Şimdi Ara

GameEkstra Press D for Dance LoL Turnuvası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
2.111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle herkese merhabalar,


    Türkiye'nin ilk ve tek profesyonel turnuva merkezi olan GamerArena organizasyonlara sürekli devam ederek, oyun camiasını bir çatı altında tutmaya başlayan ekibimiz, profesyonel ortamda düzenlediğimiz turnuvalara bir yenisini daha ekleyerek uzun zamandır beklenen League of Legends turnuvasını siz oyun severlerle buluşturuyor.

     GameEkstra Press D for Dance LoL Turnuvası



    Türkiyede ve Avrupada oldukça yaygın olarak oynanan League Of Legends turnuva serimize bir yenisini daha ekliyor ve LOL severleri bir araya ikinci defa getiriyoruz. Online'da birçok takımın katılımıylan gerçekleşen turnuvalardan sonra takımlar şimdide LAN ortamında kozlarını paylaşacak. East sunucularında düzenlenecek olan turnuvada, West oyuncuları içinde yakın zamanda turnuvalara devam edilecek.


    Turnuva hakkında daha fazla bilgi edinmek için buraya

    Turnuva mekanı hakkında daha fazla bilgi ve gelecek turnuvalarımız hakkında bilgi sahibi olmak için buraya tıklayınız.

    Açık adres ve adres tarifine buradan ulaşabilirsiniz.







  • Dikkatimi çekti son 3 gündür stream yapan WrisTCutter turnuvaya kaydını yapmış bile. Başarılar dilerim...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekimtan -- 24 Ekim 2011; 15:20:25 >
  • 100 tl
  • @Ekimtan
    Teşekkürler.

    @BelieveME
    100 TL yi tek kişi vermiyor, umarım gülmeden önce bunu bir düşünmüşsünüzdür. Kişi başı 20 tl gayet uygun bir fiyat, hangi oyunun turnuvasına bakarsanız bakın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reBishop -- 24 Ekim 2011; 16:54:07 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BelieveMe

    100 tl

  • press d to dance o ya. Ayrıca 100 tl nedir?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: reBishop

    @Ekimtan
    Teşekkürler.

    @BelieveME
    100 TL yi tek kişi vermiyor, umarım gülmeden önce bunu bir düşünmüşsünüzdür. Kişi başı 20 tl gayet uygun bir fiyat, hangi turnuvaya bakarsanız bakın.

    Ödülleri katılıma göre açıklayacak, kendine güveni olmayan bir turnuva. Hâla aklınızda tutmazsa diye bir düşünce var yani. Kısacası, hangi turnuvaya bakarsanız bakın diyorsun da, bence size göre de para fazla geliyor. böyle bir yöntem izlediğinize göre.

     GameEkstra Press D for Dance LoL Turnuvası



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quirah -- 24 Ekim 2011; 16:18:26 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: BelieveMe

    100 tl

    Sakami bu?
    Ben 200 vereyim turnuvadan vazgecsinler :D
  • quote:

    Orijinalden alıntı: reBishop

    @Ekimtan
    Teşekkürler.

    @BelieveME
    100 TL yi tek kişi vermiyor, umarım gülmeden önce bunu bir düşünmüşsünüzdür. Kişi başı 20 tl gayet uygun bir fiyat, hangi turnuvaya bakarsanız bakın.

    Herangi bir ESL turnuvası ya da WCG bakıyorum da, katılım ücreti ne alaka. Yerli olanlardan bir şey de yukarda verilmiş. :o Bir de kendinizden emin, diğer turnuvalara bakın! falan demişsin ya, gj
  • Diğer turnuvalar ile kast ettiğim sadece LoL turnuvaları değildi genel olarak LAN üzerinden düzenlenen bir turnuva için bence 100 TL uygun bir fiyat.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: reBishop

    Diğer turnuvalar ile kast ettiğim sadece LoL turnuvaları değildi genel olarak LAN üzerinden düzenlenen bir turnuva için bence 100 TL uygun bir fiyat.

