Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (2845. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
66.591
Cevap
451
Favori
2.448.210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 28432844284528462847
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj



  • - o kadar anlatılan büyülerle tılsımlarla yapıldığı söylenen binlerce yıllık duvarı 10 dakikada yıktı. inanılmaz saçmaydı o kısım. en azından joramun borusunu falan bulup yıksalardı. hem surun ötesinde neden bu kadar yavaş hareket ettiklerini ve oyalandıklarınıda göstermiş olurlardı.

    - kral topraklarındaki sahne çok saçma bir şekilde uzundu. cersei gidiyo arkasından tyrion gidiyo sonra geri dönüyolar vs. ayrıca cersei iki kardeşinide öldürmekle tehdit etti sonuç 0.

    - theon'un sahildeki kavga sahnesi gereksizdi.

    - dişe dokunan sahneler serçeparmak'ın duruşması, bide dragonpit'teki tartışmanın ilk kısımlarıydı.

  • Benim ve birçok daha kişinin söyleyeceği üzere dünyanın en iyi serilerinden birisi. Ancak biraz eleştiri yapınca hemen çocuk gibi izleme o zaman diyorsunuz. Eskiden eleştiri fırsatı bile tanıyamazdı bu seri. Sızan senaryoları okumadım, spoiler yemedim ama tahmin ediyorum neler olacağını. İzleyici ne isterse onlar oluyor. Sürpriz yok, ne olacağını tahmin edebiliyoruz.
    İzlerken Cersei'nin bu kadar nazik olmasına anlam verememiştim bir türlü ki sürpriz olurdu ancak o da zaten sonunda belli etti asıl kendisini sürpriz falan kalmadı. Kim Cersei'nin gerçekten yardım edeceğine inanırdı ki? Bari Jaime tek değil de yanında ordunun bir kısmını götürse. Lotr serisinde sürgün edilen Rohirrim kumandanını rohirrim atlılarının takip etmesi gibi.
    Littlefinger GoT dünyasının en zeki, en kurnaz insanlarından birisi sırf birçok insan sevmiyor diye öldürdüler. Nasıl olsa gelecek 6 bölümde bir katkısı yok, bari öldürelim izleyici sevinsin kafasıyla. Kitabın nasıl devam edeceğini çok merak ediyorum gerçekten. İleride kitabın devamına göre yeniden çekilirse çok iyi olur işte. Yazarın zekası senaristlerde yok maalesef



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kara Komite -- 28 Ağustos 2017; 13:31:6 >




  • saimertug kullanıcısına yanıt
    bunu bilgisayarda yapmak 10 dakika falan sürer içine istediğini yazarsın bu mu kanıt hocam
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Rock N Roll Seven Sinek

    Benim ve birçok daha kişinin söyleyeceği üzere dünyanın en iyi serilerinden birisi. Ancak biraz eleştiri yapınca hemen çocuk gibi izleme o zaman diyorsunuz. Eskiden eleştiri fırsatı bile tanıyamazdı bu seri. Sızan senaryoları okumadım, spoiler yemedim ama tahmin ediyorum neler olacağını. İzleyici ne isterse onlar oluyor. Sürpriz yok, ne olacağını tahmin edebiliyoruz.
    İzlerken Cersei'nin bu kadar nazik olmasına anlam verememiştim bir türlü o da zaten sonunda belli etti asıl kendisini. Littlefinger GoT dünyasının en zeki, en kurnaz insanlarından birisi sırf birçok insan sevmiyor diye öldürdüler.
    Nasıl olsa gelecek 6 bölümde bir katkısı yok, bari öldürelim izleyici sevinsin kafasıyla. Kitabın nasıl devam edeceğini çok merak ediyorum gerçekten. İleride kitabın devamına göre yeniden çekilirse çok iyi olur işte. Yazarın zekası senaristlerde yok maalesef



    Beyler bu diziyi senaristler kendileri yazmıyor, GRRM'ın belirlediği çizgide yürüyorlar sadece olayın beyaz perdeye taşınması yönetmenlerin hayal gücüyle, istekleriyle şekilleniyor o kadar.

