Şimdi Ara

galaxy s4 arama ekranını göster ayarı çalışmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
946
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar. Kitkat güncellemesinden sonra meydana gelen ekran sorunlarından kurtulmak için fabrika ayarlarına döndüm ve sorunlar ortadan kalkmıştı. Yani ben öyle zannediyordum zira henüz fark ettim başlıkta belirttigim ayar işaretli olmasına rağmen telefon görüşmelerinde telefonu kulağıma götürünce kararan ekran kulağımdan uzaklastirdigim zaman açılmıyor. Sorun neyden kaynaklaniyor olabilir, donanımsal bir problem olabilir mi ? Sensörlerle alakali bir problem olsa kulağıma götürünce ekranın kararmamasi da gerekmez mi ?

    Not: *#0*# ile sensörü test ettim hiçbir sorun yok görünüyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi materyalist imam -- 20 Nisan 2014; 21:35:04 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Hocam bence yedeklerinizi alın recovery moddan silin herseyi sonra kies te yanlış hatırlamıyorsam yazılım kurtarma gibi bir seçenek olmasi lazim tekrar yükleyin. Ben xperia ste öyle yapmıştım güncelleme sonrası problemler ortadan kalktı. Hatta ne hikmetse google hesabının senkronize ettiği -veya kiesin- kişiler mesajları geri yükleyince problem oluşuyordu bende. Onları silerek kurutulabilmistim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Psman

    Hocam bence yedeklerinizi alın recovery moddan silin herseyi sonra kies te yanlış hatırlamıyorsam yazılım kurtarma gibi bir seçenek olmasi lazim tekrar yükleyin. Ben xperia ste öyle yapmıştım güncelleme sonrası problemler ortadan kalktı. Hatta ne hikmetse google hesabının senkronize ettiği -veya kiesin- kişiler mesajları geri yükleyince problem oluşuyordu bende. Onları silerek kurutulabilmistim.

    Ekran karartma ve açma ayarlarını deaktif edip telefonu yeniden başlattım ve ardından tekrar aktiflestirdim, şu an için çözüldü. Eğer tekrar ederse senin dediğini uygulayacagim.hocam cok tesekkurler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.