Şimdi Ara

Gaming kullaklık(Tercih edemiyorum)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar 250-300 tl arası gaming kulaklık istiyorum.Nedense bu tarz şeylere heves etmiş bulunmaktayım.Bir kaç modem arasında kaldım siz olsanız hangisi tercih edersiniz yada ne önerebilirsiniz bu fiyat aralığında.Bu arada kulaklığı bir günde en fazla 1-2 saat takacağım o yüzden ergonomi pek önemli değil.Sesler ayırt edici olmalı ve basslar benim için önemli.Sürekli oyun oynamam daha çok film izleme müzik dinleme amaçlı olacaktır.Aslında direk usb bağlantılı olmasa daha iyi olur gibi telefona bağlar takılırım diye düşünüyorum.Bu durumda tek tercih g430 oluyor ama onda da galiba bir çok ses vermesi gerektiği durumda sesi azalıyormuş.

    Msi ds502 logitech g430, logitech g35 , Plantronics Gamecom 788 bu ürünler arasında kaldım.Marka takıntım yoktur her türlü ürünü önerebilirsiniz.Bu arada o/b ses kartı kullanıyorum ama pc toplayacağım önümüzdeki ay ve msi'ın oyun anakartlarından olacaktır bilginize.

    Cevaplar için şimdiden teşekkür ederim.







  • Yurtiçinden alacaksanız HyperX Cloud'a, yurtdışından alacaksanız HyperX Cloud 2'ye bakın. Saydığınız kulaklıklardan çok daha iyi bir kulaklık.

    Ben de aynı fiyat aralığında çoğunlukla oyun için kullanacağım bir kulaklık arıyorum. Audio Technica Ad700x hepsinden açık ara daha iyi aslında. Sadece ses kartsız olduğu için kafamda soru işaretleri var. Ya Cloud modellerinden birini ya da Ad700x'i tercih edeceğim. Steelseries, Razer, Logitech bu markaların oyun kulaklıkları tamamen oyun camiasından para koparmaya yönelik ürünler. Ses sistemleri konusunda uzman olan insanların görüşleri bu şekilde.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.