Şimdi Ara

Gaming Kulaklık önerisi!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar arkadaşlar.

    Ozone Attack kullanıyordum 2 sene kadar 7/24 (evet uyurken bile) kulaklığı kullandım. Çok memnundum fakat ömrü miladını doldurdu. Kedimin yediği kablolar sonunda bu zulme dayanamadılar ve artık işlevsiz. Kulaklık kabloları neredeyse kopuk ama kulaklık ses veriyor haala, sadece insan seslerinde,basslarda sıkıntısı mevcut. Zaten 1-2 kere tamir ettiğim için hiç bu bebeği daha fazla yormayayım, yeni bir kulaklık alayım dedim. Şimdi haklı olarak aklınızda "bu denyo bunları niye yazdı lan?" diye soruyorsunuz. Alacak olan arkadaşlar Ozone Attack hakkında en azından malzeme kalitesi ve sağlamlığı açısından bilgi sahibi olsun istedim.

    Arkadaşlar ses kartım var, ama modelini tam bilmemekteyim... Creative'in 5.1 Sound Blaster ses kartı mevcut 2009 model bir ses kartı... Driverını 1 kere duzgun kurup şöyle 5.1 sistemimi kurup dinleyemedim... Şu anda GIGABYTE 990FXA-UD3 AMD AM3+ 990FXA/SB950 anakart aldım. Bu anakartla beraber ses olaylarında da bir seviye atlayayım diyorum...

    Kulaklığı %90 oyun oynarken (skype konuşmaları vs dahildir) kullanacağım. Kalan %10 da film (dvd filan değil baya illegal streaming ile) ve müzik (mp3 converter ile youtubedan çaldığım müzikleri) amaçlı kullanacağım. Dediğim gibi Ozone Attack kullandım çok memnundum, teknik ses özelliği olarak bilemiyorum ama sesler güzeldi, mikrofonu çok çok çok kaliteliydi ancak ses seviyesi biraz düşüktü, hiç kulağımı acıtmadı malzeme olarak güzeldi.
    Aradığım kulaklığında bu ayarlarda max 200 haydi bilemedik çok süper imba op bir kulaklık 250 lira max fiyat olarak düşünüyorum. Önerilerinizi lütfen buna göre yapın arkadaşlar 251 lira olan önerilere bakmayacağım bile...

    Tabii -- git Beats al.-- tarzı değil de; daha bilgilendirici olarak önerileri yaparsanız çok sevinirim arkadaşlar. İyi forumlar.







  • quote:

    Orijinalden alıntı: golge1710

    http://www.vatanbilgisayar.com/sb-tactic-3d-alpha-mikrofonlu-oyuncu-kulakligi.html#yorumlar
    tavsiye ederim,

    Hocam yorum için teşekkürler. Fakat bu fiyatlara Rage vardı yine Creative'in. Aralarındaki fark nedir?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.