Şimdi Ara

GARANTİ(1550 TL fayda) - YAPI KREDİ(375 TL fayda) - AKBANK(50 TL fayda) - ENPARA(100 TL fayda)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
221
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • *** MESAJLARINIZA ANINDA DÖNÜŞ YAPILIR ***

    (HIZLI İŞLEM İÇİN İLK MESAJDA ÖDEMEYİ HANGİ YÖNTEM İLE YAPACAĞINIZI BELİRTMENİZ RİCA OLUNUR.)



    GARANTİ

    Davet kodum ile mobil bankacılık üzerinden görüntülü görüşme ile ilk kez Garanti bankası müşterisi olana 100 TL nakit ödeme sağlıyorum ayrıca garanti bankası da size 250 TL veriyor toplamda 350 TL kazanmış oluyorsunuz bunların haricinde ayrıca Garanti bankası yeni müşteri olanlara Mavi de geçerli 350 TL indirim kodu ve Madame Coco da geçerli 300 TL indirim kodu ile Vodafone her şey yanımda da geçerli 300 TL indirim kodu veriyor ve Dijital abonelikler de toplam 250 TL ye kadar iade ediyor toplamda bedavadan 1.550,00 TL kazanabilirsiniz bunların da haricinde garanti bonus kredi kartı alırsanız 1000 TL harcamaya 1000 TL bonus iade veriyor. 250'nin üzerinde referansım mevcuttur hızlı ve güvenli işlem yapmak istiyorsanız tarafıma özel mesaj atıp davet kodumu isteyebilirsiniz.

    AKBANK

    Davet kodum ile mobil bankacılık üzerinden görüntülü görüşme ile ilk kez akbank müşterisi olup kredi kartı ile en az 1 kez harcama yapanlara chip para hesaba yatınca 350 TL nakit ödeme sağlıyorum. 250'nin üzerinde referansım mevcuttur hızlı ve güvenli işlem yapmak istiyorsanız tarafıma özel mesaj atıp davet kodumu isteyebilirsiniz.

    YAPI KREDİ

    Davet kodum ile mobil bankacılık üzerinden görüntülü görüşme ile Yapı Kredi müşterisi olana 25 TL müşteri olduktan sonra: (30 gün içinde Yapı Kredi kredi kartından tek seferde en az 500 TL harcama yapmak veya en az bir faturasına otomatik ödeme talimatı vermiş ve talimat ile en az bir kere fatura ödenmiş olması) şartlarından en az birini yerine getirenlere de 50 TL olmak üzere toplam 75 TL ödeme sağlıyorum ayrıca Yapı Kredi bankası da size müşteri olduktan ve yukarıda şartlardan en az birini yerine getirince 300 TL ödeme yapıyor toplam da 375 TL kazanabilirsiniz. 250'nin üzerinde referansım mevcuttur hızlı ve güvenli işlem yapmak istiyorsanız tarafıma özel mesaj atıp davet kodumu isteyebilirsiniz.

    EN PARA

    Referans Linkim ile Enpara üyesi olup kredi kartı alıp ilk harcamasını yapana ödül tarafıma yüklendikten sonra 100 TL ödeme yapıyorum. 250'nin üzerinde referansım mevcuttur hızlı ve güvenli işlem yapmak istiyorsanız tarafıma özel mesaj atıp referans linkimi isteyebilirsiniz.

    DİGİTÜRK

    Arkadaşlar Digitürk'e yeni üye olacaklar üye olurken dostlar kampanyasından faydalanmak istediğinizi söyleyerek benim isim soy isim, telefon ve üyelik numaramı vererek üye olursanız 1 faturanız ücretsiz olur referans bilgileri için özel mesaj atabilirsiniz. 250'nin üzerinde referansım mevcuttur hızlı ve güvenli işlem yapmak istiyorsanız tarafıma özel mesaj atıp bilgilerimi isteyebilirsiniz.


    Ödeme: Papara, Tosla, Nays, Uption, Enpara, Vakıfbank, Akbank, Ziraat, Halkbank, Garanti, İş Bankası, Qnb Finansbank, Teb(Cepteteb), YapıKredi, Aktifbank(Nkolay-Uption)

    Referanslarım için TIKLAYINIZ



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktay1910 -- 25 Kasım 2023; 22:41:58 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >







  • Up

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Up

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Up

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Up

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.