Şimdi Ara

Silinebilir (107. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.320
Cevap
15
Favori
96.839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 105106107108109
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • gamyonlu34 kullanıcısına yanıt
    Puhahaha :D hamit abiiii
  • ps4 çıktığı tarihten bikaç ay öncesine kadar herkes ''oyun yok arkadaş'' diye sızlanıyordu. ŞÜKÜR bu günlere artık shadow of mordor a bile nasıl fırsat bulup oynayacağız diyebiliyoruz. 1-2 aya kadar gelecek sağlam yapımlar ve yeni yılla beraber bomba oyunlarla artık oyunları seçerek alır hale geleceğiz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kainah

    ps4 çıktığı tarihten bikaç ay öncesine kadar herkes ''oyun yok arkadaş'' diye sızlanıyordu. ŞÜKÜR bu günlere artık shadow of mordor a bile nasıl fırsat bulup oynayacağız diyebiliyoruz. 1-2 aya kadar gelecek sağlam yapımlar ve yeni yılla beraber bomba oyunlarla artık oyunları seçerek alır hale geleceğiz.

    az kaldı az. GTA V gelsin de gülmekten yerlere düşeceğiz
  • Ac4 ün multisine giremiyorum kaç gündür. eğer varsa ubisoftun canlı chatine bir dadanayım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @can eyvallah kardeşim sağolasın hallettik sonunda :)
    Bu arada Shadow of Mordor u bende düşündüm hatta alacaktım da vazgeçtim pc de oynamaya karar verdim. Hikaye modunu oynayıp bırakıcam nasılsa oyunu.

    2k15 i on siparis vericem zaten bugün yarın gerçi kutulu 2 3 gün erken gelecek ama ek içerikler var ön siparişte.
    Ondan sonra da AC unity ve Gta var sırada, Destiny den vazgeçtim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kraven -- 29 Eylül 2014; 19:19:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Afr0oo

    Abiler ultimate teamda para nasıl kasılır ?

    Saçma sapan uğraş lazim. Borsa takip eder gibi piyasa takip edeceksin. Bugün bizim Berkay anlatti.350-400 den Semih Kaya alacaksın bi sürü sonra onlari 500-550ye satacaksın falan.hafta içi kontrat satın alıp cuma cumartesi akşamı satacaksın . Uzun iş :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Zala_

    quote:

    Orijinalden alıntı: kainah

    ps4 çıktığı tarihten bikaç ay öncesine kadar herkes ''oyun yok arkadaş'' diye sızlanıyordu. ŞÜKÜR bu günlere artık shadow of mordor a bile nasıl fırsat bulup oynayacağız diyebiliyoruz. 1-2 aya kadar gelecek sağlam yapımlar ve yeni yılla beraber bomba oyunlarla artık oyunları seçerek alır hale geleceğiz.

    az kaldı az. GTA V gelsin de gülmekten yerlere düşeceğiz

    Gta çıkmadan şu konsol işini hallettim ya en çok ona seviniyorum zaten. Düşün oyunu Xbox'ta 1 defa bitirmiş 1 defa da yarıdan fazla oynayıp bol bol online yapmış biri olarak en çok beklediğim oyun şu an

    Bu arada psn kartlarını amazon.com'dan alıyorduk değil mi diğer amazonlardan değil ?

    Edit: Hallettim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kraven -- 29 Eylül 2014; 21:48:25 >




  • Günaydın arkadaşlar.

    Turnuva için transfer sezonu bu gece saat 23:59 bittiği anda yani saat 0:00'i tarih 1 Ekim'i gösterdiği anda başlıyor. 17 Ekim Cuma saat 23:59'da bitiyor.

    Ligimizin başlangıç tarihi 13 Ekim Pazartesi akşam 20:00'den sonra.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Günaydın herkese selamlar ,

    Bu aralar sabahları fazla yazamıyorum diye konuya bir dalıyorum ; kimse bir şey yazmamış.

    Transfer dönemi açılıyor. Bugün sanırım son dakikada oyunculara bakıp karar veririm. Bakalım en çok hangi oyuncuya teklif gelecek. Türk ligine fazla yönelmeyelim oyuncular göbekli. :P
  • Fifa ligini beklemedeyiz :)

    Gta gelince ben de araniza katilmak isterim. Ilk gunden almis olacagim :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni düzenleme çok güzel olmuş beyler emeğinize sağlık

    Transfer yapabilmek, Destiny'de legendary item bulabilmek gibi bir şey olmuş valla zor iş Update gelir mi kanka
  • IGN SHADOW OF MORDOR İNCELEMESİ


    Merakla beklenen ve kısa bir dönem yerden yere vurulan Shadow of Mordor, muazzam bir oyun olarak karşımıza çıktı. Ön yargılarla yaklaştığım bu oyunu beğenmemeye niyetlenmiştim, zira oyuncu kimliğimden önce koyu bir Tolkien hayranıyım. Ancak gayet yeterli olan açık-dünya haritası, Batman oyunlarından beri beni ilk defa tatmin eden free-flowing dövüş sistemi ve düşmanlarımızın hiyerarşik bir yapıya sahip olması oyunu şimdiden en üst sıralara koymama sebep oldu. Üstelik daha önce tanıtım videolarında da gördüğümüz gibi bu hiyerarşik yapı lafta kalmıyor ve zaferlerimiz çok daha anlamlı bir hale geliyor. Hatta kaybettiğimiz savaşlar bile oyunun gidişatına büyük etki ediyor.

