Şimdi Ara

Galaxy Win Uygulama Data Dosyaları Sorunu!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Evet başlıkta pek akıçlayıcı olmasada Samsung Galaxy Win 8552 modelini kullanmaktayım. Bol bol oyun oynadıgım için (mw mc4 rr3 gtasa gibi) hafıza problemi yaşıyorum. Bu oyunları şuana kadar oynarken tüm data dosyalarını hafıza kartıma atarak oynamak istedigim oyununun data dosyasını telefona tasıyarak oynuyordum. Bu durum da her oyun oynamak isteyisimde 3 5 dk dosyanın tasınması için beklemekle geçiyor çok kötü bir durum yanlıs tasımalarda cabası hatta dosya tasımadan acıldıgındada bi ayrı dert.

    Root atmamakta ısrarcıydım yanlız atmaya karar verdim telefonu rootladım. Hafıza kartını ikiye bölüm link2sd ile uygulamaları linklemek istedim yanlız dosya yolunun değiştirebilecegimi öğrendim. İstedigim sadece dosya yolunu değiştirmek oldugundan directory bind - gl to sd gibi programlara yöneldim. Bu iki programı denedim fakat ilki kurulmadı uygulama silin gibisinden diğerinde ise indiriken yeterli depolama alanı yok hatası aldım. Sakın hafızan yeterli degil demeyin çünkü telefonu sıfırlayıp root attim hiçbir uygulama kurulu degil ve bu ikisi dısında her istedigimi kurabiliyorum.

    Dosya yolunu değiştirmek için kullanabilecegim bu tarz bir programlar varmı yada bu hataları neden almıs olabilirim. Nasil bir çözüm bulabilirim...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozan18 -- 3 Şubat 2014; 22:26:29 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.