Şimdi Ara

Gamepad İle Silkroad

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar gamepad de biliyorsunuz turbo ve toogle var ve tus atama var ve biliyosunuzki oyunda kullanılabiliyo ve sormak istedigimi ban riski varmı ?



  • quote:

    Orijinalden alıntı: ibrahim_ozbilek

    Arkadaslar gamepad de biliyorsunuz turbo ve toogle var ve tus atama var ve biliyosunuzki oyunda kullanılabiliyo ve sormak istedigimi ban riski varmı ?

    düzenli silk çekiyorsanız sorun olacağını sanmıyorum. oyuncular global le sbot ip bile satıyor, sizin durumunuz normal mi değilmi bilmiyorum ama sözleşmeye aykırı olsa bile joymax ses etmeyecektir
  • Hayır ya niye ban riski olsun? Joymax bi kere böyle bir şeye karşı çıkmıyor. İkincisi Joymax bunu anlayamaz ki senin kullanacağın yazılım game pad tuşlarının sinyallerini klavye tuşlarının sinyallerine çevirecek, sonuçta klavyeden oynamış gibi olacaksın. Joymax nasıl anlasın ki senin game pad kullandığını yani anlasa ne olur anlamasa ne olur zaten gamepad online oyunun düzenini bozacak bir şey değil ki. Oyunucuların tamamına yakını hatta tamamı bot kullanıyor botsuz karakter kasan yoktur kasıyorsa da 40 lvl falandır joymax buna ses çıkarmıyorsa gamepad olayına hiç bakmaz bile.


    Ayrıca bu oyunda gamepad'lik bir durum yok karaktere yön vermeyi nasıl yapacaksın ki? Bir yere tıklayıp hareket ettiriyorsun sonuçta.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 15 Ekim 2011; 15:25:49 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kartal Göz

    Hayır ya niye ban riski olsun? Joymax bi kere böyle bir şeye karşı çıkmıyor. İkincisi Joymax bunu anlayamaz ki senin kullanacağın yazılım game pad tuşlarının sinyallerini klavye tuşlarının sinyallerine çevirecek, sonuçta klavyeden oynamış gibi olacaksın. Joymax nasıl anlasın ki senin game pad kullandığını yani anlasa ne olur anlamasa ne olur zaten gamepad online oyunun düzenini bozacak bir şey değil ki. Oyunucuların tamamına yakını hatta tamamı bot kullanıyor botsuz karakter kasan yoktur kasıyorsa da 40 lvl falandır joymax buna ses çıkarmıyorsa gamepad olayına hiç bakmaz bile.


    Ayrıca bu oyunda gamepad'lik bir durum yok karaktere yön vermeyi nasıl yapacaksın ki? Bir yere tıklayıp hareket ettiriyorsun sonuçta.

    soyle izah edeyim kardesim bu gamepad olayında tuslara turbo ve toogle ozelligi var toogle surekli basılı tutmaya yarıyor ve turboda seri basma yani arda arda surekli basmıs oluyorsun bunları klavye kısayolları atayıp carı kasacagın yere goturup tuslara bastıgında oto secme ve atakları kısayol atıyor ve oto kasıyorsun :D:D:D:D:D




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.