    Eleştirmeyin değil eleştirin ama burda eleştirenlerin %99'u daha Robin Arryn desen o kim dicek, Jon yerine John yazan henüz diziyi anlamayıp kendi yargısındaki kalitesiz yapımlarla bir tutup yapılan boş eleştiriler oluyor.

    Mesela Petyr niye öldü çünkü gerek yoktu demişsin. Petyr şimdiye kadar hep herkesten bir adım önde olan, komplolarıyla, oyunlarıyla insanları alt eden, kaos yaratıp kendine aradan bir kâr çıkartan karakterdi, ölümü ise ilk defa ondan bir adım önde olan öğrencisi tarafından ve bu olurken her ihtimali düşündüğünü sanarken birden 3 Eyed Raven diye bir şey ona onun bile düşünemeyeceği bir ihtimalle şaşırttı, yani "HE PLAYED HIMSELF" denebilir, kendisiyle oynadı, bir adım geride oldu, hep yaptığı şeyi yaparken kendi yöntemleriyle sonunu hazırladı, gayet de ironik bir ölüm, hak edilen ya da gerekli demiyorum, Game of Thrones'ta ölümler hak edilmek zorunda değil, bazen sadece yaptığın tehlikeli şeyler ölmene yol açabilir.(Rob Stark, Ned Stark, Ramsay vs...), ve Petyr da bunu Stark kızlarından tattı, burda bir yazım tembelliği görmüyorum ben, 6 bölüm daha kalsa yine arka planda Sansa'ya fısıldardı, bir katkısı olmazdı.




  • Beyler izleyecek bir site var mı

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 7/7 ile ilgili:

    Bealish'in gebermesini izlemek, joffrey'inkinden daha çok haz verdi

    Cercie, tahmin ettiğim gibi, kalleşlik yapacak, düşmanları savaşırken o arkadan işi bitirecek.

    -Night King'in, Wights'lerin gözünden güneyi görebileceği, konuşulanları dinleyeceği teorisi çöktü.

    -Bran'ın, geleceği görebildiği teorisi çöktü.


    Azor Ahai ile ilgili uç bir teori:

    Azor Ahai ile ilgili anlatılarlara göre, elinde Valeria çeliği kılıç olacak, kral kanı (targeryan) taşıyacak ve kılıcını sevdiği kişiyi öldürerek lightbringer(ışıkgetiren) e dönüştürecek.
    buradan bakınca, jon, Jaime, Sam, Jorah olabileği yönünde teoriler üretildi.
    ama ben en uç teorimi yazayım: Azor Ahai - Brienne Tarth :)
    elinde, Jaime'nin hediye ettiği Outhkeepar (yemintutan-yeminkar) isimli Valeria çeliği kılıç var. Jaime'ye aşık, onu öldürebilir, özellikle de Stark kızlarını korumak için yemin ettiği ve Jaime'nin onlara zarar verebileceği bir ortam oluşursa, Brienne hiç çekinmeden Jaime'yi öldürebilir.
    Kral kanına gelince de, Tarth ailesi zümrüt adalarında yaşıyor, zümrüt adaları kings landing ve dragonstone'a baya yakın. üstelik Brienne'nin saçları da beyaz, yani kanında bir Targeryan bulaşıklığı olması mümkün.


    Akgezenler ve Ormanın çocukları ile ilgili:

    bildiğimiz gibi, ormanın çocukları, insanlarla olan savaşta, insanları zayıflatmak için büyü kullanarak WW'leri yarattı.