    Oyunda eski bir Gondor Ranger'ı olan Talion'u yönlendiriyoruz. Açılış sahnesinde kahramanımız ve ailesi orklarca katlediliyor. Ailesinin canice öldürülüşüne tanık olan Talion, geçmiş bir savaşta hayatını kaybetmiş, fakat Sauron'un güçlerinden intikam almak için yanıp tutuşan bir elfin hayaletiyle son anda birleşiyor ve avken avcı oluyor. Tolkien hayranı olarak bu birleşmeyi mantıksız bulsam da oyunun konsepti açısından başarılı olmuş. Zaten kısa açılış sahnesi de kesinlikle sırıtmıyor. Bu süreçte Gollum'u görmemiz de bir artı. Ratbag isimli Uruk -ki bu arkadaşla tanışmıştık zaten- da bize Sauron'un güçlerine nasıl sızabileceğimizi anlatıyor ve oyunu oynamaya hazır hale geliyoruz.

    Talion'ın kılıcı, bıçağı, oku ve yayı özel güçlere sahip. Oyunun hikayesi inandırıcılığını zaman zaman kaybetse de ana hikayeden bağımsız bir oyun olduğundan çok şikayetçi olamıyorsunuz. Zaten silahlarınızın bu özellikleri oyunu bir iki kat daha eğlenceli hale getiriyor. Ek olarak oyunun hikayesi de silahlarımızdaki bu güçlerin nereden geldiklerini yeterince açıklıyor.

    Kalabalık düşma gruplarını darmaduman etmenin pek çok yolu var. Batman oyunlarındaki gibi sinsice ve gizlice düşmanları birer birer elimine etmek bir seçenek. Diğer seçenek ise bodoslama araya dalmak ve dövüş yeteneklerinizi konuşturmak. Batman oyunlarına artı olarak burada saplama, biçme, deşme gibi alengirli ve harikulade şekilde sahnelenmiş animasyonlar var. Sadece oynamalık değil aynı zamanda izlemelik kalitede grafiklerden bahsediyoruz.

    Oyunda en düşük seviyedeki orkları öldürmek oldukça kolay. Peter Jackson filmlerindeki Legolas ne kadar seri katliam yapıyorduysa aynı seriliğe biz de sahibiz. Üstelik kontrol insanın elinde olunca tadı bambaşka oluyor. Kılıçla giriştiğimiz kapışmalarda da yine çatışmanın tadını doya doya alıyoruz. Özellikle kontra-atak sistemi cuk oturmuş. Hatta bu noktada yeni nesil kontra-atak(counter attack) sistemini bizle tanıştıran Batman oyunlarını sollamış. Shadow of Mordor'da Talion'a kontra yap emrini verdiğinizde son komutları bırakıp rakibini karşılıyor böylece gereksiz hasar yemenin de önüne geçebiliyoruz. Bu dövüşü de çok daha mantıklı kılıyor.

    Zamanı yavaşlatabilme özelliği sayesinde ok-yay ikilisiyle kafadan vuruşlar yapmak biraz fazla rahat gibi, ancak bu özelliği o kadar sık kullanamıyoruz zaten. Hele ki doğrudan çatışmaya girmeyi seven biriyseniz ok-yay & slow-mo işine girmeyeceksinizdir muhtemelen. Ama gizlilik seven oyuncuların için zamanı yavaşlatma her ne kadar limitli kullanıma sahip olsa da ihtiyaç. Bir de ağır çekimde ork kesip biçmek güzel bir his.



    Shadow of Mordor'u Batman serisinden ayıran büyük detaylardan biri ise Talion'ın özellikle oyunun başlarında kaçma mekanizmasına sahip olmaması. Batman ortadan kaybolma üstadı olduğu için bu pek de sıkıntı değildi, fakat Talion için işler bir anda ters gidebiliyor. Bu sebeple alarm çanları çalıyorsa ve kaçma mekanizmasına hala sahip değilseniz kısa sürede baş edebileceğinizden çok daha fazla ork ve urukla burun buruna geleceksiniz demektir. Üstelik etrafınız çevrildiğinde bir de karşınızda kalkanlı ya da baltalı berserker tipi Uruklar varsa yandınız, çünkü bu iki tip düşman doğrudan ataklarla dövülemiyorlar. Onlara odaklanmanız gerekli, ama bu sefer de o çapsız orklar size hasar verip kombolarınızı bozabiliyorlar.