    Benim saydığım LAN turnuvaları değil mi :( ESL dediğimde sadece Go4LoL gelmesin aklına yani, IEM falan da onlara aitti.
  • 100 TL ilk önce bana da aşırı(super uber mega extreme hyper incredible omg wtf?!?) geldi.Katılım için böyle büyük bir ücret istediğinize göre ödüller de bir hayli aşırı (super uber mega extreme hyper incredible omg wtf?!?) olmalı.Umarım ne yaptığınızı biliyorsunuzdur.Neyse sonuçta bu bir LoL turnuvası ve ben de bir LoL oyuncusu olduğuma göre turnuvaya katılanlara cümleten iyi oyunlar...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ekimtan

    100 TL ilk önce bana da aşırı(super uber mega extreme hyper incredible omg wtf?!?) geldi.Katılım için böyle büyük bir ücret istediğinize göre ödüller de bir hayli aşırı (super uber mega extreme hyper incredible omg wtf?!?) olmalı.Umarım ne yaptığınızı biliyorsunuzdur.Neyse sonuçta bu bir LoL turnuvası ve ben de bir LoL oyuncusu olduğuma göre turnuvaya katılanlara cümleten iyi oyunlar...

    izleyenlerden ücret almaları daha mantıklı, oyuncudan ücret mi alınır allahasen. Ki, artık riot'a söyleselerde Riot da bir sponsor olsa şu turnuvalara fena olmaz. Adam gibi ödül verebilirler en azından.
  • insan gibi türkçe isim koymayı ne zaman öğreneceksiniz acaba
  • Turnuva ödülü için sponsor bulmak kolaymı sanıyosunuz Türkiyede?Ya da ceplerinden verebilceklerinimi sanıyosunuz katılım ücretleri ödül olarak dağıtılır onun için ödül sonradan belirlenir gayet doğal + ilk ve tek denmiş de OG (açılımı neden yazılmıyosa) ve adeks geldi aklıma yapanlardan nedense.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metocako -- 24 Ekim 2011; 17:34:47 >
  • aman aman
  • GamersArena diyorsun , profesyonel turnuva diyosun , katılımdan ücret alıp burada bukadar insanı konuşturuyorsun.Ya profesyoneliz demiyeceksin,yada bir işi tam yapacaksın. 1000 tl bile ödül dağitamıyacak kadar bütçeniz yoksa kalkışmayın böyle işlere,nacizane fikrimdir.

    Sonuçta sizin reklamınız olacak bu sayede kaybetmeyen tek takım siz olacaksınız firma yada mağaza veya cafe olarak...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi circumciser -- 24 Ekim 2011; 18:05:15 >
  • türkiyenin teknolojide lider markası olarak size sponsor olabilirim şimdi toplantıya giriyorum sonra bana ulaşın.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: metocako

    Turnuva ödülü için sponsor bulmak kolaymı sanıyosunuz Türkiyede?Ya da ceplerinden verebilceklerinimi sanıyosunuz katılım ücretleri ödül olarak dağıtılır onun için ödül sonradan belirlenir gayet doğal + ilk ve tek denmiş de OG (açılımı neden yazılmıyosa) ve adeks geldi aklıma yapanlardan nedense.

    100 TL çok fazla ki e-cups bile 2000 TL'lik sırf birinciye ödül vermesine rağmen 16 takım zor çıktı. Sen gelmiş ödülu bile belli olmayan turnuvaya 100 TL istiyosun. Zor yani..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: metocako

    Turnuva ödülü için sponsor bulmak kolaymı sanıyosunuz Türkiyede?Ya da ceplerinden verebilceklerinimi sanıyosunuz katılım ücretleri ödül olarak dağıtılır onun için ödül sonradan belirlenir gayet doğal + ilk ve tek denmiş de OG (açılımı neden yazılmıyosa) ve adeks geldi aklıma yapanlardan nedense.

    Riot games biraz takım olan ve en az 1 kez daha önce yapılmış/denenmiş olan hemen her LoL turnuvasına sponsor oluyor. İngilizce öğrenip sponsor olsanıza bize demeyi deneyebilirsiniz. Aynı şekilde Gigabyte, Razer ya da Alienware gibi bazı isimler de bu tarz turnuvalara çok rahat destek verir. Yani sponsor bulamıyoruz diye bir bahane yok, sponsor aramadık diyebilirsiniz onun yerine. Benim kıçı kırık 50 kişilik 1v1 turnuvama sponsor olabiliyodu riot, bir kaç ay erken haber verseydim. Sonra grup falan düzenlemekle uğraşamadığım için iptal oldu.