    Ormanın çocukları, ejderha camından yapılma savaş aletleri kullanıyorlardı ama insanlar bronz, demir, çelik savaş aletleri ve zırhlar kullanıyordu. dolayısıyla ormanın çocukları insanlara zarar veremiyorlardı. bu yüzden ilk önce, westerostaki hayvanları yardıma çağırdılar, daha sonra dorn köprüsünü yokettiler, daha sonra da boğazı suya batırıp bataklık haline getirdiler ama insanları durduramadılar. en son olarak WW'leri yarattılar. Muhtemelen WW'leri yaratırken kendi kullandıkları ejderha camıyla ölecek şekilde yarattılar. insanlar demir-çelik silahlarıyla onları öldüremeyecekler, ama ormanın çocukları ejderha camı silahlarıyla WW'leri yokedebileceklerdi...
    Fakat hesapladıkları gibi olmadı...




  • quote:

    Orijinalden alıntı: iDenis

    Beyler izleyecek bir site var mı

    setfilmizle den izleyebilirsin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Santiago Munez

    bunu bilgisayarda yapmak 10 dakika falan sürer içine istediğini yazarsın bu mu kanıt hocam

    Neden yapmıyorlar? Çünkü uğraşmaya gerek yok inanıyor herkes.

  • Serçeparmak'ın ölmesine hem sevindim, hem üzüldüm lan, acayipti.

    Jaime dizi başında şerefsizin önde gideniydi, şimdi heykeli yapılsa başaklarına beton yetmez öyle bir adam oldu. Müthiş bir karakter değişimi izledik.

    Taht başından beri Jon pardon Aegon'un hakkıymış

    Kral gibi kral Night King

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Tatmin edici bir finaldi bence, ama
    Rhegar ve Lyanna'nın evlilik sahneleri hayal kırıklığıydı. Hele o Rheagar'ın nerdeyse viserys ile birebir aynı
    olması, tamam kardeşler ama daha karizmatik bir oyuncu bulamamışlarmı.
    Arya ve Sansa ardındaki gerilimin oyun olduğuna emindim ama bu kadar vurucu bir sahne beklemiyordum doğrusu. Sonunda kurtulduk sinsi herifden o değil cededini yaksalar bari akgezen olur geri döner bu yılan



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feriox -- 28 Ağustos 2017; 13:46:37 >
  • Gel de bekle şimdi 1 sene yada 2 sene efsane bir bölümdü.
  • tahminimce 2019 nisan veya mart ayı gibi çıkacak yeni sezon. final sezonu oldugu için insanları biraz daha hypelandıracaklar.
  • Bazı saçma diyaloglar olsa da güzel bölümdü
  • bosunaokuma21karakter kullanıcısına yanıt
    hocam youtubeden izledim.Tuby Tv HD DİYE Bİ KANAL VARDI BİDE YANDAN CIKANLARI İZLEDİM.
  • Kimsede demiyor ki jon'un
    Aegon Targaryen olduğunu nasıl ıspatlanacak



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnadoluEfes -- 28 Ağustos 2017; 13:59:46 >

  • Sansa sonunda bir Stark gibi davrandı,7 sezon sonunda.

    Çok güzel bölümdü. Final çok çok iyiydi.

    Önümüzdeki sezon 3 gözlü kuzgun çok daha aktif olmalı.


  • Anasını sattığımın dizisinde her sezon mutlaka bir ensest oluyor, 8.sezonda night king'in kiminle kaseti çıkacak acaba
    REİS YİYOR AMA ÇALIŞIYOR. JON FİLAN HİKAY ŞU KARİZMAYA BAK RESMEN EJDERHAYA BİNMEK İÇİN DOĞMUŞ BEE
    Game of Thrones (2011 - 2019)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Survival -- 28 Ağustos 2017; 14:04:16 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunculukların tavan yaptığı bir bölümdü. Eski çizgisinden biraz kayıp, tahmin edilebilir bir hale gelmiş bile olsa hala çok iyi bir yapım. Muazzam bir final oldu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skjayobax -- 28 Ağustos 2017; 14:5:24 >
  • Burada Lord Baalish ci bir arkadaş vardı bence nickini ve avatarını değiştirmeli. Yoksa hala kuru takipçisi mi?
  • Geçmiş olsun.
  • 
Sayfa: önceki 28432844284528462847
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.