Şimdi Ara

Galaxy S24’ün anlık çeviri özelliği WhatsApp’ta da çalışacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • İki gün önce Samsung, Galaxy S24 serisini bir dizi yeni yapay zeka özelliğiyle birlikte tanıttı. Bu özelliklerin çoğu, bu telefonların içindeki Exynos 2400 ve Snapdragon 8 Gen 3 For Galaxy işlemcilerin içindeki güçlü NPU'lar tarafından dahili olarak telefon üzerinde çalışıyor. Cihaz üzerinde çalışan özelliklerden bazıları arasında sesli aramalar ve mesajlar sırasında gerçek zamanlı dil çevirisi de bulunuyor. Ve görünüşe göre gerçek zamanlı çeviri özelliği WhatsApp’ta da çalışacak.



    Anlık çeviri WhatsApp’ta çalışacak






    Samsung, zaten yerleşik Mesajlar uygulamasında anlık olarak doğrudan sohbet penceresin üzerinde çeviri özelliğinin çalıştığını açıklamış ve 3. Parti uygulamalar için de sinyal vermişti. Ancak görünüşe göre Galaxy AI paketinin gerçek zamanlı dil çeviri özelliği, üçüncü taraf bir mesajlaşma uygulaması olan WhatsApp'ta da çalışıyor gibi görünüyor. Yukarıdaki resimde de görebileceğiniz gibi, Korece mesajlar İngilizceye çevriliyor ve bunun tersi de geçerli.



    Samsung, dil çevirisinin Galaxy S24, Galaxy S24+ ve Galaxy S24 Ultra'da cihaz üzerinde gerçek zamanlı olarak (aktif bir internet bağlantısına ihtiyaç duymadan) çalıştığını söylüyor. Dolayısıyla WhatsApp mesajlarının yine uçtan uca şifreli halde kalırken veriler de cihaz özelinde kalıyor.



    Ayrıca Bkz.Galaxy AI özellikleri 2025’e kadar ücretsiz, peki sonra?



    Samsung, bu yapay zeka destekli özelliklerden bazılarının bu yılın ilk yarısında mevcut üst düzey Galaxy akıllı telefonlara geleceğini de duyurdu. Ancak şirket, One UI 6.1 güncellemesinin bir parçası olarak mevcut cihazlara hangi özelliklerin sunulacağını açıklamadı. Bununla birlikte çevirilerdeki Türkçe dil desteğinin Temmuz ayında geleceği belirtiliyor.




    Kaynak:https://www.sammobile.com/news/galaxy-s24-text-langauge-translation-whatsapp/







  • Tinder da artık uçan kaçan Türklerin bu özellikle Türkçe dışı bir dil bilmeyen toplum için gayet güzel bir uygulama :D

  • quote:

    Samsung, dil çevirisinin Galaxy S24, Galaxy S24+ ve Galaxy S24 Ultra'da cihaz üzerinde gerçek zamanlı olarak (aktif bir internet bağlantısına ihtiyaç duymadan) çalıştığını söylüyor.


    Internet olmadan es zamanli nasil mesajlasiyoruz?

  • güzel özellik, androidin geneline de gelecek sanırım bu sene.
    ama gizlilik konusu vahim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dolandırıcılar için güzel haber,

  • mesajlasma tabiki internet üzerinden ama ceviri kendi iç kaynağından. bunumu anlayamadın...

  • Alıntıladığın şeyi okumadın mı? İnternet olmadan dil çevirisi çalışacak diyor mesajlaşılabilecek demiyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iOS'a da gelsin.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.