Şimdi Ara

Galaxy Note 20 Ultra tüm detayları ile karşımızda: İşte özellikleri ve tasarımı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • firmalar durmak istemiyorki sürekli telefon bakıyorsun yeni teknoloji çıkarmıyorlar cesaret yok yazılım desen yine bir fark yok çünkü bazı şeylere mecburlar mesela apple ve huawei yazılımını istediği özelleştirebiliyor istediği servisi çıkarabiliyor diğer cihazlarda böyle değil hep aynı şeyler yeni teknoloji çıkaran kazanır ki görüyoruz samsung üst seviyede satmıyor :D

  • nickimyoksanasılvar N kullanıcısına yanıt

    firmalar bunu düşünmezki. öyle olsa note 4 gibi note 3 gibi yaparlardı kasaları. neden kırılgan yapsınlar? 2.el ilanlarına bakın. cam olan samsung telefonların çoğu çatlak. iphone larda öyle.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Video resim bakmaktan başka iş yapmıyon, geliyon burda şu çöp bu çöp, baba telefonla ne yapıyonuz bi söyleyinde bilelim ücretsiz yanlılar sizi..

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • celeroni kullanıcısına yanıt
    kardeş sen burayı terk et ya valla

  • Exynos 990


     

  • quote:

    Orijinalden alıntı: cesseray

    kardeş sen burayı terk et ya valla

    kardeş zaten arada bir geliyorum, sen de kovarsan hiç gelemem. Ne olur kovma beni.


    şimdi sen benim mesajdan ne anladım bilemem ama ben yine de anlatmak istediğimi yazayım. bu mesajı yazarken note 20 ultra fiyatı 12699 TL. Hani okuyamayan olursa diye ben yazıyla da yazayım onikibinaltıyüzdoksandokuz Türk Lirası. Bunun anlamı şu. alamayan adam için 100000 TL de bir 12699 TL de bir. nasıl olsa alamıyor. Zaten alabilecek gücü olan arkadaşların kullandıkları telefon da note 10 vb üst düzey telefondur. yada Apple ürünleridir.

    eskisini satar, üstüne azıcık daha koyar ve alır note 20 sini.

    Geçen gün kuzenim evdeki iki iphone telefonunu satarak 1998 model Alfa Romeo araç aldılar. Üstüne de 3 bin TL para aldılar.


    sizin mesleğiniz nedir bilemem ama ben bir devlet memuruyum. Bu telefonu almam imkansız. Bundan dolayı üzülüyor muyum? Hayır. İhtiyacım yok zaten. 3 yıl önce 2. el aldığım Note 5 ile herkesin yaptığı temel işlemleri yerine getirebiliyorum.


    Bu ülkede cebinde 12699 Tl para ile dolaşıp Note 20 Ultra telefon çıkınca hemen alacağım diye dolaşan insan sayısı epeyi azaldı. Kriz dönemlerinde normaldir. İnşallah bir şekilde çözülür. Millet rahatlar. 1 TL 10 USD olur. O zaman 1 değil 5 tane Note 20 Ultra telefon alıp yoldan geçenlere bile hediye ederiz.


    Neyse. şimdi bu yazının altına siyaseti sevenler yorum yapar, başka yere çekerler ama yine de durum bu. (yazım hatalarına takılanlar da sazan gibi atlarlar şimdi. aman ha atlamayın. gecenin 12 sinde , 12 yıllık klavyesi bozuk dizüstü ile ancak bu kadar oluyor. )





  • Sizin yasadıgınız duruma bende sahit oldum ıphone 5s aldıgım zaman Samsung s5 vardı ikiside yanlıs hatırlamıyorsam aynı fiyattı ben tercihimi ıphone yana kullandım bir kac kere telefon ile sorun yasadım iki kere degisim oldu müsteri memnumiyeti güzeldi ayrıca güncelleme ve cıkısından sonra 4. veya 5. Yılında bile takip ettigim kadarıyla 1300 liraydı sıfır olarak Samsung s5 neredeydi acıkcası fikrim yok Samsung arka arkaya telefon cıkardı ve bir önceki cıkardıgı telefona methiyeler düzerken bir sene sonra telefon kenara itilip yeni telefona odaklanıp satısı yapıldı. Bende note 9 alarak belki gecmis senelerde olursan kötü durumdan cıkmıstır umuduyla aldım ama degisen birsey olmayacağını düsündügüm için sattım yok parasına şimdi ise Huawei mate 30 pro kullanıcısıyım.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.