabah işe geldiğimde bilgisayarının yine internete bağlanmadığını söyledi. Boş kaldıkça bilgisayara bakıyorum ama çıkamadım işin içinden. işte sorun:

    civardaki kablosuz ağları görüyor; şifresini bildiğim wireless'a bağlanıyor. ilk başlarda "sınırlı bağlantı veya bağlantı yok" yazıyordu. sonra kendi bilgisayarımla aynı ağa bağlanıp IP adresini kopyaladım. "-wireless adı- ağına bağlandı" yazıyor. ama internete giremiyorum. "DNS Araması başarısız olduğundan..." gibi bir sorun veriyor...

    şimdiye dek yaptıklarım: dns ayarlarını otomatik olarak ayarladım; dns ön belleğini temizledim; güvenlik duvarı ve antivirüsü devre dışı bıraktım.

    EN ÖNEMLİ BİLGİ: bilgisayar, şifresiz ağlara bağlanıyor. ağ korumalıysa şifreyi girmeme rağmen bahsettiğim dns hatasını veriyor.

    şimdiden teşekkürler. iyi forumlar.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.