Şimdi Ara

GalaxyS -Captivate USB bağlantı Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Slm Arkadaşlar,

    1,5 sene önce Amerikadan severek aldığım GalaxyS (Captivate-i897 AD versiyonu) maalesef açılmıyor. Öncesinde bir anda telefonun USB bağlantısı çalışmamaya başladı.

    Bu sorunu çözmek için 10 larca driver denedim, antivirus sistemini sildim hatta linux de bile denedim ama nafile. Sonrasında xda-developers a göz attım ve sorunun yaygın olduğunu gördüm. Çözüm olarak stock roma dönmek ve usb portunu değiştirmek seçenekleri vardı.

    Fakat ilk seçeneği şu an yapacak durumda değilim(stock rom a dönemem). Çünkü artık telefon sadece recovery mod da açılıyor, dahası USB de çalışmıyor.

    Telefonu çökertmeden önce fasty UCKK4 denen son güncellemeyi yaptım. Güncellemeden sonra telefon canavar oldu. Fakat üzerine bir de lagfix yapayım derken telefon çöktü. Yüklemeyi external sd den yaptım. Tel lagfixi yaptı ve bir daha açılmadı. Artık Sadece açıldıktan sonra recovery mod da açılıyor telefon.

    Bu sorunu nasıl çözerim. recovery mod dan bir şekilde extarnal sd ye ulaşıp flash yapabilirmiyim ya da usb portu nerde değiştirebilirim? bu iş için ehil bir firma bileniniz varmıdır? İyi günler.







  • download modda açıp odinle tekrar yazılım at baska bilgisayarda dene olmazsa sorun cıkıcagnı sanmıyorum
  • Kardeş 7 farklı bilgisayar denedim. hatta linux suse bile kurdum belki görür diye ama nafile. Dediğin şekilde olmuyor. Benim galiba artık usb portu değiştirmem gerek. Nerde ve nasıl değiştirebilirim bileniniz varmı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.