    Bu gibi durumlarda bir şekilde olay yerini terk etmek en mantıklısı, çünkü savaşarak kendinize yol açmanız çok zor. Canınız da aldığınız hasarı nötrleyecek kadar çabuk yenilenmiyor başlarda...

    Tabii yeni yetenek ağacından yeni özellikler açtıkça, himayemize orklar aldıkça savaşları kazanmak da kolaylaşıyor. Ama dikkatinizi çekerim en güçlü düşmanlarınızı bile devirebilecek güçte olsanız da çoğu oyunda olduğu gibi ölümsüzlüğünüzü ilan edemiyorsunuz. Dövüş esnasında üst üste yapacağınız kritik hatalar fişinizi çekebilir.

    Oyunda bir savaşı kaybetmek de kazanmak kadar eğlenceli. Her dövüşün sonunda ilginç bir şeyler yaşanıyor. Mesela bir uruk kaptanını biçerseniz silahlarınızda kullanabileceğiniz rün düşürebiliyor. Bu rünler değişkenlik gösterse de kombonun devamlılığı için aradaki süreyi uzun tutan ründen tutun da zehirli silahlardan etkilenmemeye kadar pek çok alternatif bulunuyor. Düşen herhangi bir rün oyun tarzınızı komple değiştirmenize sebep olabilir. Legendary(Efsanevi) rün düşürünce oyun tarzını baştan aşağı değiştiren arkadaşlarımız oldu. Zayıf orkların en önemli silahları zehirli kılıçlarıyken anti-zehir rününe sahip olmak büyük bir avantaj. Böylece kalabalığa daha rahat bir kafayla dalabilirsiniz. Ek olarak Uruk Kaptanlar'ını bazen öldürseniz de hikaye gereği ya da bazen sadece öylesine ölmemiş olabiliyorlar ve yara izleriyle tekrar karşınıza çıkabiliyorlar.

    Bununla birlikte bu kadar değerli eşyalar düşüren düşmanların kolayca öldürülebilir olması bence sıkıntı. Çünkü çoğu uruk kaptanını kesip biçmek pek zaman almıyor. Ancak bazıları da akıllar da iz bıracak cinsten. Kaptanların ara sahnelerle tanıtılıyor oluşu da pek can sıkmıyor çünkü hepsinin modellemesi ve sesleri kaliteli derecede farklılıklar gösteriyor.

    Hiyerarşi sistemi başlangıçta kafa karıştırıcı gibi gözükse de değil, hatta Uruk kaptanlarının haritayı gerçekten de gezmediklerini fark ettiğiniz an daha da kolaylaşıyor. Uruklar arası sürekli olarak çatışma çıkıyor zira hepsi daha rütbeli olmak istiyorlar. Buna ek olarak birlikte ava çıkıp, festivaller düzenliyorlar ve bizim de bunlara bodoslama dalıp keyiflerini kaçırma şansımız var. Uruk kaptanlarından sonra da sıra savaş şeflerini aradan çıkarmaya geliyor. Her kaptanın güçlü ve zayıf yanları bulunuyor. Bu sayede her savaş birazcık da olsa farklı bir his yaratıyor. Ancak bazı kaptanların sinir bozucu özellikleri de yok değil. Kılıç ve bıçağa karşı direnci yüksek ve can yenilemesi de üst seviyelerde olan bir kaptanı okla öldürmek bazen işkence olabiliyor. Ama öyle ya da böyle kanlarını dökebiliyorsunuz.

    Oyunun ikinci bölümündeyse ilk haritanın aksine kahverengi, gri ve bunaltıcı Mordor havası, nispeten daha yeşil alanlara yerini bırakıyor. Gerçi yine Mordor'dayız. Bu bölümde Talion ve elf dostu Uruklar'ın zihinlerini kontrol edip onları birbirlerine düşürebileceklerini anlıyorlar. Zihin kontrolü Jedi Academy oynadığım günlerden beri en sevdiğim karakter yeteneklerinden biri olduğundan ben bu özelliği pek şükela buldum. Eh bir uruk kaptanını zihnen ele geçirip savaş şefi avlarken onun yardımını kullanmak çok işe yarıyor. Üstelik içeriden bilgi de edinebiliyorsunuz böylece. Tabii ki kaptanı öldürüp ondan rün de alabiliriz, ancak oyun tarzımızı oturttuktan sonra yeni bir rüne ihtiyaç duymuyorsak bu uruk liderlerini kontrol altında tutmak çok daha iyi bir seçenek.

