Şimdi Ara

Gamecube & Dvd Medya Sorunu (ÇÖZÜLDÜ)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar gamecube için hangi boş medyayı kullanmalıyız? Kullanan ve başarılı olan arkadaşlardan yardım istiyorum.Teşekkürler..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tol9a_TR -- 23 Şubat 2014; 19:08:35 >



  • BEN HER NE KADAR GAMECUBE OYUNLARINI Wİİ DE OYNAMAK DAHA EKONOMİK DESEMDE GAMECUBE İÇİNDE BİR SD KART LOADER BULUNMAKTA BU HAFIZA KARTI GİRİŞİ MANTIGI İLE ÇALIŞIYOR.....BUNUN DIŞINDA KALİTELİ HER MEDYA OLUR AMA PHİLLİPS DMS VERBATİM İOMEGA SONY EN İYİ PERFORMANSI VERİRLER ASIL OLAN YAZMA HIZIDIR VERİ YOGUNLUGU BURADA ESAS MEDYA DAN ÖNEMLİSİ YAZICI NIN BU MEDYALARA 1 İLA 4 HIZLA YAZIP YAZAMADIGIDIR...YAZICI ÜRETİM TARİHİ ESKİDİKÇE DVD ÜRETİM TEKNOLOJİLERİNİN İLERLEMESİYLE YENİ MEDYALARIA YAZMA HIZLARI SÜREKLİ BİR ÜSTE DOGRU YÜKSELMEKTEDİR.
  • Oncelikle cevap ıcın tesekkurler.Elimdeki iki farklı dvd yazıcı şle memorex dvd medyaya 2.4 hızla yazdırmama ragmen oyunlar calısmadı. Yarın verbatim marka dvd alıp deneyecegim bir daha. Gamecube ilk defa kullanıyorum.Bu cihaz icin dvd haric hdd ile oyun oynamak mumkun mudur?
  • SD KARTLA OLABİLİR AMA HDD MÜMKÜN DEGİL....Wİİ ALMANI ÖNERİRİM...TEK DVD SATAN YERLERE BİR BAK ÇOKLU ALIR UYUŞMAZSA ZARAR OLUR BİR KAÇ MEDYA DAN TEK TEK AL DENE...İMAGEBURN İLE YAZDIR...BUNDAN ÖNCE GOOGLE A VE YOU TUBE A ŞUNU YAZ VE VİDEOLARI İZLE.....HOW TO BURN GAMECUBE GAMES.....NOT..BAZEN ÇİP MARKALARI DA BUNDA ÖNEMLİ OLABİLİYOR HER ÇİP İYİ DEGİL...ÜSTTEKİ YAZIYI YAZIP ARAŞTIRMA YAPABİLİRSİN MUTLAKA BULURSUN...DVD LERİ FARKLI YAZICILAR İLE YAZMAYI DENE PHİLLİPS VE LİTE ON OLABİLİR..YAZMA METODLARI DA DEGİŞİM GÖSTEREBİLİYOR BAZEN NETTE DÖKÜMANLAR BULUNABİLİR.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pspsexer -- 7 Şubat 2014; 16:54:53 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tol9a_TR

    Oncelikle cevap ıcın tesekkurler.Elimdeki iki farklı dvd yazıcı şle memorex dvd medyaya 2.4 hızla yazdırmama ragmen oyunlar calısmadı. Yarın verbatim marka dvd alıp deneyecegim bir daha. Gamecube ilk defa kullanıyorum.Bu cihaz icin dvd haric hdd ile oyun oynamak mumkun mudur?

    Kardeşim o dedigin sadece SD MEDİA LAUNCHER la olur indirdigin her oyunu oynarsın
  • Ya da Gamecube un üst kapagını Gamebit le sök büyük dvd kullan kardeşim.
  • Üst kapak sökülü zaten. Ancak bazı dvd medyalari açmıyor. Mesela memorex gibi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • memorex in hiç bir konsol da iyi performans verdigini görmedim zaten..kütük gibi dvd üretiyorlar..maxell de öyle.
  • Aslında tam olarak kalitesi ile ilgili değil. Uyum olayı sadece. Yani son derece ucuz bir marka da sorunsuz bir şekilde çalışabilir.

    5-6 adet farklı marka denemesinden sonra TDK'nın mini dvd lerini kullanmaya başladım. Sorunsuz şekilde bir çok oyunu başladım bitirdim. Gold'un internet sitesinden 10'lu olarak satın alabilirsin.
  • En son 4-5 dvd medya denedikten sonra hiçbiri calısmayınca nette arastırmaya basladım.Gamecube Pot Tweak diye bir yontem buldum.Bu işlemle cihazın icini acarak lensin altındaki bır vida yardımıyla cihazın OHM degerini dusuruyoruz.Bu sekilde daha once verbatim-dms-memorex-tdk vs dvd medyalara cekmiş oldugum ve calısmayan dvd lerde calısmaya basladı... Ancak burada olması gereken OHM degerini 180-250 arası vermişler.Ben bu degeri 150 ye kadar dusurmek durumunda kaldım.Acaba bir problem yaratırmı ilerde bilemiyorum.Benzer sorunu yasayanlara yardımcı olması umuduyla paylasmak istedim...

    http://www.youtube.com/watch?v=b1zwwj0vfTE




  • ben o potansiyometre ayarını gameboy colorlarda yapardım ekran kontrastı için...geçici gibi görünsede gamecube de işe yarar fakat cesaret ister garanti değil lens ömrünü kısalttığı kesin..fakat yine de uygulanabilir...ayarı bir tur döndürmekten bahsediliyor fazlası iyi olmaz..aynı ayar dreamcast için de var.
     Gamecube & Dvd Medya Sorunu (ÇÖZÜLDÜ)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pspsexer -- 26 Şubat 2014; 2:50:11 >
  • bir tur cok fazla oluyor.potansiyometre ile kontrol ederek ayarlamak lazım.Cok kucuk dokunuslar gerekli.Su an icin bir sorun yok.Yazdıgım dvdler calısıyor.İlginctir cok yavas hızda yazarsam sorun cıkarıyor.4 yada 8 ile yazdıklarımda sorun yok.Lens omrunu kısaltması cok da onemli değil benim icin.Gittigi yere kadar... Nette cok uygun fiyatlara GC lens bulmak mumkun.
  • Hocam buarada su n64 u alayım senden...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tol9a_TR -- 27 Şubat 2014; 0:06:58 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tol9a_TR

    Hocam buarada su n64 u alayım senden...


    ıHocam halleetmenize sevindim ancak ayar yaparak lensi fazla zorlamassınız inşallah ben verbatim den şaşman en iyisi olduğu söylenir kaliteli medya kullanmanızı öneririm bu konularda gc gerçekten sıkıntılı bir cihazd
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.