Şimdi Ara

Galaxy S2 Kullanıcıları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selam herkese,

    O kadar çok konu varki inanın araştırırken yoruldum o yüzden ufak bir konu açayım muhakkak yardım eden biri çıkar dedim. Bir kaç sorum olacak yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

    -Dün S2 cihaz aldım. Standart şarz işlemini v.s. yaptım şu an full şarzda ve 2.5 saat kullanılabilir gözüküyor. Bu büyük bir sorun yani 2 saatte bir şarz etmek de nedemek onu çözemedim. Bu konuda yapılması gereken ayarlar v.s. varmıdır ?

    -Telefon sıfır telpa garantili ve ne root ne bişi yaptırdım. Direk açtım kullanmaya başladım. Dolayısıyla bir dünya uygulama var üzerinde. Bunların neredeyse %80'ini kullanmayacağım bunların kaldırılma yöntemleri en stabil uygulamalar, hangileri kaldırılmalı v.s. bu konuda ciddi desteğe ihtiyacım var ?

    -Telefonu root yapsam garantiden çıkarmı, root hız aşırtma v.s. gibi şeyler zarar verirmi, nasıl yaparım, özellikle pil ömrünü uzatabilir miyim ?

    -Yani daha civciv S2 kullanıcısıyım ve ilk defa android cihaz kullanıyorum bu konuda sıfırım ekstra önerebileceğiniz şeyler varsa çok sevinirim.

    Son olarak Şu Galaxy S2 Klubüne benide Alınnnnnnn

    Saygılar..







  • upp
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.