Şimdi Ara

Galaxy S III için pil ömrü test sonuçları açıklandı (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
173
Cevap
3
Favori
37.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • 43 saat şarj iyi 5-10 seneye 3310 gibi 1-2 haftalık şarjı çıkarırlar az kaldı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: xgskomutx


    quote:

    Orijinalden alıntı: bLind35


    quote:

    Orijinalden alıntı: swat882

    quote:

    Orijinalden alıntı: bLind35


    quote:

    Orijinalden alıntı: xgskomutx


    quote:

    Orijinalden alıntı: bLind35

    S2yi orjinal 2000mah bataryasiyla kullaniyorum suanki s3degerlerini yakaliyor :)

    s2 bataryası 1650 mah degilmiydi

    samsung orjinal 2000 batarya ve kapak cikardi onu kullabiyorun telefonu cok az kalinlastiriyor.

    alınmaya değermi dostum?

    1650 mah çabuk bitiyor da

    Bence deger hocam baya fark ediyor.

    cok tesekkur ederim

    http://www.youtube.com/watch?v=_IIdkrvwoks&feature=youtube_gdata_player samsun galaxy s 2 2000 mah videosu ne kadar saat fark ediyor




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Onurcan91

    şu Galaxy SII fiyatları iyice düşsede bir tane alsak..tel çıkalı 1 yıl oldu hala yeni telefonlara kafa tutuyor..

    s2 yeni ciktiginda bazi iphone kullanicilari 1 sene sonra 500 liraya forumda sattiginiz gunleri gorecegiz falan diyorlardi. Onlara inat fiyati dusmuyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: «WhiSKy»

    quote:

    Orijinalden alıntı: Onurcan91

    şu Galaxy SII fiyatları iyice düşsede bir tane alsak..tel çıkalı 1 yıl oldu hala yeni telefonlara kafa tutuyor..

    s2 yeni ciktiginda bazi iphone kullanicilari 1 sene sonra 500 liraya forumda sattiginiz gunleri gorecegiz falan diyorlardi. Onlara inat fiyati dusmuyor

    Onlar alıskın oyle saga sola catmaya,kendi caplarında egleniyorlar
    Gecenlerde bir arkadasım aldı Darty'den 1349 TLye,neyse daha sonra bu I9100 I9100G olayını ögrendikten sonra arkadasa anlattım ve faturada G'yi yazmamıslar.Yarın götürecek bakalım parayı iade almaya calıscak bakalım..




  • bahsedilen islemlerin yapilmasiyla 43 saat boyunca cihazin acik kalmasi gayet tatmin edici olmus.
  • Bazı arkdaşlar galaxy s3ün pilinin çıkarılamadığını söylemiş bu doğru değil diğer her normal telefon gibi s3ün pilide kapağı açılıp çıkarılabiliyor! belki motorolanın pili çıkartılamıyor olabilir onu bilmem ama samsungla dalga geçip onun pili çıkarılamıyor diyen arkadaş bayağı bi komik duruma düşmüş :D bu arada motorola ilk cep telefonu şebekesini ve cihazını üreten bunla ilgili elinde birçok lisans tutan diğer markaların paşa paşa gidip izin alıp para ödediği köklü bi markadır yani modelleri incelemeye değer olabilir kötü marka olamaz düşünenlere duyrulur.
  • Sony xperia s ne zaman adam yerine konulup bahsedilecek gerçekten merak içindeyim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: prince1907

    quote:

    Orijinalden alıntı: marseltalon
    quote:

    Orijinalden alıntı: prince1907 Samsung i9100 Galaxy S II almak daha mantıklı. şahsen öyle düşünüyorum. işletim sisteminin android 2.3 olması pek farketmez zaten. ekstradan konulmuş 2 çekirdeğinde pek farkedileceğini sanmıyorum. illa bu bunu alacam diyenler tablet alabilirler. sadece ekranı 1.2 cm küçük (0.5 inç) o kadar..
    Galaxy s 2 çok ısınıyormuş ama bilmem ne kadar doğru...
    belki doğrudur ama bir telefon ne kadar ısınabilir ki? sonuçta pc de yaptığımız bir yandan internete girip bir yandan müzik dinleyip bir yandan download yapmayacağız. en azından ben yapmam. zaten yapılsa bile batarya gücü buna izin vermez bir müddet sonra telefon ölü gibi yatar ;) s3 bence fiyasko olacak. donanım olarak kastetmiyorum bunu. muhakkak ki s3 ün hedeflenen müşteri potansiyeli tutmayacaktır. 1 yıllık s2 bile bu fiyattayken..


    SGS2 ilk aldığınızda eski sürüm romlarda ısınıyordu ama yeni rom 2.3.6 da en son çıkan sürümü stabil ve ısınma diye birşey yok.ICS de eksikler olmasına rağmen ısınma çok az.ve dediğiniz tüm uygulamaları açtığınızda dahi kasmıyor zaten S2 nin başarısı da buradan geliyor. inanın çıktığı senin en iyisi.S3 gelince donanım olarak S2 den üstün ve bu anlamda S2nin halefi olarak çok iyi cihaz ve daha iyisi fakat beklentiler çok üst düzeyde idi.ARM Cortex-A15 Quard 5.nesil 5250 herkes beklerken Exynos 4 Quad 4420 Cortex-A9 eski nesil çipset ile geldi 10 veya 12 megapiksel beklerken yeni sensör 8 mp geldi mali-604 beklerken mali-400 hızlandırılmış eski Gpu ile geldi hali hazırda bu donanım bile bir çok cihazı geride bırakırken hatta hepsini gerek duymadılar ama uzun vadeli bir birincilik olmayacağı kesin ne zaman bu yeni donanımla bir cihaz çıkartırsa samsung o zaman en iyisi diyebileceğimiz bir cihaza sahip olacak.




  • gayet iyi sarj sıkıntısı yavaş yavaş kalkıyor mu ne :D
  • Bu test sonuçları her nedense pek mantıklı gelmedi bana, HTC One X de 1800mAh batarya var ama 1 günü bile çıkarmıyor, SGS3 deki 2100mAh batarya o donanımla yine 1 günü çıkartmaz ki değerler şişirilmiş gibi geliyor inşallah çıkarırda şu kullanım süreleri uzar.
  • Galaxy S3 un pili cikartilabiliyor arkadaslar. Bilmediginiz konular hakkinda yorumlar yaparak insanlari yanlis bilgilendirmeyin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aboxzux

    Razr Maxx tokatlamış hepsini bildiğin 3300 mAh bataryası ile.


    Droid RAZR S III ile aynı seviyedemi ?

  • beyler bu telefonun kasasına plastik diyip htc one xte kullanılan polikarbonatı övenler bu haberi iyi okusunlar.Galaxy S3 plastiktendeğil polikarbonattan üretilmiş!!!
    Galaxy S3 polikarbonat üretildi
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.