Şimdi Ara

Galaxy S4 Active I9295 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
179
Cevap
2
Favori
17.609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ben de 5 aylık kullanıcısıyım, daha doğrusu kullanıcısıydım artık bağımlısıyım :) mavi renk kullanıyorum tasarım ve donanım harikası olmasının yanında tam bir fiyat performans telefonu.

    Aşırı derecede suya maruz bırakıyorum çeşmede yıkamak duşta müzik dinlemek havuzda su altı foto/videoları çekmek gibi.. Telefon su yüzünden sorun yaşamıyor ama yinede arka kapağı açıp şöyle bi kurularsanız daha sağlıklı olur ben öyle yapıyorum. Bir de su altından çıkınca bi yarım saat falan kimseyle konuşmaya çalışmayın kulak ve mikrofon kısımları su dolduğundan ne siz duyuyorsunuz ne de karşı taraf sizi duyuyor :)

    1 kez geri tuşum bozuldu servise gönderdim mesaj geldi 1419 liraya tamir ederiz diye, anakart komple değişcekmiş sen kimi kekliyon dedim aldım tanıdık telefoncuma götürdüm bu modelde tuş takımı anakarttan bağımsız dedi sadece tuş takımını değiştirdi o sorun halloldu.

    Batarya şişmesi kronik bir sorun olsa gerek herkeste var sanırım.. Kendi kutusunda gelen bataryası 2 ayda şişti teknik servis bataryayla geri tuşunu aynı fişe yazdığı için 1419 lira ödemeden bataryayı da değiştirmediler ben de 70 liraya orjinal batarya aldım taktım fakat ben bunları yazarken telefonun arka kapağı yine kapanmıyor şişlikten.. 5 ayda şişen 2. batarya

    Bugün geçerken vatan bilgisayara uğradım orjinal batarya net 90 lira olmuş, genpa da 87 lira. Almadım, ben yine tanıdık vasıtasıyla 70 e kafalarım orjinal bataryayı ama telefonun bu kronik sorunu durduk yere masraf çıkartıyor

    Sonuç olarak acaba alsam mı diye düşünen varsa ordaki "acaba" yı hakaret olarak kabul eder bu telefon :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Antutu benchmark da yakın zamanda test yapan varmı S4 Active'i. En son ben 27904 görmüştüm.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zuzzi

    Antutu benchmark da yakın zamanda test yapan varmı S4 Active'i. En son ben 27904 görmüştüm.

    Ben bugün test ettim puan 28026

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ARKADASLAR KONU CANLASIN YA FAZLA KULLANAN YOK SANIRIM

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cpu-Z programının yeni sürümünü yükledikten sonra bir şey dikkatimi çekti arkadaşlar, batarya kısmında telefonun 2100 mah olduğu görünüyor program yüklü ise sizde kontrol eder misiniz
  • Evt telin sarji az gidiyor bende

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Normalde telefonun Bataryası 2600 Mah, ama 2100 mah görünüyor, programda mı bir hata var yoksa samsung insanları kaldırıyor mu arkadaşlar kontrol edin her kes de böyle bir şey varsa hemen hukuksal süreç başlatalım
  • Evet bende de 2100 ma olarak görünüyor cpu-z uygulamasında.

    Şarj benim de sıkıntılı, ortalama kullanımda İlk aylarda 1 günü çıkartırken artık yarım gün zor dayanıyor. Gece şarj sonrası %100 pil seviyesi olan telefonu, sabah %94-95 yerine şimdilerde %78-79 olarak buluyorum
  • Ayrıca samsung S4'ün android 5 lollipop güncellemesi alacağını açıkladı ama samsung Türkiye hala S4 active cihazlarımıza 4.4.2 kitkatı bile yayınlamadı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zuzzi

    Ayrıca samsung S4'ün android 5 lollipop güncellemesi alacağını açıkladı ama samsung Türkiye hala S4 active cihazlarımıza 4.4.2 kitkatı bile yayınlamadı.

    5 ay once sordum yayinlancak dediler simdi sordum yayınlanacak diyorlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bunu önce samsung türkiye ye soracağım tatmin edici cevap alamazsam tüketici hakem heyetine gideceğim
  • ertu2332 kullanıcısına yanıt
    4.4.2 yi yayınlamayan 5.0 ı da yayınlamaz. Samsung un s4 active kullanıcılarını sallamaması zoruma gitti.
    Telefonumdan çok memnun olsam da insanın bi daha samsung almaması için yeterli bi sebep.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: colemerg30

    4.4.2 yi yayınlamayan 5.0 ı da yayınlamaz. Samsung un s4 active kullanıcılarını sallamaması zoruma gitti.
    Telefonumdan çok memnun olsam da insanın bi daha samsung almaması için yeterli bi sebep.

