Şimdi Ara

Garanti 3500 tl istedi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Dostlar merhaba. Ben Casper Excalibur G770 marka laptop kullanıcısıyım. Laptopumu temiz kullanan birisiyim. Sürekli masada kullanırım oyun oynamam yaptığım tek şey netflix izlemek. Ama Bir gün bilgisayarımı açtığım sırada bilgisayarın ekranini tutan sağ menteşenin kırık olduğunu anladım. Hiç bir türlü zorlamadığım ve düşürmediğim halde bu oldu. Bende Laptopumu Garantiye Gönderdim Bir kaç gün sonra beni aradılar ve hasarın 3500 tl tuttuğunu söylediler bende vermeyeceğimi söyledim daha sonra arayacağız dediler ve bugün fark ettim onarıma alındığını söylediler. Sürekli bu tarz arızalar yaşıyorum okulda derslerimden mahrum kalıyorum mağdur oluyorum bu kaçıncı servise gönderişim oldu bunaldım artık. Süreç nasıl ilerler anlayan arkadaşlar yardımcı olabilirmisiniz ?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >



  • Bütün kırılmalar kullanıcı hatası olarak değerlendirilir. Senden onay almadan ücretli işlem yapamazlar. Yapın dediysen, parasını almadan laptopunu göndermezler.

  • Ekrana ısıyı üfleyen modellerde olan bir durum, doğal. Keşke almasaydınız diyebilirim sadece. Eğer tamir görmeden gelirse metal yapıştırıcı ile yapıştırıp kullanabilirsiniz.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.