Şimdi Ara

GameSatış dolandırıcılığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • GameSatış'tan FLEXCD mağazasından 200 TL'ye FIFA 21 hesabı aldım. Hesabı ilk aldığımda giriş yapabiliyordum sıkıntısız. Aradan 3-4 hafta geçtikten sonra satıcı bir şekilde hesabın şifresini değiştirdi ve hesabı elimden aldı. Önce satıcıya yazdım yardımcı olmadı ondan sonra GameSatış desteğe yazdım fakat onlar da yardımcı olmayı reddederek dolandırıcılığa ortak oldular. Şu anda elimde ne FIFA 21 hesabı var ne de para iadesi alabildim. GameSatış'tan alışveriş yapacak arkadaşlar kesinlikle güvenilir değil ve alıcının yanında olan bir site değil. İnternette sürekli reklamları veriliyor diye güvenilir zannedip de benim gibi para verip alışveriş yapmayın. Hem flexcd mağazasından hem GameSatış'tan bir daha alışveriş yapmam kimsenin de yapmasını önermiyorum hiçbir şekilde dolandırılırsanız yardımcı olmuyorlar.


    GameSatış dolandırıcılığı
    GameSatış dolandırıcılığı







  • Nasıl bir sistem bu ya. Senin görevin ne peki aracı site olarak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu siteden resident evil 3,death stranding,rdr2,pes20 satın aldım toplamda hepsine 50-60tl falan ödedim.Hepside çalışır vaziyetteydi,şuan sadece rdr2 çalışmıyor,onda da hesap değişti büyük bir ihtimal şifreyi kabul etmiyor,oflline'a çekincede social club ile çakıştığı için oyuna giremiyorum.Diğerlerini sorunsuz bir şekilde oynadım ve bitirdim,pes 20'ye da arada bir girerim.Sen hatayı oyuna 200tl ödeyerek yapmışsın,adam sana piyasada dolaşan hesaplardan birini orjinal diye kaktrımış anladığım kadarıyla.Bu siteden bu meblağlar verilip,güvenilip oyun alınmaz zaten.

  • o aldıgın hesap plati.ru sitesinden alınan hesaptı yüksek ihtimal. yani çalıntı hesap

  • Büyük ihtimal bilindik ve çok satışı olmayan bir satıcıdan almışsın ürünü. Yapabileceğin pek bir şey yok.

    İlgili siteden ben de mafia 1 remake, crysis remake hesapları satın almıştım sıkıntı yaşamamıştım.

  • Çalıntı hesap satıyorlar, ne zaman patlayacağı belli olmaz. Sitede sorun olursa yeni hesap verilir yazmıyorsa araştırmadan niye gidip 200 lira para verdin.
    Alınacaksa da 1/4 fiyatında ise böyle yerlerden hesap alınır, korsan versiyonu varsa bir zahmet gidip böyle bir şeyi yapmayın hesabın sahibine yazık.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.