Şimdi Ara

Gamedec Türkçe Dil Desteği Yayınlandı! ( AiBell Game Localization)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
4
Favori
1.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Gamedec Türkçe Dil Desteği Yayınlandı! ( AiBell Game Localization)


    Gamedec, tek oyunculu, savaş içermeyen ve anlatı odaklı bir siberpunk izometrik rol yapma oyunudur. Sen sanal dünyalardaki suçları çözen bir oyun dedektifisin. Zekânı kullanarak tanıklardan ve şüphelilerden bilgi topla, aldatıcı planların temeline in.




    Gamedec, tek oyunculu, savaş içermeyen ve anlatı odaklı bir siberpunk izometrik rol yapma oyunudur. Sen, sanal dünyalardaki suçları çözen bir oyun dedektifisin. Tanıklardan ve şüphelilerden bilgi toplamak, aldatıcı planları ortaya çıkarmak, hayat kurtarmak ve sanal dünyalar ile sakinleri arasındaki garip ilişkileri araştırmak için zekânı kullan. Oyun yaptığın her seçime uyum sağlar ve seni asla yargılamaz. Seni sen yapan seçimlerindir.



    Gamedec Türkçe Dil Desteği Yayınlandı! ( AiBell Game Localization)




    22. yüzyılın Varşova Şehri'ne hoş geldiniz. Gelecekte teknoloji o kadar gelişmiştir ki “yaşam” ile “ölüm” anlamlarını yitirmiş ve “gerçek” terimi göreceli hâle gelmiştir. Sanal dünyalar, insanın doğasında bulunan şehvet, tembellik, kıskançlık ve gurur gibi sorunları alevlendirmiştir. Bu sanal oyun dünyalarının sakinlerinin uzmanlara ihtiyacı var. Yani Gamedecler'e. Bu dünyalarda deneyimli olan ve müşterileri için belirli bir komisyon karşılığında bu gerçekliklerde saklı olan sırları ortaya çıkarmak ve mekanikleri keşfetmek için çalışan Özel Araştırmacılar. Sen de onlardan birisin. Sen bir Gamedec'sin.



    Gamedec Türkçe Dil Desteği Yayınlandı! ( AiBell Game Localization)



    Gamedec, masaüstü rol yapma oyunlarının doğasına uygun olarak karar verme yoluyla karakter gelişimini vurgular. Unsur topla ve soruşturmaları istediğin gibi yürütmek için uzmanlıklarını yönet. Kodekste toplanan bilgiler sayesinde sanal dünyalar ve sakinleri arasındaki olağanüstü ilişkileri keşfet.

    Tek bir çözüm yolu yok. Eski masaüstü rol yapma oyunlarında olduğu gibi sorunlara farklı açılardan yaklaşmakta özgürsün. Seçim tamamen senin.



    Gamedec Türkçe Dil Desteği Yayınlandı! ( AiBell Game Localization)




    Gamedec Genel Özellikler:


    - Bilgi toplamak ve seçimlerine, geliştirdiğin uzmanlıklara ve edindiğin bilgilere bağlı olarak farklı diyalog seçeneklerine erişmek için NPC'lerle etkileşime geç.

    Aldatıcı çiftlik benzeri ortamlardan karanlık-noir siberpunk gerçekliklerine ve fantezi tabanlı diyarlara kadar sayısız sanal dünyayı ziyaret et.

    - Vakayı çözmek için Kodeks'i ve Çıkarım'ı kullanarak gerçekleri ve kanıtları ortaya çıkar. Kendi cevabını bul ve kendi etiğine, dürüstlüğüne veya şiirsel adalet duygusuna uygun şekilde yanıt ver.

    - Karakterini olumlu veya olumsuz etkiler sağlayan eylemlerle şekillendir. – Başkaları tarafından nasıl görünmek istediğini belirlemek için oyun stiline uygun özellikleri seç. Kararların, seçimlerin ve eylemlerinle kendi Gamedec'ini oluştur.

    - Oyun boyunca vereceğin kararlara bağlı olarak, hem reelyum hem de sanalyumda dost ya da düşman olabilecek çeşitli karakterlerle tanış.




    Dedektifler!


    Gamedec Türkiye’yi ve Kore’yi ziyaret ediyor! Bunu çok defa istediniz. Steam tartışmalar bölümündeki en çok konuşulan başlık Türkçe yerelleştirme başlığıydı, bunu görmezden gelemedik. İşte o gün geldi, Gamedec artık Türkçe ve Korece altyazılara sahip!


    Elbette bu güncellemede hazırladığımız tek şey bu değil, uzun zamandır beklenen Axis Mundi yeniden tasarımı da sizleri bekliyor. Birçoğunuz inceleme ve tartışma başlıklarında bu mekân hakkında geri bildirimlerde bulunmuştunuz. Fark ettik ki hikâye düğümünün zirvesi olan Axis daha iyi hâle getirilebilirdi, biz de bu sebeple bu mekânı iyileştirdik. 