    Eğerki LAN yapmak zor geliyorsa ve katılanlardan para almak zorunda kalıyorsanız, gidip online yapın, adam gibi livestream'i olsun. Bir adet ingilizce, bir adet türkçe konuşan yorumcu getirin. Adam gibi official forumda falan reklam yapın. Bak bakalım ondan sonra sponsor bulabilir misin bulamaz mısın. Çok zor değil dediğim gibi. Basite kaçmadan yapılması gereken işler sadece. en fazla 3-5 turnuva cebinden harcayarak, sürekli olarak yapabiliceğin, deli gibi para kazanabiliceğin, düzenli bir turnuva haline gelebilir yani. Öyle katılanlar para versin, ödülleri de sonra belirliycez demek çok basitine kaçmaktır işin, en azından bana göre.


    -Sonucu ne olcağı, elime ne geliceği belli olmayan bir turnuvaya 100 TL vererek katılmam ben. 100TL verip katılcağım turnuvadan da en az bir işlemci beklerim. Öyle mousepad, flash bellek falan değil. Takım olarak verildiğinin farkındayım merak etmeyin.
    Açıkçası mousepad vermektense RP vermeniz daha iyi olurdu.-





    quote:

    Orijinalden alıntı: circumciser

    GamersArena diyorsun , profesyonel turnuva diyosun , katılımdan ücret alıp burada bukadar insanı konuşturuyorsun.Ya profesyoneliz demiyeceksin,yada bir işi tam yapacaksın. 1000 tl bile ödül dağitamıyacak kadar bütçeniz yoksa kalkışmayın böyle işlere,nacizane fikrimdir.

    Sonuçta sizin reklamınız olacak bu sayede kaybetmeyen tek takım siz olacaksınız firma yada mağaza veya cafe olarak...

    Ya açıkçası ödül yine Mouse Pad falan olcak. 5 tane mouse pad yapıp kazanan takım resim falan çekcektir. Yine Livestream falan yapılcağını zannetmiyorum. Çok zor olduğunu düşünüyor olsalar gerek, ama riot bu tarz işlere elinden geldikçe destek veren bir şirket. Oyunun gelişmesinde turnuvaların ne kadar büyük etkisi olduğunun farkında. Türkiye açılma planı olan bir şirket olarak, gayet destek vericektir yani Türkiyede de turnuva ortamının gelişmesine. Çok büyük ödüllere gerek yok, en azından turnuvaya katılmak için para vermemeli insanlar, ya da adam gibi izlenebilmeli turnuva.

    Sonra neden şu yok? dediğinde gelen bir sürü "türkiye de kolay mı sanıyorsunuz!" cevapları. Türkiye de gayet oyuna bütçe ayırabilen bir kesim var, yatırım yapmaya çekinenlerin korkusu sebep oluyor bunların Türkiye de gelişmemesine. Para verip 1. olana zaten o parayla alabilicekleri seviyede bir ödül verirsen niye katılsın ki bu adamlar o turnuvaya. Ya da profesyonel oyuncu olmak isteyen kaç tane türk'ün bir mousepad ihtiyacı vardır ki? Adam gibi bilgisayar parçası verseler bari.


    Tam anlamıyla livestream yapabilmek için (5v5) ihtiyaçları olan tek şey var, o da riot'ın turnuva client'ına 12 tane üyelik. isim değiştirmenin 1 RP olduğu ve RP/IP generator tarzı bir programı olan bir client'da sırayla yapılcak maçlardan once 2 saniye isim değiştirmek kimseyi incitmez zannedersem. Zaten skin/rune olarakda bir sorun yok. Ayarlanması en fazla 15 dk sürer maç aralarında. Kaçıncı seferdir turnuva katılmak için takımlardan para isteniyor, o yüzden söylüyorum bunu. Hem benim dediğim tarzda bir şey yapılabilirse(ki yapılabilir) hem east west sorunu olmaz, hem de türkiye den de bi takım katılabilir büyük turnuvalara. Sevmediğimiz Polonyalıların bile adam gibi takımları var. Kurwa diye diye oynuyolar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhTx3 -- 24 Ekim 2011; 18:23:16 >




  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.