Şimdi Ara

garanti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba arkadaşlar...

    kılıf taktırmak için aksesuarcıya gittim.beğendim hoş bi kılıf taktırdım.birde beyaz far ve park ampullerinden taktırdım.
    buraya kadar normal.birde kol dayama (kolçak )taktırdım el freninin altındaki konsolu her taraftan 3 delik açarak taktı eleman.neyse işlemler bitti çektim geldim yolda arka camı açayım dedim bastım tık yok .o zaman dank etti.gittim aksesuarcıya kendi elektrikçisine yolladı eleman açtı konsolu tahmin etiiğim gibi vidalardan biri arka cam otomatiği düğmesinin kablolarının olduüu yere denk gelmiş kısa devre yapmış.allahtan ki koparmamış ufak sıyırmıştı.eleman o kabloları tek tek sardı, sigortaya kadar gitmişti orayıda halletti velhasıl sorun çözüldü.

    fakat benim çekincem garantiyle ilgili şimdi elektronik bir arızada garanti işler mi ? ayrıca o taktığım ampuller sağlıklı mı garantiyi etkilermi tekrar orjinallerini mi taktırayım acaba?

    teşekkürler... arac logan mcw 1.5 dci garanti ve kaskosu var.







  • servise elektrik arızası için gittiğin zaman başka bir elektrikçinin müdahele ettiği anlaşılırsa otomatikman garanti kapsamı dışında kalır.
  • sevgili geremy dostum bilgiler için teşekkürler.

    bahsettiğim gibi kopan kablo yok sadece siyah bantla bantlandı burdan anlaşılabilir mi sence. ve anlaşılsa bile servis eleamnına bağlı bi durum deil mi yani biraz insiyatif.

    onun dışında sormak istediğim o far ampullerini kullanmam uygun mu yoksa çıkarayım orjinalleri mi taktırayım . basit bi işleme benziyo ?
  • bunu servise de danışabilirsiniz.

    bildigim kadarıyla aracın neresiye oynanmışsa o bölüm garanti kapsamı dışında kalır..Ufak bi yerde yapılan değişiklik aracın komple garantisini etkilemez
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.