    Burada da bitmiyor. Savaş şefinin yardımcılarını da zihnen ele geçirebiliyoruz. Eh bir savaş şefi öldüğünde koltuğu boş kalmıyor ve yerine birinin geçmesi gerekiyor. Bu da bizim zihnini kontrol ettiğimiz Uruk olabiliyor.

    Oyunun hikayesini hiç yan görevlere ve zihin kontrolüne bulaşmadan oynamak ve bitirmek ortalama 12-15 saati bulabiliyor ancak bir savaş şefinin koltuğunu ele geçirmek hem oldukça eğlenceli hem de oyunun ana hikayesi kadar zaman alabiliyor bazen. Yan görevler kesinlikle göz ardı edilmemeli.


    Bu oyunu konsolda oynamayı planlayan dostlara kötü bir haberim var, PS 4'te de deneme şansına sahip oldum, ancak zaman zaman bazı animasyonarda kasmalar yaşanıyor ve tabii ki görsel kalite PC ile yarışamıyor.

    Middle-Earth: Shadow of Mordor 30 Eylül'den itibaren mağazalarda yer alacak. Oyunu Steam ya da kendi resmi sayfası üzerinden önden sipariş edebilirsiniz!


    Karar

    Middle-Earth: Shadow of Mordor fark yaratan ve kalitesini her alanda ortaya koyan nefis bir oyun olmuş. Orta Dünya'nın ana hikayesinden bağımsız değerlendirirseniz Talion'ın macerasını daha çabuk kabullenirsiniz. Dövüş ve orklar arası hiyerarşi sistemi, yan görevleri ve grafikleriyle ön yargıları yıkan harika bir oyundan bahsediyoruz burada. Batman serisinin başlattığı harika akımı bir adım öteye taşımayı başarmış durumda.




  • Oyun için görsel kalite pc ile yarışamıyor demiş.Aslı astarı endir acaba.Çok fark varmıdır?
  • FİFA TURNUVASI KATILIMCILARININ DİKKATİNE !!!

    Transfer Sezonu bu gece saat 0:00 itibarı ile başlıyor. Transfer teklif formatınız aşağıdaki gibi olmalıdır. Aksi takdirde işleme alınmayacak.


    Teklifi yapan klüp : (Kendi Kulubünüzün adı)
    Teklif yapılan futbolcu : (Futbolcunun adı ve takımı)
    Futbolcunun Transfer Bedeli : (Transfer etmek istediğiniz futbolcunun overallına denk gelen parayı euro cinsinden yazıyorsunuz)
    Teklif Bedeli : (kendi teklifinizi buraya yazacaksınız - unutmayın ki bir başkası önceden o futbolcuya transfer teklifinde bulunmuş olabilir ve onun fiyatının üstüne çıkmalısınız.fiyat adımları +500,000 euro şeklindedir)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zala_ -- 30 Eylül 2014; 21:56:23 >




  • Shadow of Mordor'un pc boyutu 34.53 gb, hayırlı olsun bluray olayı iyice yerleşti
  • Playstation Plus zamlanmış beyler.Bunlar iyice sömürmeye çalışıyorlar adamı yazıklar olsun.Keşke Microsoft biraz atak yapsaydı da Türkiye'de bu kadar tekelleşmeseydi sony.50 tl lik zam nedir arkadaş ben anlamadım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mr.Bigby

    Playstation Plus zamlanmış beyler.Bunlar iyice sömürmeye çalışıyorlar adamı yazıklar olsun.Keşke Microsoft biraz atak yapsaydı da Türkiye'de bu kadar tekelleşmeseydi sony.50 tl lik zam nedir arkadaş ben anlamadım.

    ben az önce 30 tl ye 3 ay ek aldım.şimdi alrısanız sanırım zamlı değil.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sniper83us

    quote:

    Orijinalden alıntı: Mr.Bigby

    Playstation Plus zamlanmış beyler.Bunlar iyice sömürmeye çalışıyorlar adamı yazıklar olsun.Keşke Microsoft biraz atak yapsaydı da Türkiye'de bu kadar tekelleşmeseydi sony.50 tl lik zam nedir arkadaş ben anlamadım.

    ben az önce 30 tl ye 3 ay ek aldım.şimdi alrısanız sanırım zamlı değil.


    1 ekimde zamlanıyor hocam. 3 aylık 45tl 1 yıllık 150 tl oluyor.
  • Gece 12'ye kadar vaktiniz var arkadaşlar 12'den sonra zamlanacak Tr psn için
  • Aynen öyle, bende senelik aldım az evvel ve eski ücretiyle. 00:00'a kadar vaktimiz var anladığım kadarıyla. İmkanı olsa hiç değilse 1 sene zamdan etkilenmez
  • 
Sayfa: önceki 105106107108109
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.