Şimdi Ara

Galaxy Nexus Yurtdışı Siparişi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,

    Yurtdışından (bestbuy, samsung ya da wirefly'dan) Galaxy Nexus sipariş etmek istiyorum. İlk defa böyle bir şeye kalkışacağım. Dolayısıyla konu hakkında kafamda sorular var ve yardımlarınızı rica ediyorum.

    Visa kart ile sorunsuz alışveriş yapabilir miyim?
    Gümrükte karşılaşacağım sorunlar nelerdir?
    Yurtdışından telefon almak doğru mudur?
    İlerisi için garanti vs. sorun olur mu?

    Ve dolayısıyla şunu sormalıyım;
    - Türkiye gelişini beklemeksizin yurtdışından almak "ekonomik" açıdan doğru mudur?

    Şimdiden ilgilenen dostlara teşekkür ederim.



  • özet geçeyimmi ?
    alamazsın.gümrükte patlar.tabi şanslıysan ki buda yüzde 1 e denk geliyor alabilirsin.
  • telefon gümrüğe takılır.Gidip vergilerini yatırmak zorunda kalırsın bu da zaten tr fiyatını aşar.. Garantisi Türkiyede geçerli olmaz..Garanti zaten geçerli olmayacağı için Tr de satılan yurt dışı cihazlara bakmanızı öneririm. 1350TL ye kadar bulmak mümkün diye biliyorum.Tr 'ye giriş yaptığında tahminim en az 1800-1900 olacaktır ürünün fiyatı..
  • Gümrüğü bir şekilde halledebileceğimi düşünsek garanti benim için önemli. yamsuq'un dediklerine göre o da sorun olacaktır.

    Teşekkürler bilgilendirme için.
  • galaxy nexus mart ayı içersinde avea tarafından satışa sunulacak, 2 hafta bekleyebilirsen yurtdışından almana gerek kalmaz. gümrükte takılan cihaza ödeyeceğin vergi ile yurtiçi fiyatına yaklaşacak zaten maliyeti. 2 hafta bekleyemem diyorsan yurtiçi garantili satan bir site var. ordan temin edebilrsin. şahsen yurtdışından bir tanıdığın gelmediği sürece telefon almak çok sancılı olacaktır, hem maddi hem manevi.
  • Anca çinden falan alınan telefonlar gümrüğe takılmıyor. Diğer türlü %99.9 takılır. 1350'ye alırsan sana muhtemelen 2500 civarına falan gelir gümrük maliyetiyle beraber. Ben Hong Kong'tan 3 tane telefon aldım ve takılmadı. Tabi oradan nexus falan alamazsın. Genelde refurbished telefonlar oluyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.