Şimdi Ara

GALAXY NOTE 2 SATAN VARMI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar maalesef bir arkadaşımın henüz teknosadan yeni aldığı note 2 sini pert ettim dağıldı telefon. Arkadaşım birşey olmaz dese de olmaz arkadaş :) Arkadaşıma sıfır veya sıfır ayarında garantili kayıtlı hattını tak kullan full kutulu hoş bir note 2 almak istiyorum ve beyaz olmalı. Fiyat tekliflerinizi bekliyorum. PTT ile kapıda ödemeli gönderilmesi gerekiyor. k.k kullanmıyorum. Cevaplarınızı tekliflerinizi bekliyorum (Fiyatlar uçuk olmamak kaydıyla) İnternette 1ooo liraya bile satan var ama güvenemiyoruz. 9oo-11oo lira arası birşey olursa sevinirim İyi forumlar.



  • 1100-1000 bandında sıfır ve orjinal bulman çok zor.anca kaçak tel alabilir yada 2. el.internettekilere güvenip arkadaşa gönderirsen.büyük oranda çin malı telefon yada kalıp sabun taktiğinden birine maruz kalıcaksın.sana tavsiyem mekana gidip yüzyüze görüşerek ve garantili ürün al.bu tür üst segment ürünlerin arıza vs. giderleri çok tuzlu olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yorumunuz için teşekkürler fakat bulunduğum il gereği ( Elazığ ) bu pek mümkün görünmüyor çünkü genellikle İst. satış yeri oluyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.