Şimdi Ara

Garanti bankamatiği parama el koydu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • dün akşam kartsız işlemle avea hattıma kontör yüklemek için bir garanti paramatiğe gittim. 2 tane 5 lira'yı göze yerleştirdim, bankamatik yarım dakika kadar parayı tanımakla uğraştı sonra ekranda "Paranıza el konulmuştur." yazısı belirdi. hemen 444 0 333'ü aradım ama garanti müşterisi olmadığım için herhangi bir canlıyla konuşma fırsatım olmadı. (müşteri temsilcilerine bağlanmak için müşteri no. veya kart no. gerekli) ptesi şubeye gidip konuşucam ama ne sonuç çıkıcak bilmiyorum. 10 lirada değilim ama insan böyle saçma bir şekilde parasını kaybedince kendini bir garip hissediyor.



  • Sahte olduğundan bu işlem gerçekleşmiştir muhtemelen.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Knisath

    Sahte olduğundan bu işlem gerçekleşmiştir muhtemelen.


    sahteliğinden olduğunu sanmıyorum paraları cüzdandan alelacele çıkarıp koyunca para sıkıştı heralde. internette biraz araştırdım bi kaç kişinin daha başına gelmiş bu olay, uğraşıp parasını geri alan olmuş
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mtartan
    dün akşam kartsız işlemle avea hattıma kontör yüklemek için bir garanti paramatiğe gittim. 2 tane 5 lira'yı göze yerleştirdim, bankamatik yarım dakika kadar parayı tanımakla uğraştı sonra ekranda "Paranıza el konulmuştur." yazısı belirdi. hemen 444 0 333'ü aradım ama garanti müşterisi olmadığım için herhangi bir canlıyla konuşma fırsatım olmadı. (müşteri temsilcilerine bağlanmak için müşteri no. veya kart no. gerekli) ptesi şubeye gidip konuşucam ama ne sonuç çıkıcak bilmiyorum. 10 lirada değilim ama insan böyle saçma bir şekilde parasını kaybedince kendini bir garip hissediyor.



    Beyler pamuk eller cebe arkadaşa 10 lira topluyoruz :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: RoCKy_Fv
    Beyler pamuk eller cebe arkadaşa 10 lira topluyoruz :)


    sağolasın, gerçek niyetimi anlamışsın :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.