Şimdi Ara

Garip Bir Ethernet Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bozuk ethernet kartımı yenisi ile değiştirdim. Driveri'ni falan yükledim. Kartı tanıdı sistem buraya kadar hiçbir sorun yok. Ama devamlı ağ kablosu takılı değil diyor. Sorunu çözmek adına farklı yöntemler denedim. Ancak sorunu bir türlü aşamayınca bir teknik servise götürdüm. Ama ne hikmetse adam ethernet kablosunu takar takmaz internete bağlandı. Hiç bir sorunu yok dedi. Eve geldim taktım ethernet fişini ancak değişen birşey yok yine ağ kablosu takılı değil diyor. Tekrar servisi çağırdım adam eve geldi baktı ama oda diyecek birşey bulamadı. Oda şaşkınlık içerisinde kaldı. Bu ne iştir var mı böyle bir durum ile karşılaşan?

    Olası senaryolar

    1- Modem'in ethernet yuvası bozuk desem diğer bilgisayarı ethernet ile bağladım anında çalıştı. Bu durumda demek oluyor ki modem sağlam.

    2- Ethernet kablosu bozuk desem. Kısa olduğu için hiç kullanmadığım modemin etherhernet kablosunu denedim olmadı, Teknik servis elemanı eve gelirken sorunun kablodan olabileceğini düşünüp yanında kablo getirmiş oda olmadı.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.