    Telefon cok iyi bencede

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • colemerg30 kullanıcısına yanıt
    Samsung Türkiyeyi arayıp kitkat s4 active için gelecekmi diye sormuştum. Çalışmalar devam ediyor gelişmeleri sosyal medya üzerinden duyururuz takipte kalın türünden klişe yanıt verdiler. Ben de dedim ki S4 active için kitkat gelmezse değil telefon Samsungun hiçbir cihazını eşyasını almam yakınlarıma aldırmam dedim. Beyefendi konuyu ilgili birimlere aktaracağız dedilee ama gram ümidim yok keşke bizi utandırıp güncelleme çıkarsalar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • colemerg30 kullanıcısına yanıt
    Samsung Türkiye hiç sallamıyor, güncelleme konusunda hem sitelerinden online yazdım, hem de telefonda konuştum.

    Diyorum 4.4.2 Mayıs ayından beri başka ülkelerde çıkarıldı, elimizde henüz resmi bilgi yok, Samsung güncelleme taahhüdünde bulunmadı vs şeylerle geçiştiriyorlar.

    Parasını verip telefonumun kenarı çatlayan arka kapağını bile satın alamıyorum, neymiş servise gircekmiş, 2 gün kalcakmış, İMEİ kaydıymış vs vs zırvalar.

    Bir daha ne Samsung alırım ne tavsiye ederim, paramla rezil oldum resmen, umarım tez zamanda da piyasadan silinir.
  • dreamblue35 D kullanıcısına yanıt
    Ben de kontrol ettim, 2100 görünüyor.

    Program hatası olmasa bile yapacak bişey yok maalesef, cihaz satılırken teknik özellikleri bakımından herhangi bir taahhütte bulunulmuyor, zaten her marka her ürünü için "XXX cihazın teknik özelliklerini haber vermeden değiştirebilir" vs gibisinden şeyleri bi kenarlara yazıyor.

    Hadi onu da geçtim haklıyız, mahkemeye verceksin de, mahkemeye gün verilcek de, mahkeme bilirkişi atayacak da, bilirkişi raporunu yazacak da, mahkeme bitecek de, kazanırsan karşı taraf temyize gidecek de ............ 2 yıldan erken biterse ben de insan değilim.
  • Kit kat yakinda diyor samsung ama ne zaman ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • UML kullanıcısına yanıt
    Hocam iyi güzel diyorsun da öncelikle şunu belirteyim malı satın almadan önce zaten özelliklerine bakıp alıyorsun sana gelen kutusunun üzerinde de bu özellikleri teyid ediyor firma demi, buraya kadar her şey doğruysa firma bunu inkar edemeyeceğine göre içindeki malzemeyi de kutu üzerinede yapıştırdıysa baskı hatası veya ben bunun özelliklerini değiştirdim ama belirtmeyi unuttum gibi bir latifede de bulunmaz kanımca sen de benim gibi firmaya uyarı-bilgilendirme niteliğinde mail yolla gelecek cevaba göre bulunduğun yerdeki tüketici hakem heyeti ile irtibata geç
  • dreamblue35 D kullanıcısına yanıt
    Bende 2 tane pil var, her ikisinde de 2100 mah gösteriyor, yedek pili ağustos ayında aldım, telefonu nisanda almıştım yani yedek pil en fazla diğerinin yarısı kadar kullanıldı.
    Şarj edilip kullanıldıkça pillerin kapasitesi de düştüğüne göre, hem sendeki hem de bendeki pillerin de aynı, üstelik tam da 2100 gibi bir değere sahip olması (2098 vs değil) programın belli bi ölçüm metoduna göre değil de bu değeri sabit bir yerden alarak bize bilgi amaçlı sunduğunu düşündürüyor.

    Pilin kapasitesini ölçmenin en sağlıklı yolu; sabit bir akım çekerek boşalana kadar geçen süreye göre hesap etmektir.
  • UML kullanıcısına yanıt
    doğru söylüyorsu ama bende şöyle bir tavsiyede daha bulunayım; samsung türkiye nin internet sayfasında bak bakalım pil batarya kısmında 2 tane ibare var 2100 ve 2600 sence program kafasına göre mi hareket ediyor yoksa belli bir üretime kadar olan kodları 2100 mah olarak tanıyor? bana gelen kutu üzerinde 2600 mah yazıyor ama türkiye de garanti sağlayıcı bunu 2100 mah ile değiştire de bilir(kar amaçlı) ama zannetmiyorum böyle bir şey yapsınlar
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.