Şimdi Ara

Garantim Nerede Devam Edecek?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Merhaba ;
    02.04.2013 Tarihinde ** İletişim San. ve Dış. Ticaret. Ltd. Şti. Gittigidiyor 'dan Galaxy S3 Mini Telefon Almıştım , Fakat Bataryası Çabuk Bitiyor ve Dolmamaya Başladı , Garantisi Devam Ediyor Diye Telefon Açayım Bilgi Alayım Dedim Fakat Bu Firma'nın Telefonları Artık Meşgul Çalıyor , Yani Firma Kapatılmış , Numara Kullanılmıyor , Şimdi Benim Garantim ne Oldu , Nerede Yaptıracağım Ben Bunu , Bilgi Verebilirmisiniz ?



  • İşte Bu Yüzden Diyorum Ya Bilindik Yerden Alacaksın Yada Tanıdığından Falan Şu Siteleri Tavsiye Etmem Alışveriş İçin n11.com, gittigidiyor.com, sahibinden.com çünkü bu siteler ürünleri kendileri satmıyor farklı mağazalardan getittiriyor bu yüzdende çok güvenli olmuyor. Garantisi devam ediyorsa hangi şehirde yaşıyorsanız ordaki samsung servisini bulun oraya gidin yardımcı olacaklardır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kaan262626

    İşte Bu Yüzden Diyorum Ya Bilindik Yerden Alacaksın Yada Tanıdığından Falan Şu Siteleri Tavsiye Etmem Alışveriş İçin n11.com, gittigidiyor.com, sahibinden.com çünkü bu siteler ürünleri kendileri satmıyor farklı mağazalardan getittiriyor bu yüzdende çok güvenli olmuyor. Garantisi devam ediyorsa hangi şehirde yaşıyorsanız ordaki samsung servisini bulun oraya gidin yardımcı olacaklardır.

    evet aslında güvenilir olmayışına katılmıyorum pek , en azından mağaza adları değişmiş , sonrasında buldum bunu :) teşekkürler ürünümü gönderdim.
  • mrtimsah16 kullanıcısına yanıt
    Önemli değil :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.