Şimdi Ara

galaxy note 3 ekran görüntüsü parça parça

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba arkadaşlar 2 hafta önce galaxy note3 sıfır olarak aldım. asphalt8 oynunu oynarken ekranın yarısı gidiyor ve kalan yarısı o anki görüntünün altına geliyor yani ekran ikiye bölünüyor ama yer değiştiriyorlar. oyundan çıkıp ana menüye döndüğümdede yine sorun devam ediyor. ekran 10arlı 20şerli karelere ayrılıp çoğalıyor. normalde bu sorun çıkmıyor ama oyuna girdiğim zaman böyle oluyo başkada bi oyun denemedim bu sorunu benden başka yaşayan veya ne olduğuna dair bi fikri olan var mı ?



  • Kardeş banada aynısı oldu 1 haftalıkken ikiside oldu. Garantiye götürdüm ilkinde bişi bulamadılar aynen geri verdiler 2.ye kameraya çektim durumu öyle götürdüm. Ana bayiye göndermişler cihazı oradanda değişme kararı alınmış yada iade. Ben yeni cihaz istedim samsungun son onayı kaldı onuda onaylağında yeni cihazım gelecek :D Tavsiyem çok geç kalmadan geri götür
     galaxy note 3 ekran görüntüsü parça parça galaxy note 3 ekran görüntüsü parça parça




  • Ayni konuyu bende yasamaktayim herhangi bir gelisme var midir surec hakkinda bilgi verir misiniz .

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • telefona ufak bi güncelleme geldi söylenene göre artık bu sorun gerçekleşmiomuş doğru mu bilmiyorum denemedim diğer bir seçenekte telefona farklı rom atıyolar yabancı romlarda sıkıntı çıkmıyor ama telefon garantiliyse garanti devredışı kalır
  • Asphalt 8 i samsung apps dan kurun.Mali için optimize edilmiş,fps limiti kalkmış hali var.Ekran bölünme sorunu da yok.Googleplay deki kasıyor biraz oynayınca.Samsung app de kaymak gibi oynayabilirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki kayıtlı dosyayı aktarmanın yolu var mı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ßyİsMaİLCaN ß kullanıcısına yanıt
    Ayarladan Google hesabı veya facebook ile bağlanırsan şimdi,oyunu silip tekrar yüklediğinde tekrar, o hesapla bağlandığında kaldığın yerden devam etmesi gerekir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.