Şimdi Ara

===> GALAXY S için 2.3.3 (Gingerbread) güncellemesi (ODIN) <=== (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
2
Favori
14.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yunuss.10

    Resmi rom ise turkce neden yok


    Bölge bölge dağıtılıyor resmi ROM'lar. Samsung şimdiye kadar hep bu şekilde yaptı. Önce Kuzey Avrupa çıkıyor, sonra Orta Avrupa ve diğerleri şeklinde devam ediyor... Türkçe bir ROM çıktığında yine güncellerim burayı da.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: igtx

    quote:

    Orijinalden alıntı: yunuss.10

    Resmi rom ise turkce neden yok


    Bölge bölge dağıtılıyor resmi ROM'lar. Samsung şimdiye kadar hep bu şekilde yaptı. Önce Kuzey Avrupa çıkıyor, sonra Orta Avrupa ve diğerleri şeklinde devam ediyor... Türkçe bir ROM çıktığında yine güncellerim burayı da.

    Scmalik resmen kullanicilar o kadar beklesin ama resmi dilleri sinradan gelsin hepsinin ayni anda verilmesi lazim




  • niye türkçe kullanıyorsunuz ki ,

    ingilizce versiyon daha iyi çalışıyor,

    uygulamalarla daha iy oluyor,türkçe sapıtıyor.
  • Gerçekten çok iyi bir konu olmuş.Umarım yeni çıkan ROM'lar içinde böyle bilgilendirici/detaylı acıklamalar yaparsınız(Emilyo ve igtx arkadaşımıza teşekkürler).Umarım konunun devamı gelir.Teşekkürler.
  • Ben yüklemeyi yaparken 3 farklı dosya secip yükledim ama re-partipation seçmedim. Konuyu görünce tekrar üzerine yükledim bu sefer re-partipation seçtim. XWJB herhalde bir sorun olmaz değil mi ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Catharacta Skua

    Ben yüklemeyi yaparken 3 farklı dosya secip yükledim ama re-partipation seçmedim. Konuyu görünce tekrar üzerine yükledim bu sefer re-partipation seçtim. XWJB herhalde bir sorun olmaz değil mi ?


    bir sorun olmaz. Re-partition'ın amacı PIT dosyasını da gösterip telefonun üzerinde yeniden partition yaratarak üzerine o seçtiğimiz 3 dosya sayesinde yeni yazılımı temiz bir şekilde kurmak. Zaten samfirmware üzerinden alıyorsanız size PIT ile mi yoksa PIT olmadan mı yapıldığını da yazıyorlar. Tek dosya veya 3 dosya olacak şekilde ayrı ayrı linkler veriyorlar. Ben burada kafa karıştırmasın diye tek dosyalı olan linki veriyorum hep.
  • selamlar arkadaşlar,http://www.kodcu.com/2011/04/galaxy-s-i9000-uzerine-android-2-3-3-gingerbread-rom%E2%80%99unun-yuklenmesi/ adresinde ki yönergeleri takip ederek 2.3.3 gingerbread yükledim ama bi türlü root işlemini gerçekleştiremiyorum. xda'de bi sürü dosya var bunlar sanırım kernel sürümlerine göre ayrılmış şeyler benim baseband versiyonum XXJVK kernel sürümüm 2.6.35.7 xda'de ki 2.6_XXJVK yazan tar uzantılı dosyayı indirip odin içinde pda da gösterip teli download moda alıp start diyorum ama fail diyo yüklenmiyo acaba doğru dosyayla doğru yolu mu kullanıyorum?... Yarımcı olursanız sevinirim.




  • Arkadaşlar...

    Birkaç hafta önce kendi Android sitemi açmıştım onu ayağa kaldırmakla ilgilenirken buralardan geri kaldım.
    Kendi sitemin adresini reklam olmaması için vermek istemiyorum (gerçi bir kullanıcının kendi web site adresini vermesi yasak mı onu da bilmiyorum), fakat buradan ya da kendi sitemden Android işletim sistemi üzerin tüm soru ve sorunlarınıza çözüm getirebilirim...

    Umarım bir soru ya da sorununuz olduğunuzda denk geliriz :)
  • dostum anlatım için saol bu akşam deneyeceğim ellerine sağlık
  • keşke en başından adım adım anlatma olsaydı ben 2.2 yapalı 2 yıl oldu ve unuttum herşeyi :) şimdi 2.3 sevdalandım bende hala galaxy s1 var onu yapıcam. 3 tuş falan herşey çalışıyo. olmasa zaten 2.2 yapamazdım kendim. ama şimdi başından almak lazım herşeyi ama unuttum işte. şimdi bu anlatımda çok profesyonele kaçıyor daha dwnload modunda nasıl açılıyo onu bile unuttum hangi tuşala basılıyordu yani :) onu hallederim tabi lafın gelişi söylüyorm..

    daha detaylı ve en başından bi anlatım istiyorum varmı billen yada yardım edecek ?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.