Şimdi Ara

Galaxy watch active vs active 2

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba, su an hepsiburadada watch active 900e inmis. Almayi dusunuyorum ama 2. Serisi de cikmis. Arada bariz fark var midir?
    Kullanim amacim plates yaparken kalori kalp atisi takibi, adim sayma, saglik tavsiyesi falan. Yine spor yaparken spotifydan muzik dinlemek.

    Yorumlarinizi bekliyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Bende Galaxy Watch Active 2 (44 mm, paslanmaz çelik), eşimde ise Galaxy Watch Active (1) var.

    Öncelikle 1. nesilde sadece 40 mm. seçeneğinin olduğunu belirtmekte fayda var, 2. nesilde 40 mm.'e ek olarak 44 mm ve ayrıca paslanmaz çelik kasa seçenekleri de mevcut. Özellikle bu sebeple, 44 mm. istediğim için 2. nesle yöneldim kendime alacağım saatte. 1. nesilde ekran 1.1 inç. 2. nesilde 40 mm'de 1.2, 44 mm'de 1.4 inç ekran var. 2. nesilde dahili hoparlör ile bildirimleri sesli de duyabilirsiniz, müzik, hatta Youtube seyrederken saatin hoparlöründen ses alabilirsiniz ve telefon görüşmesini dahili hoparlör üzerinden yapabilirsiniz. 1. nesilde dahili hoparlör yok fakat mikrofon var, telefon görüşmesi ve müzik vs. dinlemek için Bluetooth kulaklık bağlanamanız gerekiyor. 1. neslin şarjı 2. gün sonunu ancak görüyor, 2. nesilde 40 mm biraz daha iyi, 44 mm. ise 3.5 gün gidiyor ortalama. Ayrıca, 2. nesilde sensörler daha gelişmiş, EKG destekliyor (Türkiye'de henüz aktif değil ama bir şekilde kullananlar var) vs. İşletim sistemi, işlemci, ram, hafıza vs. aynı.

    1. nesilde gümüş renk alırsanız, 2. nesildeki paslanmaz çelik gibi, çok şık görünüyor. 2. nesilde alüminyum alırsanız sadece mat renkler var ve gümüş rengi de mat, 1. nesildeki gibi parlak değil (1. nesildeki gümüş rengin görünümü hemen hemen 2. nesildeki paslanmaz çelik gümüş renk ile aynı).




  • Cevaplar icin cok tesekkur ederim son bir soru soracagim rahatsiz olmazsaniz, 1. Nesilde kulaklikla da olsa spotufy uzerinden muzik dinleyebiliyorum degil mi earbuds mevcut bende

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Busragirayy

    Cevaplar icin cok tesekkur ederim son bir soru soracagim rahatsiz olmazsaniz, 1. Nesilde kulaklikla da olsa spotufy uzerinden muzik dinleyebiliyorum degil mi earbuds mevcut bende
    Rica ederim, evet Bluetooth kulaklık bağlayıp müzik dinleyebilirsiniz. Hatta Spotify uygulaması olduğu için uygulamada hesabınıza giriş yaparak şarkılarınızı saatinize indirip telefonsuz bir şekilde de müzik dinleyebiliyor olmanız lazım (Spotify kullanmıyorum) ya da Bluetooth ile MP3 atabilirsiniz dahili hafızasına.
  • Cok tesekkurler sayenizde satin aldim 1 olani. Saglikli gunler dilerim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Busragirayy

    Cok tesekkurler sayenizde satin aldim 1 olani. Saglikli gunler dilerim
    Rica ederim, güle güle kullanın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Busragirayy B kullanıcısına yanıt
    Hayirli olsun.Ben de 1. Nesil almayi dusunuyorum yorumlarinizi yazar misiniz?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Henuz gelmedi urunum. Salgin nedenli gecikir gelisi diye tahmin ediyorum geldiginde yazayim , tesekkurler bu arada

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.