    Hepsi bu kadar değil; kısmi seslendirmeler, sinematik altyazılar ekledik ve birçok hatayı düzelttik. Artık Gamedec’in dairesinde bir Müzik Kutusu var, bu sayede vakaları çözerken Marcin Przybyłowicz ve orkestra tarafından hazırlanmış harika bir çalma listesini dinleyebileceksiniz!


    Başlangıçtan bu yana bize sağladığınız geri bildirimler ve destekler için tekrardan çok teşekkür ediyoruz! Görüşmek üzere. 😊




    https://store.steampowered.com/app/917720/Gamedec


    https://store.epicgames.com/tr/p/gamedec




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AsRuleS -- 26 Nisan 2022; 16:3:30 >







  • Elinize sağlı Aybars hocam Gamedec Türkçe Dil Desteği Yayınlandı! ( AiBell Game Localization) 


    Not: Şuanda Türkçe yapmayı deneyenler için ufak bir problem var, 1 saat çözecekler.


    Gamedec Türkçe Dil Desteği Yayınlandı! ( AiBell Game Localization)
  • Müthiş görünüyor, elinize sağlık.

  • Bu denli diyalog odaklı bir oyunu , sizin gibi kaliteli ellerde yerelleşmesi çok güzel oldu. Emekleriniz için teşekkürler. Söz verdiğimiz gibi biz de oyunu satın alıp size destek olduk. ;)

  • oyunu çok merak ediyordum. TR haberini görünce sevindim ama oyunun yorumlarına baktığımda point and click oyunu olduğundan bahsediliyor. yani çatışmadır vs pek bir aksiyon yok sanırım. doğru mudur?

  • takami59 kullanıcısına yanıt

    Oyun dedektiflik oyunudur, bildiğiniz Point and Click oyunları gibi değildir. Seçimlerinize göre ilerleyen Sherlock Holmes vari vakalara yön verdiğiniz genel olarak okuma tabanlı ve seçimleriniz tabanlı, combat olmayan bir oyundur. CRPG oyunlarına aşinaysanız onların Combat olmayan versiyonu gibi düşünebilirsiniz.

  • TackleBarry kullanıcısına yanıt

    teşekkür ederim. türü sevenler içi çok iyi gözüküyor. ben de bir ara deneyeceğim. istek listeme ekledim.

  • biraz konu dışı olacak ama, disco elysium ne durumda hocam.

  • takami59 kullanıcısına yanıt

    Point & Click'ten ziyade bu tarz oyunlar için izometrik ifadesi daha doğru olacaktır.

  • XII kullanıcısına yanıt

    Disco Elysium'u başka bir grup çeviriyor, bu yüzden bir bilgilerinin olduğunu düşünmüyorum ve kendi fikrime göre de yakın bir zamana bekleme. O oyunun en az 2-3 ayı daha var gibime geliyor. Aibell Gamedec'i çevirirken nasıl bir yol izledi ya da hangi zorluklardan geçtiğini bilmiyorum ancak bunlara rağmen Gamedec çevirisi 7 aydan uzun bir sürede bize geldi ki Disco'nun büyüklüğünü biliyoruz. Disco Elysium çevirisinin başlayalı da 4 ayı geçti.

  • ayberkkzldg33 A kullanıcısına yanıt

    ilgin ve yanıtın için çok teşekkürler hocam.Umarım en güzel şekilde başarıya ulaşır çeviri.

  • Emeği geçenlere kocaman teşekkürler...

  • Tüm çevirmen arkadaşların eline sağlık.

  • Elinize sağlık çok iyi bir haber

  • Buraya da yazayım; Epic Games Store'a özel %40 indirimle 38,99₺. EGS versiyonu için dil güncellemesinin gelip gelmediğini bilmiyorum ama oyunun mağaza sayfası Türkçe.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RxCan -- 1 Mayıs 2022; 19:18:37 >
  • RxCan kullanıcısına yanıt

    Oyun Epic Store, Steam ve GOG olmak üzere 3 platformda aktif olarak Türkçe Dil Desteğine sahiptir.

  • Valla çok iyi oldu bu bayramda ne yapsam diye kara kara düşünürken bunu görmem süper oldu. Oyunu aldım şimdi indiriyorum elinize emeğinize sağlık. Teşekkürler...

  • TackleBarry kullanıcısına yanıt

    Harika. O zaman EGS fiyatı ile artık almayan kalmasın, indirim yarın bitiyor. ♥

  • Gamedec - Definitive Edition 12 Ocak - 19 Ocak arası ücretsiz olacak!



    Gamedec Türkçe Dil Desteği Yayınlandı! ( AiBell Game Localization)
    Gamedec Türkçe Dil Desteği Yayınlandı! ( AiBell Game Localization)epic games store
    Gamedec | Bugün Satın Al ve İndir - Epic Games Store
    https://store.epicgames.com/tr/p/gamedec
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.