Şimdi Ara

Galaxy S2 mi yoksa HTC Sensation mı? (Kesin bi şey söyleyin artık) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • samsung kullanan herkesten muhakkak bir şikayet duyuyorum. s2 çok iyi donanıma sahip bir samrtphone fakat dediğim gibi herkes bir şikayette bulunuyor. htc kalite konusunda samsung'u geçmiş durumda. htc'nin ekran çözünürlüğü daha yüksek. sağlamlık bakımından daha fazla güven veriyor. özellikleri de s2 den aşağı değil. fiyatı da daha uygun. o yüzden htc diyorum.
  • nasil sensationun ekrani daha buyuk ikiside 4.3 inc.Bak sen beni dinle.Htc tarayici konusunda galaxy den zayif zaman zaman kasilmalar oluyor.Galaxy resmen ucuyor ya.Htc samsuna gore uzun.Samsung ise genis.Samsung aynen kucuk tablet gibi geliyor insana.Bende basta sensation alirim diyordum.Kullandimda.Takiii galaxy i elime alana kadar.Okadar hos ki .Plastik diyorsunda eline aldinmi.Ne kadar guzel bir his veriyor insana.Ben 575 euro ya aldim .Hollandada oturuyorum.Verdigim parayada deger.Yani o kadar parayi plastige verdim demiyorum.Masanin ustunde duruyor.Her gelen merakla inceliyor.Ne kadar hosmus diye.16 gb hafizasi var 16gbde kart aldim.Attim filmleri ise giderken otobuste takiyorum kulakligi izliyorum super amoled plas ekrani ile.Diyorsun ya super amoled plasmis cozunurlugu dusuk ne ise yarar diye.Cozunurluk felan o bilgileri kafandan at.Samsungu iphone 4 u htc sensationu yan yana koy.Kimin ekrani guzel anlarsin.Sabahlari okuyorum gazetemi.Telefon dort dortluk.Isinma sorunu ile karsilasmadim.O kadar zorlamadim telefonu.Sana soyle soyleyim.Galaxy son model bir lcd tv,guzel bir digital kamera,telefon,Mp3-mp4 calar bunlarin karmasi gibi birsey.Bak o kadar yazi yazdim.Cildirttin beni yorumlarinla.Al galaxyi (: pisman olursun sensationa .Bi arayuzu cazip geliyor adama.O da cok sarj yiyor.




  • Galaxy S2 tabiki, ısınma sorunu kalmadı yeni güncellemelerle. Neyse bunada şükür an azından ayfer 4'mü galaxy'mi diye sormamış arkadaş.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.