Şimdi Ara

Galaxy S3 fiyat (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Bugün Bursa anatolium Media Markt Den 1399TL 10 taksit+3 ay erteleme ile aldım. Grisini almıştım mavi kalmamıştı, başka mağazasından öğlen gittim değiştirdim mavisini aldım. sağolsun hiç sorun çıkartmadılar. Distribitör garantili. 1450 civarı verilen yerler genelde paralel ithalat oluyo. Bu arada değişim yaptığım mağazada aralık ayında yıldönümü varmış indirim olur muhtemelen yine. Bursada olanlar değerlendirsin.
  • Bugün Beylikdüzü Satürn'de s3'ün fiyatı 1399tl idi. Stoklar tükenmiş ama sürekli s3 getirtiliyor. Örnek vereyim 3 tane s3 geldi müşteri temsilcisi söyler söylemez telefonu havada kaptılar yani o derece :)
  • Distribütör garantili telefonlarla, paralel ithalat yada resmi ithalatçı garantili telefonlar arasında cihaz yada içerik olarak hiçbir fark yoktur. hepsi samsung üretimidir. Asıl fark garanti işin içine girince ortaya çıkar. Hiçbiri birbirinden üstün değildir. Distribütör garantisi altında samsung orjinal yedek parçası yerine kendi yan sanayi yedek parçasını takanı da, resmi ithalat (paralel ithalat) garantisinde keyfi yada kafasına göre bir teknik servis seçtiğinden işten anlamayan hatta hizmet veremeyeni de gördük. Aradaki fiyat farkı tamamen geçmişte nokia nın hükümdarlığında, kvk ve genpa nın pazara hüküm sürdüğü zamanlardan gelen bir efsanedir. Evet resmi ithalatçı ne idüğü belirsiz teknik servislerden çok daha güvenlidir ama onlar bile ne kadar doğru iş yapıyor tartışılır ! paralel ithalat aldığınız ürünün mağaza garantisi gibi adlar altında teknik servis sağlayan yerler iki gün sonra kepenk kapattığında değil 2 yıl 1 haftada bile ortada kalma ihtimaliniz vardır. O yüzden iyi düşünmek lazım.

    Çok sevdiğim bir söz vardır.

    " Ucuz mal alacak kadar zengin değilim" ;)




  • Bu hafta sonu İstanbulda herhangi bir mağazada 1300-1400 lira arasına almam mümkün müdür ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: oguz9696

    Bu hafta sonu İstanbulda herhangi bir mağazada 1300-1400 lira arasına almam mümkün müdür ?

    Kapida yatman lazim. Ellerinde stok falan yok. Acilis diye gittim bugin beyliduzune. Felaket . Hic bisey kalmamis talan etmisler sabahin korunde . Bosuna caba , Saturn sadece musteri cekmek icin ara ara yapiyor sanirim ama stok yok. Vatan teknosa mis gibi. Paranizla rezil olmayin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.